reklama
Aga1108
Po prostu mama
dzień dobry:-)
raczkowa, to 3mamy kciuki:-)
trudno żebyś się niedenerwowała, podświadomie myślisz o sobie:-)
mozi, nie wpuściłam tej baby, poprostu posadziłam Młodą na stołku i już
; dawniej pewnie bym ustąpiła i odpuściła ale teraz śmieje się ,ze jestem asertywna i się nie daję wykorzystywać, szczególnie jesli chodzi o dziecko
emilka, ja nie znoszę tupetu i bezczelności a szczególnie jeśli ktoś mi kłamie w żywe oczy, wrrrrrr

olka, kibicka już ma dość
a gdzie jeszcze do końca euro a póxniej znowu olimpiada
za moich czasów nie było płyt ani tym podobnych, poprostu testy na papierze jeszcze ksero

kurcze, ja dziś znowu wstałam połamana, to wczorajsze stanie w kolejce dało efekty buuuuuu

raczkowa, to 3mamy kciuki:-)
trudno żebyś się niedenerwowała, podświadomie myślisz o sobie:-)
mozi, nie wpuściłam tej baby, poprostu posadziłam Młodą na stołku i już

emilka, ja nie znoszę tupetu i bezczelności a szczególnie jeśli ktoś mi kłamie w żywe oczy, wrrrrrr

olka, kibicka już ma dość

za moich czasów nie było płyt ani tym podobnych, poprostu testy na papierze jeszcze ksero

kurcze, ja dziś znowu wstałam połamana, to wczorajsze stanie w kolejce dało efekty buuuuuu

emilka87
Fanka BB :)
Dzien dobry wszystkim,
raczkowa no to dobre wiesci z rana
3mamy kciuki za kolezanke.. a ona na kiedy miała termin? tez tak mam podobny termin z dziewczyną kuzyna, roznica jest kilku dni, ale ona rodzi w UK..
aga bardzo dobrze zrobilas
ja tez co połamana jestem ale to chyba przez to ze Dzidzia mi uciska gdzies na prawą strone i troszke mnie to boli..
pogoda sie cos robi, pasowałoby zebrac dupke i popoludniem na dzialeczke
raczkowa no to dobre wiesci z rana
aga bardzo dobrze zrobilas
ja tez co połamana jestem ale to chyba przez to ze Dzidzia mi uciska gdzies na prawą strone i troszke mnie to boli..
pogoda sie cos robi, pasowałoby zebrac dupke i popoludniem na dzialeczke
ollka Testy na prawo jazdy 2012 - Pobierz Teraz super stronka. Polecam!:-)
raczkowa mnie też aż dreszczyk przeszedł
Trzymam kciuki za koleżankę
Wczoraj odwiedziła mnie koleżanka ze swoją dwójką dziewczynek: jedna 1,5 mies starsza od Filipa, a druga dwa latka. Mój dom wyglądał jak istny kocioł, a najlepsze jest to, że mój mały płakał jak szalony!
Ogólnie to chciałam Wam powiedzieć, że jest w trakcie rozwodu i dostała 1,5 tys alimentów, tyle że to chyba na dwójkę dzieci plus na siebie. Będzie miała jeszcze jedną sprawę jakoś niedługo, bo wnioskuje o 2,4 tys. Niezle co?
raczkowa mnie też aż dreszczyk przeszedł

Wczoraj odwiedziła mnie koleżanka ze swoją dwójką dziewczynek: jedna 1,5 mies starsza od Filipa, a druga dwa latka. Mój dom wyglądał jak istny kocioł, a najlepsze jest to, że mój mały płakał jak szalony!

Mozi
MAMUŚKA BB
ollka Testy na prawo jazdy 2012 - Pobierz Teraz super stronka. Polecam!:-)
raczkowa mnie też aż dreszczyk przeszedłTrzymam kciuki za koleżankę
Wczoraj odwiedziła mnie koleżanka ze swoją dwójką dziewczynek: jedna 1,5 mies starsza od Filipa, a druga dwa latka. Mój dom wyglądał jak istny kocioł, a najlepsze jest to, że mój mały płakał jak szalony!Ogólnie to chciałam Wam powiedzieć, że jest w trakcie rozwodu i dostała 1,5 tys alimentów, tyle że to chyba na dwójkę dzieci plus na siebie. Będzie miała jeszcze jedną sprawę jakoś niedługo, bo wnioskuje o 2,4 tys. Niezle co?
to,ze o tyle wnioskowala,ze tyle dostanie,sporo dostala jak na dwojke dzieci, pewnie jej maz sporo zarabia, bo jakby zarabial 1500 czy 2000 to by tyle nie dostala
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
martttika niezla kwota alimentow, tylko patrzac na 3 osoby to tak standardowo...
eh ale samo to ze sie rozwodza.... kurde ile ludzi sie teraz rozstaje....
wkoncu sie wypogadza... ale fajnie
martttika dzieki
eh ale samo to ze sie rozwodza.... kurde ile ludzi sie teraz rozstaje....
wkoncu sie wypogadza... ale fajnie
martttika dzieki
reklama
moja kolezanka URODZILA 
i to bardzo szybko po 7 pisala ze ma 4 cm rozwarcia a o 9 40 ie urodził Antos 
ja tez chce tak szybko
jutro jade ja odwiedzic 
wiecie co z jednej strony fajnie ze tyle kasy dostala ale z drugiej wkurza mnie to ze alimenty sa zalezne od tego ile facet zarabia
bo jego zarobki pod uwage biora a Ty pozniej kombinuj zebys miala co do gara wozyc jak ci przyznadza 200 zl 

wiecie co z jednej strony fajnie ze tyle kasy dostala ale z drugiej wkurza mnie to ze alimenty sa zalezne od tego ile facet zarabia