reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
ja nie wiem, bo siedzę w pracy
własnie szukam czegoś na prezent ślubny dla naszego stażysty:tak:, wymysliły sobie talerz z obrazem Klimta i przegladam allegro, ale jak mi sie coś spodoba to cena wybija z butów:dry:

a bylo cos o chłoptasiach ktorzy nie dorosli do roli ojca.. ale w sumie byly tylko takie mlodziutkie dziewczynki, az mi ich szkoda;/
ja tez mialam w tamtym roku dwa wesela i bylo super.. w tym roku tez mialam isc ale odwolali miesiac przed slubem..

a ja juz drugi dzien ogladam wozki i łózeczka i nie umiem sie skupic na niczym konkretnym... chyba za duzo tego ;/

w rozmowach w toku ..... troche o nas :tak: o nastoletnich matkach :tak: a tatusiowie dzieci chcieli zeby usunely ciaze i je bili po brzuchach itd :crazy: no i w efekcie sa samotnymi mamami

ja nie ide na wesele, to kolega z pracy się żeni i dla niego prezent:tak:

rozmowy...nie mogli znaleźć starszych, doświadczonych a nie nastolatki:baffled:

właśnie, emilka jakie masz typy:confused:

wlasnie zbytnio nie mam typow, to moj kolejny problem po imieniu dla małej heh
narazie zastanawiam sie czy wózek lepiej nowy ale polskiej tanszej firmy? czy używany ale lepszej firmy?
to co mi wpadło w oko to Tako juper lub captiva.. albo x-lander lub jedo fyn... No nie znam sie:-(
a łóżeczko to mysle czy zwykle drewniane, czy z pojemnikiem na posciel, czy na biegunach zeby mozna kołysac czy takie ktore pozniej mozna przerobic na tapczanik?

jeszcze mam opcje pozyczyc od kuzyna i łóżeczko zwykle drewniane troche pogyzione:-D i wózek 3w1 jakies mało znanej firmy i nie wiem w jakim stanie.. ale nie wiem czy to bylaby dobra opcja.. chyba nie ma jak swoje...:confused:

emilka co do wozka, gleboki kupilabym tani, uzywany, ogolnie korzysta sie z niego krotko...
a kase lepiej wydac na fajna spacerowke.

co do lozeczka nie pomoge, moj dziec byl antylozeczkowy

reklama
emilka ja miałam Freestyle z euro-baby naszej polskiej firmy z pod Częstochowy i za 3 częściowy wózek z adapterem do fotelika płaciłam 800zł:tak:, miał zjaefajny turkusowy kolor:-)
co jest istotne:
-zeby był lekki ale stabilny
-dobrze żeby była przekładana rączka
- adapter do fotelika, to ułatwia życie, kiedy maluch zaczyna być ciekawy swiata
- koła z resorami , pompowane - można przebić dentkę, piankowe czasem zgrzypią

a pierwsze łóżeczko miałam pożyczone , zwykłe drewniane, teraz jak juz kiedyś pisałam mamy łózeczko -tapczanik:tak:

Do góry