reklama
emilka87
Fanka BB :)
raczkowa mysle ze cos w tym moze byc ze chodzi o to mieszkanie.. powiem ci ze oni są czasmi tacy mili ze az nie chce mi sie uwierzyc ze mogliby mi robic jakies problemy, a jednak rzeczywistosc jest troszeczke inna.. sama juz nie wiem co o tym myslec..
dobrej nocy.
dobrej nocy.
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
dzibne dobry
emilka nie przejmuj sie rodzinka, mysl o sobie....
uwierz ze po porodzie bedzie zdecydowaie bardziej zawziecie walczyc o swoje.... dla dziecka robi sie duzo duzo wiecej niz normalnie
ktora oglada mecz??
moj dziec juz pokoj przygotowal, nawet falge mamy na scianie... o u aucie juz nie wspomne.... normnlanie mam malego kibica

bylam w up.... jest 600 osob kwalifikujacych sie na staz a miejsc 30... przy czym sa tylko 4 miejsca na pracownica biurowego....
poza tym jest pomoc kuchenna, sprzataczka i jedno miejsce dla krawcowej.
wiekszosc stayz jest dla osob po podstawowce....
wiec trzymajcie kciuki zeby mi sie udalo dostac bo sznase sa male.... w pon beda decyzje.
emilka nie przejmuj sie rodzinka, mysl o sobie....
uwierz ze po porodzie bedzie zdecydowaie bardziej zawziecie walczyc o swoje.... dla dziecka robi sie duzo duzo wiecej niz normalnie
ktora oglada mecz??
moj dziec juz pokoj przygotowal, nawet falge mamy na scianie... o u aucie juz nie wspomne.... normnlanie mam malego kibica

bylam w up.... jest 600 osob kwalifikujacych sie na staz a miejsc 30... przy czym sa tylko 4 miejsca na pracownica biurowego....
poza tym jest pomoc kuchenna, sprzataczka i jedno miejsce dla krawcowej.
wiekszosc stayz jest dla osob po podstawowce....
wiec trzymajcie kciuki zeby mi sie udalo dostac bo sznase sa male.... w pon beda decyzje.
Aga1108
Po prostu mama
wiam się i j:-)
emilka, dziewczyny maja racje, nie daj się i walcz o mieszkanie ....dla córci
....a ludźmi sie nie przejmuj, jak usłyszysz jeszcze raz pytanie o chłopa to powiedz ,że ty jak pszczoły uskutecznisz dzieworództwo

raczkowa, suwaczek wreszcie ruszył z kopyta
;-)....to czekamy na wielki finał;-);-)
ola, to up zaszalał, cała polska rzeczywistość, ale trzymam mocno kciuki za powodzenie
i jak włoski, jaki w końcu masz kolor
gratuluje takiej zdolnej córy
może Oliwka zostanie następczynią Minge:-)
ja uważam,że jeżeli dziecko chce się uczyć i ma zamiłowanie do czegoś to nalezy mu jak najbardziej pomóc, choćby to oznaczało pójście gdzies dalej do szkoły
dlatego tez zapiasłam Martynę do przedszkola mimo,że ma się kto nią zająć, ciagnie do dzieci, ma bardzo dobrą pamięć, w piorunującym tempie łapie więc niech się uczy póki ma ochotę
ja miałam poród rodzinny mimo,że nie planowany bo takiego nie chciałam ....a rodziła ze mną moja mama, ex ( wtedy jeszcze m.) był ze mną w szpitalu 2 godz a później kazałam mu jechac do domu jak położna powiedziała,ze to potrwa do rana, ale po 30 minutach okazało się,że to już, przyjechał z powrotem zaraz po urodzeniu Pyśki
....a raczkowa, nie bój się, wszystko jest dla ludzi, grunt trafić na dobrą położną i nie wrzeszczeć w niebogosy bo to nic nie daje tylko tracisz nie potrzebnie siły.....na pocieszenie ...ja rodziłam 1 godz i 45 minut i tobie życzę takiego szybkiego porodu

:-)
emilka, dziewczyny maja racje, nie daj się i walcz o mieszkanie ....dla córci

raczkowa, suwaczek wreszcie ruszył z kopyta

ola, to up zaszalał, cała polska rzeczywistość, ale trzymam mocno kciuki za powodzenie

i jak włoski, jaki w końcu masz kolor

gratuluje takiej zdolnej córy

ja uważam,że jeżeli dziecko chce się uczyć i ma zamiłowanie do czegoś to nalezy mu jak najbardziej pomóc, choćby to oznaczało pójście gdzies dalej do szkoły

ja miałam poród rodzinny mimo,że nie planowany bo takiego nie chciałam ....a rodziła ze mną moja mama, ex ( wtedy jeszcze m.) był ze mną w szpitalu 2 godz a później kazałam mu jechac do domu jak położna powiedziała,ze to potrwa do rana, ale po 30 minutach okazało się,że to już, przyjechał z powrotem zaraz po urodzeniu Pyśki

....a raczkowa, nie bój się, wszystko jest dla ludzi, grunt trafić na dobrą położną i nie wrzeszczeć w niebogosy bo to nic nie daje tylko tracisz nie potrzebnie siły.....na pocieszenie ...ja rodziłam 1 godz i 45 minut i tobie życzę takiego szybkiego porodu

ollka22
MAMUSIA OLIWKI
raczkowa wloski nawet nawet ok, tylko trzeba je wzmocnic. dzi jak juz wkoncu wezne aparat wrzuce foto bo jakas zalatana jestem...
jak mnie nie wezna to chyba ten urzad w powietrze wysadze... ja jestem ciekawa ile tych smaotnych mam formalnie ejst samotna.... bo niby 5 rocznikow a 600 samotnych mam...
aga jest rudy blond, zreszta wstawie foty wkoncu dzis.
dziec ma juz bialo czerwone paznokcie
jak mnie nie wezna to chyba ten urzad w powietrze wysadze... ja jestem ciekawa ile tych smaotnych mam formalnie ejst samotna.... bo niby 5 rocznikow a 600 samotnych mam...
aga jest rudy blond, zreszta wstawie foty wkoncu dzis.
dziec ma juz bialo czerwone paznokcie
Ostatnia edycja:
Aga1108
Po prostu mama
ola, a my Ci pomożemy w tym wysadzaniu

no...pytanie ile z nich to znajome, rodzina urzędasów a samotne tylko na papierku
córa prawdziwa kibicka:-) właśnie słuchałam relacji z W-wy z pod Narodowego, fajnie, całe rodziny , rózne pokolenia czekają, jednak Polacy potrafią sie bawić i to jest fajne
ja osobiście nie lubie sportu, w przeciwieństwie do mojego taty , który siedzi z nosem w róznych stacjach sportowych
ale mam nadzieję obejrzeć otwarcie euro jak mi dzieć pozwoli
to czekamy na fotkę

no...pytanie ile z nich to znajome, rodzina urzędasów a samotne tylko na papierku

córa prawdziwa kibicka:-) właśnie słuchałam relacji z W-wy z pod Narodowego, fajnie, całe rodziny , rózne pokolenia czekają, jednak Polacy potrafią sie bawić i to jest fajne

ja osobiście nie lubie sportu, w przeciwieństwie do mojego taty , który siedzi z nosem w róznych stacjach sportowych

to czekamy na fotkę

Aga1108
Po prostu mama
reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
aga obstawiam ze wiele z tych mam to typowo rodzinnyz naprawde trudna sytuacja, czesc typowa patologia, polowa smaotne mamy tylko na papierze... dla kasy. i one i tak maja tam wiecje meijsc zagwarantowanych.
ide poogladac ta stronke...
ide poogladac ta stronke...