reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
dzień dobry:-)

raczkowa, to 3mamy kciuki:-)
trudno żebyś się niedenerwowała, podświadomie myślisz o sobie:-)

mozi, nie wpuściłam tej baby, poprostu posadziłam Młodą na stołku i już:-p; dawniej pewnie bym ustąpiła i odpuściła ale teraz śmieje się ,ze jestem asertywna i się nie daję wykorzystywać, szczególnie jesli chodzi o dziecko:tak:

emilka, ja nie znoszę tupetu i bezczelności a szczególnie jeśli ktoś mi kłamie w żywe oczy, wrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

olka, kibicka już ma dość :sorry2: a gdzie jeszcze do końca euro a póxniej znowu olimpiada:-D
za moich czasów nie było płyt ani tym podobnych, poprostu testy na papierze jeszcze ksero:-D:-D

kurcze, ja dziś znowu wstałam połamana, to wczorajsze stanie w kolejce dało efekty buuuuuu:no::baffled:

Dzien dobry wszystkim,
raczkowa no to dobre wiesci z rana :) 3mamy kciuki za kolezanke.. a ona na kiedy miała termin? tez tak mam podobny termin z dziewczyną kuzyna, roznica jest kilku dni, ale ona rodzi w UK..:)
aga bardzo dobrze zrobilas:)

ja tez co połamana jestem ale to chyba przez to ze Dzidzia mi uciska gdzies na prawą strone i troszke mnie to boli..
pogoda sie cos robi, pasowałoby zebrac dupke i popoludniem na dzialeczke:)

emilka na 15 miala termin :-) ale lekarz jej powiedzial przy ostatniej wizycie ze miedzy 5 a 10 to bdzie taki goracy okrs :-D no i ma swoj goracy dzien :-D:-D

ollka Testy na prawo jazdy 2012 - Pobierz Teraz super stronka. Polecam!:-)
raczkowa mnie też aż dreszczyk przeszedł:-p Trzymam kciuki za koleżankę:tak:

Wczoraj odwiedziła mnie koleżanka ze swoją dwójką dziewczynek: jedna 1,5 mies starsza od Filipa, a druga dwa latka. Mój dom wyglądał jak istny kocioł, a najlepsze jest to, że mój mały płakał jak szalony!:szok: Ogólnie to chciałam Wam powiedzieć, że jest w trakcie rozwodu i dostała 1,5 tys alimentów, tyle że to chyba na dwójkę dzieci plus na siebie. Będzie miała jeszcze jedną sprawę jakoś niedługo, bo wnioskuje o 2,4 tys. Niezle co?

ollka Testy na prawo jazdy 2012 - Pobierz Teraz super stronka. Polecam!:-)
raczkowa mnie też aż dreszczyk przeszedł:-p Trzymam kciuki za koleżankę:tak:

Wczoraj odwiedziła mnie koleżanka ze swoją dwójką dziewczynek: jedna 1,5 mies starsza od Filipa, a druga dwa latka. Mój dom wyglądał jak istny kocioł, a najlepsze jest to, że mój mały płakał jak szalony!:szok: Ogólnie to chciałam Wam powiedzieć, że jest w trakcie rozwodu i dostała 1,5 tys alimentów, tyle że to chyba na dwójkę dzieci plus na siebie. Będzie miała jeszcze jedną sprawę jakoś niedługo, bo wnioskuje o 2,4 tys. Niezle co?

to,ze o tyle wnioskowala,ze tyle dostanie,sporo dostala jak na dwojke dzieci, pewnie jej maz sporo zarabia, bo jakby zarabial 1500 czy 2000 to by tyle nie dostala

martttika niezla kwota alimentow, tylko patrzac na 3 osoby to tak standardowo...

eh ale samo to ze sie rozwodza.... kurde ile ludzi sie teraz rozstaje....

wkoncu sie wypogadza... ale fajnie:)

martttika dzieki

reklama
moja kolezanka URODZILA :-D:-D i to bardzo szybko po 7 pisala ze ma 4 cm rozwarcia a o 9 40 ie urodził Antos :-D:-D ja tez chce tak szybko :tak: jutro jade ja odwiedzic :-D

wiecie co z jednej strony fajnie ze tyle kasy dostala ale z drugiej wkurza mnie to ze alimenty sa zalezne od tego ile facet zarabia :baffled: bo jego zarobki pod uwage biora a Ty pozniej kombinuj zebys miala co do gara wozyc jak ci przyznadza 200 zl :baffled:

Do góry