reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

ja mialam x landera ale bardzo krotko z niego korzystalam, spacerowki pozniej zmienialam, eh tak jakos co chwile mi sie co innego podobalo. ale fakt dla mnie najwazniejze bylo zeby lekkie bylo i siedobrze prowadzilo

reklama
emilka87 a moze warto wziąć od kuzynki zawsze to oszczędność a kasę można wydać na coś innego :tak::tak::tak:

U mnie łóżeczko po prostu ładnie wygląda i tyle hehe mała i tak śpi ze mną :-D

Raczkowa rodzisz :-p:-p no dawaj bo już się zaczynam stresować. W ogóle jak wyfruniesz do szpitala to napisz esa do którejś żebyśmy kciuki trzymały! :-D

A my dzisiaj leniwie dzień obiboka :-D:-D

ale dziewczyny powiedzcie mi jaka to jest dobra spacerówka?
ja myslalam o 3w1 gdzie stelaz jest jeden.. plus podobno ze duze koła minus ze jest duza i ciezka bo stelaz taki jak od gondoli...
no ale jak inaczej? przeciez zaraz po gondoli wsadzic dziecko w parasolke(laske czy jak to sie zwie) to chyba za wczesnie? one nie są chyba za stabilne na takie małe dziecko?
ja juz kurcze nic z tego nie wiem:-(
foteli musi byc obowiązkowo bo postanowilam przypomniec sobie jak sie jezdzi i wsiasc w auto Plemnika bo i tak stoi..
aga a ten tapczanik to masz taki juz dla dla nieco wiekszego dziecka czy mowi o tym samym co najpierw ma szczebelki a pozniej mozna je usunąć? kurcze fajnie praktycznie to wyglada ale nie wiem czy lepiej takie jedno czy wlasnie zwykle drewniane a jak zacznie chodzic to sie kupi jakies łóeczko na dłuzej, jakąś moze sofke czy cos..

emilka , mam taki od 0 do 7-8 lat w zależności od wzrostu, później wrzucę Ci zdjecie bo teraz zwijam się do domu:tak:

emilka co do tego 3 w 1 ja doszlam do wniosku ze jednak jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego ;-) a z glebokiego nie wsadzasz od razu do parasolki ale do takiej spacerowki wiekszej stabilniejszej ale duzo wygodniejszej niz zrobionej z gondoli takie moje zdanie poogladalam troche tych wozkow :tak:

aga heheh ale ja wole zeby kopal tak jak teraz a nie tylko w lozku :-D

reklama
inamorate u mnie lozeczko tez ladnie wygaldalo i tak pozniej bratanicy sluzylo

spacerowek jets ogromny wybor, sa tez i takie naprawde super zabudowane i lekkie

Do góry