reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

olka no chciałabym zobaczyc mine sasiadów jak bym poszla zapytac czy mogą wiercic wtedy gdy mam dobry humor hahaha
ja tez wlasnie mysle co zrobic na obaidek... ze wzgledu na brak pomyslu chyba stanie na zupce ogórkowej z ryżem:)

reklama
ola :-)

a wy o obiedzie a ja głodna, u nas nie jada się ogórkowej z ryżem z ziemniakami, a moja mama czasami z makaronem robi ale inni się dziwią :-p

jaimis ja tez czesto z ziemiankami robie ale oliwia wybrala z ryzem, zreszta szybciej bylo:tak::-D:-D

tak wlasciwie przyznac sie ktora z was zamowila taka pogode??:no:

raczkowa tyle ze to zje tylko moj tata, reszta czyt. ja i oliwia nie, ale chyba sobie do tego filecik zrobimy. i bedzie luz

ja poprostu nie mialam ziemniakow w domu ale ze tyłka sie nie chciało ruszyc to zrobulam z ryzem:-D
jajeczko z nowymi ziemniaczkami i koperkiem mniam

raczkowa mamy podobne suwaczki, obie mamy 3 z przodu heh

dziewczyny dzisiaj w rozmowach w toku cos tak jaby dla nas :-)

Ostatnia edycja:
reklama
cześć

ola, gratuluje zakwalifikowania :-)
no to masz adoratora, trzymam kciuki za rozwój sytuacji;-):-)

raczkowa, oooo ja też lubię kefirek szczególnie ten z Krasnystawu, jeszcze bardziej z kaszą gryczaną:tak:

emilka i co , ustawiłaś sąsiadów:confused::-D
u mnie będzie jazda w środę bo mi będą robić sufit i posadzkę na balkonie, na suficie mam stalaktyty:szok::baffled:

jaimis, co nas nie umocni to nas nie zabije:tak:, ja mam pozytywne nastawienie do życia i jakos pomału wracam do życia, uspokoiłam sie i to jest dla mnie najważniejsze na chwilę obecną:tak:
a poza tym chyba każdy ma jakiś krzyżyk w życiu:confused::tak:

ja też najbardziej lubię ogórkową z ryżem, w ogóle lubię ryż, a ziemniorów nawet nie mam w domu bo u mnie nie ma kto ich jeść:-D

Do góry