reklama
emilka87
Fanka BB :)
Raczkowa zrob tak jak uwazasz, jesli nie checesz zeby byl przy pproodzie to nie dzwon do niego.. powiedz mu pozniej, nie sadze zeby ci ktos zarzucil w sądzie ze w bolach porodowych nie zadzwonilas po niego zeby go poinformowac..
aga dzieki za złotą rade.. w takim razie ja sie tez juz nie boje.. że niby heh
a mecz hmm u nas podaczas niego nie było żywej duszy na osiedlu heh wynik netralny ale racja nie mamy szans z ruskimi..
u mnie w dalszym ciagu głośno.. na dworze sie drą i spiewają a sąsiad soobie jeszcze impreze urządza i muza na full. Koko euro spoko
aga dzieki za złotą rade.. w takim razie ja sie tez juz nie boje.. że niby heh
a mecz hmm u nas podaczas niego nie było żywej duszy na osiedlu heh wynik netralny ale racja nie mamy szans z ruskimi..
u mnie w dalszym ciagu głośno.. na dworze sie drą i spiewają a sąsiad soobie jeszcze impreze urządza i muza na full. Koko euro spoko

emilka87
Fanka BB :)
raczkowa no wlasnie tak czy tak to bedziesz musiala powiedziec to po co tak ukrywac? ja bym powiedziala od razu.. niech wie przez co przechodzisz.. no chyba ze faktycznie moglby ci jeszcze jakos zaszkodzic.. no nie wiem jak wygladają teraz wasze relacje ale wydawało mi sie ze cos juz lepiej...
a do mnie dzisiaj dzwonił Plemnik
bo on tak raz na tydzien przy weekendzie sobie przypomina o naszym istnieniu... ma szczescie ze trafił na moj dobry humor.. jak zwykle usłyszałam to co chciałam, nie wiem czy on to sobie układa wczesniej czy mowi szczerze ale ładnie brzmi heh wyjdzie w praniu...
a do mnie dzisiaj dzwonił Plemnik

Aga1108
Po prostu mama
hej:-)
raczkowa, he,he trudno było by ukryć fakt,że urodziłaś
.....cudowna dieta czy cóś
emilka, dobre...plemnik
....słowa to tylko teoria, liczy się praktyka a czas wszytsko pokaże, oby jak najlepiej dla Ciebie:-)
ja sie na piłce nie znam ale oglądając jakieś wiadomości widziałam,że juz na początku meczu ruscy wygrywali 2 -0
i ponoć to byli mistrzowie europy więc z czym my do ludzi, no chyba że była by to kadra Górskiego:-)
u nas dziś zapowiada sie ładna pogoda i fajnie bo u nas na osiedlu Lidl organizuje festyn rodzinny - malowanie buziaków dla dieciaków, zamek dmuchany, grill itp:-)
raczkowa, he,he trudno było by ukryć fakt,że urodziłaś

emilka, dobre...plemnik

ja sie na piłce nie znam ale oglądając jakieś wiadomości widziałam,że juz na początku meczu ruscy wygrywali 2 -0

u nas dziś zapowiada sie ładna pogoda i fajnie bo u nas na osiedlu Lidl organizuje festyn rodzinny - malowanie buziaków dla dieciaków, zamek dmuchany, grill itp:-)
emilka problem w tym ze ten czlowiek jest na tyle tepy ze nie bedzie wiedzial co przezywam nawet jak mu napisze ze jade do szpitala 
Aga mieszkamy kawalek od siebie wiec nie ma mozliwosci zebysmy sie spotkali gdzies przypadkiem :-) a przeciez zawsze moge mu powiedziec ze ja w ciazy bede 14 miesiecy bo to taka nowa moda ;-)

u nas pogoda fatalna zimno i zaraz pewnie bedzie lac

Aga mieszkamy kawalek od siebie wiec nie ma mozliwosci zebysmy sie spotkali gdzies przypadkiem :-) a przeciez zawsze moge mu powiedziec ze ja w ciazy bede 14 miesiecy bo to taka nowa moda ;-)

u nas pogoda fatalna zimno i zaraz pewnie bedzie lac

reklama