reklama
Raczkowa a napisany już? ja też się bronię teraz, ale masakra... jestem z projektem w ciemnej d... mam zero motywacji do tego :/
to dluga historia z ta moja praca w duzym skrucie tez jestemw czarnej d..... i raczej nie obronie sie przed porodem wiec o mgr moge zapomniec od pazdziernika :-( a szkoda bo bardzo chcialam :-(juz sobie doktorat odpuscilam ze wzgledu na dziecko a teraz jeszcze mgr pojdzie sie bujac obym chociaz ten licencjat ogarnela ehhh :-(
emilka87
Fanka BB :)
jeju dziewczyny ile postow, ciezko to ogarnać po calym dniu tak przeczytalam piate przez dziesiate zeby chociaz mniej wiecej byc na bierząco.. ja obronilam dwa lata temu inzyniera i dalej nie dziekuje to byla mordownia heh
a ja kurcze dziewczyny troche sie martwie bo mnie brzusio pobolewa, mialam ostatnio delikatne krwawienie ale to takie male ze az mi glupio bylo jechac z tym do szpitala a to niedziela była.. teraz ciagle obserwuje i wszystko ok poza tym dziwnym bolem takim jakby nad pachwina ehh jak nie przejdzie przez noc to jutro szukam jakiegos lekarza bo nie wiem czy to tak moze sobie byc, a nie chce tez wpadac w panike:-(
a ja kurcze dziewczyny troche sie martwie bo mnie brzusio pobolewa, mialam ostatnio delikatne krwawienie ale to takie male ze az mi glupio bylo jechac z tym do szpitala a to niedziela była.. teraz ciagle obserwuje i wszystko ok poza tym dziwnym bolem takim jakby nad pachwina ehh jak nie przejdzie przez noc to jutro szukam jakiegos lekarza bo nie wiem czy to tak moze sobie byc, a nie chce tez wpadac w panike:-(
nad pachwina? ja mam takie bole codziennie rano jak sie obudze ze nawet przekrecic sie nie moge na drugi bok a tym bardziej wstac ale jak juz mi sie uda i zrobie siusiu to wszystko jest ok moze Ty tez masz tak ze Cie poprostu uciska z pecherza z drugiej strony tu nawet nie chodzi o panike ale niech cos bedzie ( odpukac i tfu tfu ) nie tak i cale zycie bedziesz plula sobie w brode ja tam wole idiotke z siebie zrobic ze panikuje ale wiedziec ze wszystko jest dobrze
emilka87
Fanka BB :)
no tak w okolicach pachwiny lewej,, ale mnie sie pojawilo wieczorem, ale tez tak mysle ze moze gdzies mnie uciska, zaobserwuje jak sie poloze.. ale przy siusiu tez mnie czasmai tak gdzie kłuje jak sie dluzej przetrzymam
a no wlasnie, moze poprostu rano zadzwonie do lekarki i niech mi doradzi co i jak bo tak siedze, mysle i sie martwie
dobrej nocy!
a no wlasnie, moze poprostu rano zadzwonie do lekarki i niech mi doradzi co i jak bo tak siedze, mysle i sie martwie
dobrej nocy!
Aga1108
Po prostu mama
my od 6 na nogach
nalesniki usmażone, kawka wypita, wybieramy się z dziadkami na wycieczkę do Mysłowic
emilka, to mogą być bóle spowodowane rozciąganiem się macicy, ale lepiej chuchać na zimne i sprawdzić
ollka, no na pomocnika zawsze mogę liczyć
nalesniki usmażone, kawka wypita, wybieramy się z dziadkami na wycieczkę do Mysłowic
emilka, to mogą być bóle spowodowane rozciąganiem się macicy, ale lepiej chuchać na zimne i sprawdzić
ollka, no na pomocnika zawsze mogę liczyć
Raczkowa ło matko jak tam humorek? ;-) Ja Ci powiem w pierwszych latach zabawki to są chwilowe radochy, czasami małemu kupiłam coś droższego i mniej się cieszył niż zabawką z taniego kiosku :-) U mnie furorę teraz robi helikopter na kiju do pchania za 7 zł ;-) Ubranka powiesz mu że ślicznie wygląda i dziecko wierzy ;-) a najważniejszy jest czas spędzony z dzieckiem rodzic to najlepsza zabawka dla dziecka ;-) Dopiero jak będzie nastolatkiem może dać popalić i mieć jakieś zachcianki komputerowo-odzieżowe itp Wiesz ja prawie rok jestem od ostatecznego rozstania w listopadzie była sprawa i uwierz mi jakoś z czasem się nei myśli o ojcu dziecka to już jest MÓJ synulek i muszę mu zapewnić godne warunki na moje skromne możliwości i wszystko ;-) A ze mną maturę zdawała laska zaraz po porodzie i poduszę sobie przyniosła i na niej siedziała ;-) i zdała ;-)
Aga1108 ja należę do ludzi chyba małej wiary.......... nie wierzę w homeopatię.... czytałam że niby nawet koniom pomaga które ją dostają no ale jakoś do mnei to nie trafia... ja za to należę do fanów probiotyków a jak wiadomo wiara też w jakimś stopniu ma wpływ na leczenie ;-) Niech wzywa strażaka może z mamą zostanie ;-)
emilka87 ja tam non stop biegałam do lekarza, dzwoniłam a nawet pisałam @, no i mój lekarz prowadzący mni9e nie lubił, bo jak słyszał "a ja słyszałam, a ja czytałam" to już miał mnie chęć z gabinetu wywalić, jak mały miał z miesiac to do ordynatora oddziału noworodkowego nawet dzwoniła jestem zmorą lekarzy
Mozi i Raczkowa to do nauki!!!!
Aga1108 ja należę do ludzi chyba małej wiary.......... nie wierzę w homeopatię.... czytałam że niby nawet koniom pomaga które ją dostają no ale jakoś do mnei to nie trafia... ja za to należę do fanów probiotyków a jak wiadomo wiara też w jakimś stopniu ma wpływ na leczenie ;-) Niech wzywa strażaka może z mamą zostanie ;-)
emilka87 ja tam non stop biegałam do lekarza, dzwoniłam a nawet pisałam @, no i mój lekarz prowadzący mni9e nie lubił, bo jak słyszał "a ja słyszałam, a ja czytałam" to już miał mnie chęć z gabinetu wywalić, jak mały miał z miesiac to do ordynatora oddziału noworodkowego nawet dzwoniła jestem zmorą lekarzy
Mozi i Raczkowa to do nauki!!!!
Witam was
Aga1108 moja tez nie zauwarzyla ze tata sie wyprowadzil,nie pyta wcale,jak przyjdzie to pobawi sie godzinke i na tym koniec bo leci do mnie, ostatnio jak mowilam ze dzis tata przyjdzie to sie mnie spytala "jaki tata"...bez komentarza;-)
co do homeopatii to ja stosuje dla siebie i małej na zwykłe przeziebienie, dużo nam pomogły granulki jak ząbkowała ale jak juz cos powazniejszego to tradycyjnie sie leczymy;-)
nawiązując jeszcze do rachunków to u mnie sedzina na podstawie tabelki przedstawionej przez mnie wyznaczyla dosc wysokie zabezpieczenie alimentow wiec mysle ze zle nie bedzie ale dla pewnosci wszystkie transakcje place kartą (mam paragon+ potwioerdzenie z karty) a i teraz chyba zaczne zbierac te FV.
co do terminow...ja zlozylam pozew w listopadzie..do dzis nie mam terminu pierwszej sprawy...
Aga1108 moja tez nie zauwarzyla ze tata sie wyprowadzil,nie pyta wcale,jak przyjdzie to pobawi sie godzinke i na tym koniec bo leci do mnie, ostatnio jak mowilam ze dzis tata przyjdzie to sie mnie spytala "jaki tata"...bez komentarza;-)
co do homeopatii to ja stosuje dla siebie i małej na zwykłe przeziebienie, dużo nam pomogły granulki jak ząbkowała ale jak juz cos powazniejszego to tradycyjnie sie leczymy;-)
nawiązując jeszcze do rachunków to u mnie sedzina na podstawie tabelki przedstawionej przez mnie wyznaczyla dosc wysokie zabezpieczenie alimentow wiec mysle ze zle nie bedzie ale dla pewnosci wszystkie transakcje place kartą (mam paragon+ potwioerdzenie z karty) a i teraz chyba zaczne zbierac te FV.
co do terminow...ja zlozylam pozew w listopadzie..do dzis nie mam terminu pierwszej sprawy...
reklama
jaimis a no widzisz taki humerek kiepski byl wczoraj ale dzis juz troche lepiej wlasnie wrocilam od stomatologa matko spod drzwi odchodzilam z 4 razy a slabo i ciemno przed oczami robilo mi sie co chwile ale przezylam i powiem Wam ze nawet nic nie zabolalo w zasadzie za wiele nie miala tam do roboty no ale 200 zl poszlo za samo wejscie do gabinetu pani zyczy sobie 45 zl no i oczywiscie znieczulenie w zasadzie nie wiem po co je bralam bo i tak za wiele nie robila spedzilam na fotelu max 5 minut ale nawet nie szkoda mi tych pieniedzy wazne ze nie bolalo a jeszcze dzisiaj umowilam sie z kolezanka ktora jest amatorka pstrykania fotek i moze beda jakies fajne ciazowe w plenerze to sie okaze czy spotkanie wypali wiec dzis duzo lepiej z samopoczuciem niz wczoraj no i kto by w taka pogode o nauce myslal ;-)