reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
my tez na lumpku kupujemy na tyle ile jeszcze cos mozna dostac, im dzieckostarsze tym mniej fajnychrzeczy, ale w pepco mozna kupic fajne i tanie ciuchy, ceny czasem jak na lumpku
poza tym przegaldam allegro, ale biore tam gdzie mozna kupic kilka rzeczy od jednej osoby...
poza tym przegaldam allegro, ale biore tam gdzie mozna kupic kilka rzeczy od jednej osoby...
Mozi
MAMUŚKA BB
Ola ma racje, teraz za fajna cene mozna kupic na allegro czy na innych stornach w netach,a jak nie to sa dyskonty z ciuchami,tam mozna fajne ciuchy znalesc,tak samo jak na ciuchach,jak mloda byla mlodsza to ja dostawalam od kolezanki czesc ubranek,obchodzila w tym jej,moja, siory cora i poszlo dalej w swiat
Raczkowa glowa do gory,trzymaj sie dzielnie
a ja weszlam na szkole,juz sa terminy z najgorszego przedmiotu na wydziale,ciarki pnie przeszly jak zobaczylam terminy,przedmiot nie do zdania,ale jakos trzeba
Raczkowa glowa do gory,trzymaj sie dzielnie
a ja weszlam na szkole,juz sa terminy z najgorszego przedmiotu na wydziale,ciarki pnie przeszly jak zobaczylam terminy,przedmiot nie do zdania,ale jakos trzeba
kurcze a najbardziej wkurza ze Wy wszystkie kombinujecie szukacie okazji na glowie i rzesach stajecie zeby dziecku nic nie zabraklo a dawcy nawet pojecia o tym nie maja jak sie nagimnastykowac trzeba tylko wydaje im sie ze wszystko z nieba Wam leci
Mozi ja tez mam takie nie do zdania i to 2 i to jeszcze terminy takie ze rodzic chyba bede na uczelni tfu tfu odpukac ;-)
Mozi ja tez mam takie nie do zdania i to 2 i to jeszcze terminy takie ze rodzic chyba bede na uczelni tfu tfu odpukac ;-)
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
na moja w ciuchu trudno cos trafic, im dzieci starsze tym szybciej niszcza...
ale ja sprzedaje na allegro i z tego kupuje malej cos innego...
raczkowa fakt, faceci czesto uwazaja ze my te alimenty chcemy dla siebie bo niby dzieci nie potrzebuja nic
ale ja sprzedaje na allegro i z tego kupuje malej cos innego...
raczkowa fakt, faceci czesto uwazaja ze my te alimenty chcemy dla siebie bo niby dzieci nie potrzebuja nic
Ostatnia edycja:
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
aga to masz pomoc w domu... wie gdziewczyna kogo weznwac
Mozi
MAMUŚKA BB
ja powtarzam przedmiot i jest takich jak ja az 130 % ponad normekurcze a najbardziej wkurza ze Wy wszystkie kombinujecie szukacie okazji na glowie i rzesach stajecie zeby dziecku nic nie zabraklo a dawcy nawet pojecia o tym nie maja jak sie nagimnastykowac trzeba tylko wydaje im sie ze wszystko z nieba Wam leci
nie matrw sie ja w tym samy, dniu co urodzilam oblecialam dwie biblioteki,bo pisalam wtedy licencjat
moj ex jak tak bedzie odwiedzial swoje dziecko dalej tak czesto jak teraz to jej na ulicy nie pozna na ulica za kilka lat
reklama