reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
raczkowa mysle ze cos w tym moze byc ze chodzi o to mieszkanie.. powiem ci ze oni są czasmi tacy mili ze az nie chce mi sie uwierzyc ze mogliby mi robic jakies problemy, a jednak rzeczywistosc jest troszeczke inna.. sama juz nie wiem co o tym myslec..
dobrej nocy.

dzibne dobry

emilka nie przejmuj sie rodzinka, mysl o sobie....
uwierz ze po porodzie bedzie zdecydowaie bardziej zawziecie walczyc o swoje.... dla dziecka robi sie duzo duzo wiecej niz normalnie

ktora oglada mecz??

moj dziec juz pokoj przygotowal, nawet falge mamy na scianie... o u aucie juz nie wspomne.... normnlanie mam malego kibica:tak::tak:

bylam w up.... jest 600 osob kwalifikujacych sie na staz a miejsc 30... przy czym sa tylko 4 miejsca na pracownica biurowego....
poza tym jest pomoc kuchenna, sprzataczka i jedno miejsce dla krawcowej.
wiekszosc stayz jest dla osob po podstawowce....

wiec trzymajcie kciuki zeby mi sie udalo dostac bo sznase sa male.... w pon beda decyzje.

wiam się i j:-)

emilka, dziewczyny maja racje, nie daj się i walcz o mieszkanie ....dla córci:tak:....a ludźmi sie nie przejmuj, jak usłyszysz jeszcze raz pytanie o chłopa to powiedz ,że ty jak pszczoły uskutecznisz dzieworództwo:-D:-D:-p

raczkowa, suwaczek wreszcie ruszył z kopyta:-D;-)....to czekamy na wielki finał;-);-)

ola, to up zaszalał, cała polska rzeczywistość, ale trzymam mocno kciuki za powodzenie:tak:
i jak włoski, jaki w końcu masz kolor:confused:
gratuluje takiej zdolnej córy:tak: może Oliwka zostanie następczynią Minge:-)
ja uważam,że jeżeli dziecko chce się uczyć i ma zamiłowanie do czegoś to nalezy mu jak najbardziej pomóc, choćby to oznaczało pójście gdzies dalej do szkoły:tak: dlatego tez zapiasłam Martynę do przedszkola mimo,że ma się kto nią zająć, ciagnie do dzieci, ma bardzo dobrą pamięć, w piorunującym tempie łapie więc niech się uczy póki ma ochotę:tak:

ja miałam poród rodzinny mimo,że nie planowany bo takiego nie chciałam ....a rodziła ze mną moja mama, ex ( wtedy jeszcze m.) był ze mną w szpitalu 2 godz a później kazałam mu jechac do domu jak położna powiedziała,ze to potrwa do rana, ale po 30 minutach okazało się,że to już, przyjechał z powrotem zaraz po urodzeniu Pyśki :tak:

....a raczkowa, nie bój się, wszystko jest dla ludzi, grunt trafić na dobrą położną i nie wrzeszczeć w niebogosy bo to nic nie daje tylko tracisz nie potrzebnie siły.....na pocieszenie ...ja rodziłam 1 godz i 45 minut i tobie życzę takiego szybkiego porodu:tak::tak::tak::-)

raczkowa wloski nawet nawet ok, tylko trzeba je wzmocnic. dzi jak juz wkoncu wezne aparat wrzuce foto bo jakas zalatana jestem...

jak mnie nie wezna to chyba ten urzad w powietrze wysadze... ja jestem ciekawa ile tych smaotnych mam formalnie ejst samotna.... bo niby 5 rocznikow a 600 samotnych mam...

aga jest rudy blond, zreszta wstawie foty wkoncu dzis.

dziec ma juz bialo czerwone paznokcie:)

Ostatnia edycja:
ola, a my Ci pomożemy w tym wysadzaniu:-D:happy:
no...pytanie ile z nich to znajome, rodzina urzędasów a samotne tylko na papierku:crazy:
córa prawdziwa kibicka:-) właśnie słuchałam relacji z W-wy z pod Narodowego, fajnie, całe rodziny , rózne pokolenia czekają, jednak Polacy potrafią sie bawić i to jest fajne:tak:
ja osobiście nie lubie sportu, w przeciwieństwie do mojego taty , który siedzi z nosem w róznych stacjach sportowych:-D ale mam nadzieję obejrzeć otwarcie euro jak mi dzieć pozwoli:confused2:

to czekamy na fotkę:tak:

reklama
aga obstawiam ze wiele z tych mam to typowo rodzinnyz naprawde trudna sytuacja, czesc typowa patologia, polowa smaotne mamy tylko na papierze... dla kasy. i one i tak maja tam wiecje meijsc zagwarantowanych.

ide poogladac ta stronke...

Do góry