reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

heheh to super ze córa tak sie angazuje :tak::tak:moj synus narazie spi ale pewnie wstanie na mecz :-D wczoraj malo z brzucha nie wyskoczyl jak byl karny :-D:-D

reklama
raczkowa chlopak wie co sie dzieje wiec sie angazuje...

moja bardzo przezywa te emcze, dzis niemcom kibicuje.... a pozniej usnie... a ile ten moj kibic zje w miedzy czasie....

ola, fajny ten kolorek:tak: , taka miedź, przynajmniej na zdjeciu
Oliwka prawdziwa kibicka:-D:-D

raczkowa, im mniej stresu tym lepiej dla Ciebie:tak: więc rób jak uważasz a nie sugeruj się zdaniem innych:tak:
więcej takich karnych a synuś szybciej wyskoczy:-D:-D

ja wychodzę na awanturnice bo opieprzam równo takie towarzystwo jak dziś na tym festynie:no:, nie wiem czego te dzieci są uczone w domu ale napewno nie dobrego zachowania:angry:
kolejny przykład- kolejka do malowania buzi( stałyśmy 1,5 godz) , pani zrobiła sobie 15 minut przerwy, przed nami były 3 dziewczynki, za nami chłopiec z mamą i jeszcze parę dziewczyn, przyszło do malowania chłopiec zaczął się wpychac przed Martysię, ok odpusciłam bo zaczął płakać:dry: nagle pojawiły się 2 pannice, które były za nami iże teraz one, jak dostałam nerwów, mówię panienki do kolejki bo wy byłyście długo, długo za nami, nagle jak z pod ziemi pojawia się babcia i do mnie one tu cały czas stały
noż k****, powiedziałam jej ,że widziała to chyba oczyma wyobraźni, bo ja tu stoję 1,5 godzi a ją widzę dopiero od 2 minut a te dziewczynki stały za mną i niech nie uczy dzieci tupetu i bezczelności:angry::wściekła/y::wściekła/y:

miałyśmy iść wyrzucić śmieci , zaczął się miś pedington i moje dziecię nie ma teraz czasu, muszę czekac na koniec bajki:dry:

Ostatnia edycja:
aga smieci moga poczekac
moja juz oglada mecz, pozniej chce na niemcow patrzec.. ciekawe kto ja rano dobudzi.
aga wyszla miedz z bialymi reflekasami, calkiem calkiem ciekawie....

ide zrobic przekaski dla kibicow

ola, fajny ten kolorek:tak: , taka miedź, przynajmniej na zdjeciu
Oliwka prawdziwa kibicka:-D:-D

raczkowa, im mniej stresu tym lepiej dla Ciebie:tak: więc rób jak uważasz a nie sugeruj się zdaniem innych:tak:
więcej takich karnych a synuś szybciej wyskoczy:-D:-D

ja wychodzę na awanturnice bo opieprzam równo takie towarzystwo jak dziś na tym festynie:no:, nie wiem czego te dzieci są uczone w domu ale napewno nie dobrego zachowania:angry:
kolejny przykład- kolejka do malowania buzi( stałyśmy 1,5 godz) , pani zrobiła sobie 15 minut przerwy, przed nami były 3 dziewczynki, za nami chłopiec z mamą i jeszcze parę dziewczyn, przyszło do malowania chłopiec zaczął się wpychac przed Martysię, ok odpusciłam bo zaczął płakać:dry: nagle pojawiły się 2 pannice, które były za nami iże teraz one, jak dostałam nerwów, mówię panienki do kolejki bo wy byłyście długo, długo za nami, nagle jak z pod ziemi pojawia się babcia i do mnie one tu cały czas stały
noż k****, powiedziałam jej ,że widziała to chyba oczyma wyobraźni, bo ja tu stoję 1,5 godzi a ją widzę dopiero od 2 minut a te dziewczynki stały za mną i niech nie uczy dzieci tupetu i bezczelności:angry::wściekła/y::wściekła/y:

miałyśmy iść wyrzucić śmieci , zaczął się miś pedington i moje dziecię nie ma teraz czasu, muszę czekac na koniec bajki:dry:
i jak sie skonczylo??szczyt bezczelnosci

my tez bylismy w tamtym tygodniu na festynie i malowaniu twarzy i tez swoje odstalismy, na szczescie nikt sie nie wpychal,
a tez bym powiedziala co mysle
my mamy na plac zabaw taki "statek" co dzieci moga na gore wejsc,a po boku ciagna osoby,do przodu i tylu i tez mialam spiecie z mloda babka,bo dziecko na statku,a ona stoi obok i sie patrzy,nie pomoze,to mowi,zeby pomogla ruszac,to ona,ze nie moze:angry:, to niech spada,ja nie bede calej gromatki ruszala,bo nie mam sily,niewysoka jestem,wiec skonczylam poruszac statkiem,mloda z kolezanka poszla na cos innego sie bawic,niektorzy maja tupet,ze lepiej nie mowic

a tak, to jutro chcemy sie wybrac na jakos wycieczke,a w planach pogodowych deszcz:-(

widzę, że padło tu wiele argumentów za tym, żeby powiadamiać ojca jednak ja wciąż uważam tak samo :-) Ktoś mówi mi, że nie chce mieć ze mną i z dzieckiem nic wspólnego, więc w momencie kiedy ja go powiadamiam o porodzie, to w pewnym sensie jednak wciąż neguję jego decyzję, a zatem jakby nie patrzeć żebrzę o jego uwagę. Tu nie chodzi o honor, tylko wybranie co będzie dla dziecka lepsze. Gdyby mi po latach mama powiedziała, że była w takiej sytuacji jak wyżej opisana i powiadomiała ojca, który nie chciał mieć ze mną nic do czynienia miałabym do niej wielki żal... I zadałabym sobie zapewne pytanie dlaczego?

ola super kolorek!

aga tez tępie taką bezczelnosc, nie cierpie takich ludzi i tylko jak mi sie napataczą to nie popuszczam.. a najgorsze są wlasnie takie starsze panie w kolejkach bo mysla ze ze wzgledu na wiek to im wszystko wolno ;/

olcia fajna zmiana, ładny kolor:) testy na płytce chyba nieco przyjemniejsze niz zwyle na kartkach.. no niettety trzeba wyuczyc na pamiec..

raczkowa jak bedziesz rodzic to odpowiedz sama przyjdzie.. ty wiesz njalpiej co dla ciebie i twojego dziecka bedzie lepsze:) trzymam kciuki za dobry wybór:))

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny :-)

a mnie rano obudził sms od tej mojej koleżanki z która jestem na zdjeciu WLASNIE RODZI AAAAAAAAA :-D:-D:-D:-D 3majcie kciuki za nia :-D:-D:-D

reklama
dzien dobry
raczkowa to trzymamy kciuki za kolezanke... daj znac jak juz bedzie po:-)

moj kibic dzis marudny, chyba zmeczona tymi meczami juz jest...

emilka do tesotw na plycie nie doszlam jeszcze....

Do góry