Raczkowa super że takie pocieszające wiadomości!!! a jeśli chodzi o badania chyba troszkę Ciebie naciąga, ale to jest stwierdzenie laika a jak coś nie tak z dzidzią może lepiej za dużo badań niż za mało, ale mówię prenatalne badania są darmowe tylko trzeba mieć skierowanie no i nie w każdej miejscowości są, ja i test papa miałam darmowy a ja miałam skierowanie od prywatnego ginekologa wogóle nie współpracującego z NFZ i uwzględnili

Ale już finisz to się nie stresuj, ale za to przy kolejnej ciąży pamiętaj żeby postarać się o badania prenatalne darmowe ;-)

;-) a tak myślę może ma osłabione serduszko od tych 2 tętnic?
emilka87 ja nie chodziłam wogóle państwowo, ale jak koleżanki chodziły z nfz to tylko 3 usg przysługiwały prywatnie to pierwsze co od razu pod monitorek ale nie chceę nawet myśleć ile wydałam na te wszystkie wizyty, no ale wtedy troszkę inaczej zarabiałam.... a tu już nei raz się chwaliłam w tym prorodzinnym kraju 1 dnia po macierzyńskim dostałam wypowiedzenie

ollka22 a dlaczego Oliwkę bolą kostki przy chorobie?
Aga1108to co napiszę nie testowane tylko w tv mówili - zasadę jednego kęsa niech co jakiś czas próbuje coś co ty byś chciała żeby jadła a ona nie chce. A podobno monotonne jadłospis podobno ce****e dzieci które nie lubią zmian ta mądrość z kolei z książki

A ostatnio wyczytałam w książce o 2 latkach coś co mnie podniosło na duchu, bo ludzie podobno dzielą się na tych dla których szklanaka jest zawsze do połowy pełna i dla tych co pusta no i ja oczywiście należę do tych co widzą braki i w książce napisali że nie ma co rozpaczać bo takie spojrzenie świadczy że ktoś jest realistą trzeźwo patrzącym na świat

emilka87 głowa doi góry, poprostu pokazał Ci jaki jest naprawdę i jak na niego możesz liczyć i jakim byłby cudnym mężem, ojcem poprostu skup się na dzicku i wywalaniu duraka ze swoich myśli
krropelka no wczoraj na termometrze w samochodzie miałam 31 a na oknie prawie 40 w spełnym słońcu ;-) oby lato tylko było ciepłe rok temu czerwiec był cudowny a lipiec i sierpień niezbyt... no jezioro było zimne...
iwona-33 oj witam witam dawno "ni widu ni słych" ;-) szkoda że tak z G bo ja choć poczytać lubię na bb szczęśliwe historie, bo u mnie posucha, no ale gdzie tu jakiegoś romeiro dorwać jak moje życie to praca, dom, piskownica i supermarket

ale jak się odzywa to może jeszcze coś ten tego??? ;-)No a dzieciaki to już nieżle szaleją ale czas leci..........
marttika i gdzie fotki gdzie wieści?????
A jeszcze dodam ten kraj schodzi na psy sąsiad sąsiada okrada, mamy taki barakowóz nad jeziorkiem i sąsiad ukrad nam kostki chodnikowe i podłożył sobie pod swój domek

jak tak można sąsiadowi???????????

jeszcze mama z nim nie rozmawiała ja mówię wziąść kilofa i to mu wszystko rozwalić!!!!!!!!!!!