reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

przykre ale prawdziwe, wielu mężczyzn nigdy nie dorasta do roli ojca, bo inaczej skąd tu było by tyle samotnych mam:-(

czekam na ceremonie otwarcia :tak:

reklama
jakie wrażenia po meczu:confused:

my byłyśmy na placu zabaw i po bramce dla nas na osiedlu było słychać jeden wielki ryk radości:-D:-D

po meczu... hm no rewelacji w 2 polowie nie bylo ale bylam optymistka dopoki nie zobaczylam jak graja ruscu :baffled: nie mamy szans :confused2:

Raczkowa zrob tak jak uwazasz, jesli nie checesz zeby byl przy pproodzie to nie dzwon do niego.. powiedz mu pozniej, nie sadze zeby ci ktos zarzucil w sądzie ze w bolach porodowych nie zadzwonilas po niego zeby go poinformowac..
aga dzieki za złotą rade.. w takim razie ja sie tez juz nie boje.. że niby heh
a mecz hmm u nas podaczas niego nie było żywej duszy na osiedlu heh wynik netralny ale racja nie mamy szans z ruskimi..

u mnie w dalszym ciagu głośno.. na dworze sie drą i spiewają a sąsiad soobie jeszcze impreze urządza i muza na full. Koko euro spoko :cool:

jak nie powiem mu ze rodze to i nie powiem ze urodzilam najgorzej tylko bo do USC musi isc ze mna wiec i tak bede musiala mu powiedziec a sie wkurzy jak mu powiem 2 tyg po narodzinach :-D

raczkowa no wlasnie tak czy tak to bedziesz musiala powiedziec to po co tak ukrywac? ja bym powiedziala od razu.. niech wie przez co przechodzisz.. no chyba ze faktycznie moglby ci jeszcze jakos zaszkodzic.. no nie wiem jak wygladają teraz wasze relacje ale wydawało mi sie ze cos juz lepiej...

a do mnie dzisiaj dzwonił Plemnik:-D bo on tak raz na tydzien przy weekendzie sobie przypomina o naszym istnieniu... ma szczescie ze trafił na moj dobry humor.. jak zwykle usłyszałam to co chciałam, nie wiem czy on to sobie układa wczesniej czy mowi szczerze ale ładnie brzmi heh wyjdzie w praniu...

hej:-)

raczkowa, he,he trudno było by ukryć fakt,że urodziłaś:-D.....cudowna dieta czy cóś:-D

emilka, dobre...plemnik:-D....słowa to tylko teoria, liczy się praktyka a czas wszytsko pokaże, oby jak najlepiej dla Ciebie:-)

ja sie na piłce nie znam ale oglądając jakieś wiadomości widziałam,że juz na początku meczu ruscy wygrywali 2 -0:szok: i ponoć to byli mistrzowie europy więc z czym my do ludzi, no chyba że była by to kadra Górskiego:-)

u nas dziś zapowiada sie ładna pogoda i fajnie bo u nas na osiedlu Lidl organizuje festyn rodzinny - malowanie buziaków dla dieciaków, zamek dmuchany, grill itp:-)

emilka problem w tym ze ten czlowiek jest na tyle tepy ze nie bedzie wiedzial co przezywam nawet jak mu napisze ze jade do szpitala :baffled:

Aga mieszkamy kawalek od siebie wiec nie ma mozliwosci zebysmy sie spotkali gdzies przypadkiem :-) a przeciez zawsze moge mu powiedziec ze ja w ciazy bede 14 miesiecy bo to taka nowa moda ;-):-D:-D:-D

u nas pogoda fatalna zimno i zaraz pewnie bedzie lac :baffled:

reklama
Do góry