reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

hej, nie mam czasu podczytywac,moze jak wroce z zakupow,bo sie zbieramy

na polu super, wczoraj moja jak wrocila z plac zabaw sama sie zwiela za odrabianie,a ma az 9 dni wolnego,ale jej dobrze
ja jeszcze ide w poniedzialek,a pozniej wolne,bo nie mam co zrobic z mloda w sr,a od czw mam gosci:-D

mysle gdzie tu jakis wypad zrobic tak ladnie,moze mamy niedaleko park doswiadczen na swiezym powietrzu popoludniu

MILEGO WEEKANDU

reklama
u nas też upał, siedzę w pracy, próbowałam włączyć klimę ale to cholerstwo zaczęło zionąć gorącym powietrzem:szok::eek::baffled: coś się popierdykało

ja razu jednego będąc w ciąży złozyłam skargę do NFZ-u, na lekarza POZ:tak:, do ginka chodziłam prywatnie ale jak miałam robić badanie moczu 2 tyg przed terminem kazał mi iść do swojego POZ-towca,żeby mi dała skierowanie-grzecznie poprosiłam o skierowanie a ta na mnie z pyskiem ,że "jak was stać na prywtnego lekarza, to płaćcie sobie za badania":szok::no:
łożesz ty piż*** jedna, dostałam takich nerwów, powiedziałam jej że jej nic do tego do jakiego lekarza chodzę i gdzie, płacę składki i to nie małe i skerowanie mi się należy:wściekła/y::wściekła/y:
w efekcie dostałam zaproszenie na darmowe badania do przychodni:-D:-D

Mozi, ja się nie przejmuję tym,że ona nie je, bo nigdy dużo nie jadła ale szlag mnie trafia, bo ma tak okrojony i monotonny jadłospis:dry::no2:,ze szok, a wiadomo kazdy chce jak najlepiej dla swojego dziecka:tak:

Aga i dobrze zrobilas,ze napisalas skarge
moja niby wszystko zje,ale w praktyce to roznie bywa

a my zakupy zrobione, nadprogramowo kupilam mlodej rozowe jaens rorki i tuniczke zaplacilam na placu 75 zl
ja sobie poltora miesiaca temu kupilam za 50 zl,a mlodej dzis za 45, tylko ja pochodze w nich 2,3 lata,a mloda wyrosnie na jesieni, musze jej kupic jeszcze kurteczke wiosenno-letnia, bo jak rano wychodzi do szkoly to jest chlodno,ale to w pon pojdziemy do dyskontu

my juz po badankach :tak: moje dzieciatko jest prawie zdrowiutkie troszke to serduszko sie tam nie domyka ale to sie samo naprawi :tak: wazy 1700g :-D wielki chlop pomimo tego ze ma pepowine tylko 2 naczyniowa i powinien byc duzo mniejszy to rosnie prawidlowo:-D jest przesliczny a no i pan doktor powiedzial ze ma duuuzy "interes" :-D:-D:-D mmmm juz nie moge sie go doczekac :tak::tak:

witam wieczrem
oliwia spi, ja padnieta jestem... ogarniam wszystko i szykuje na jutro

caly dzien spedzilysmy na d woda, opalilysmy sie:) poplywalysmy na rowerku super bylo

raczkowa super zre wszystko ok:tak:

Raczkowa cieszę sie ze badania wyszły dobrze. Oglądałaś dzidziusia w 4d? Co to znaczy ze pępowina 2-naczyniowa?

A u mnie dziisiaj dzien zapowiadał sie bardzo miło.. byłam na 3cich urodzinkach bratnka. I wszystko byłoby pieknie ładnie gdyby nie to ze w trakcie przekazano mi wiadomosc ze.... moj dawca wyjechał za granice. Zostawił wszystko łącznie z telefonem. Pewnie kiedys bedzie bronił sie tym ze chciałam spokoju to znikł. O ile wogole jeszcze kiedys sie pojawi... wielu rzeczy sie spodziewałam ale nie tego.. mam chwilowy kryzys:-(

emilka glowa do gory... uciekl od problemow jak wielu facetow... ale ja obstawiam ze wroci... faceci to mega tchorze, tak z nimi jest
i najgorsze jest to ze swoje zachowanie zwalaja na nas... chore... ale co zrobic:angry::angry:

postaraj sie nie przejmowac.

ja wstalam chora... chyba klimatyzacja mnie dobila...
do tego ramiona i dekolld mam spieczone.... normlanie mnie piecze....

znikam bo dzis znow grilujemy, trzeba korzystac poki pogoda

reklama
dziewczyny, ale szczujecie ta pogoda :tak:. u mnie dalal kurtki zimowe obowiazuja :-(. w najlepszym razie czasem mozna zalozyc wiosenna, ale na pewnie nie wczesnym rankiem i poznym wieczorem. a dzis to dodatkowo wieje wyjatkowo intensywnie - 14km/h. sasiadowi nawet tamie od anteny satelitarnej naderwalo takze od switu lomoce i mur i sasiedna antene, nawet mnie obudzilo :wściekła/y:.
ciekawe kiedy my tu bedziemy miec troszke lata. bo w zeszlym roku nawet latem lata nie bylo. a podczas mojego urlopu byla dzien w dzien sciana deszczu...

Do góry