emilka87
Fanka BB :)
Raczkowa ja bym przypomniała dawcy o smsie ktorego ci wyslal zebys spier... Jak taki wielce nawrócony to powinien cie za to "całowac po stopach". Ja tez wychodze z załozenia ze lepiej postepowac w zgodzie z własnym sumieniem. Chce przyjezdzac niech przyjezdzac.. chce sie zminic to niech pokaże a nie gada..
jaimis ja tez miewam takie chwile słabosci.. np. teraz walcze z tym czy zapytac go czy chce uczestniczyc w drugich badaniach prenatalnych.. na piewrwszych był i mówił ze chce byc na nastepnych ale teraz cisza..
Sama nie wiem czy pierwsza pisac w takich kwestiach.. czy sam nie powinien sie domyslic- choc faceci podobno tego nie potrafia;/
martttika gratuluje nowej pracy i trzymam kciuki. brzmi ciekawie i wszystkiego dobrego dla Fifiego z okazji 5 miesięcy
Aga1108 witamy i służymy radą
Dawco inamorate! wstydz sie za swoją rase
jaimis ja tez miewam takie chwile słabosci.. np. teraz walcze z tym czy zapytac go czy chce uczestniczyc w drugich badaniach prenatalnych.. na piewrwszych był i mówił ze chce byc na nastepnych ale teraz cisza..
Sama nie wiem czy pierwsza pisac w takich kwestiach.. czy sam nie powinien sie domyslic- choc faceci podobno tego nie potrafia;/
martttika gratuluje nowej pracy i trzymam kciuki. brzmi ciekawie i wszystkiego dobrego dla Fifiego z okazji 5 miesięcy
Aga1108 witamy i służymy radą
Dawco inamorate! wstydz sie za swoją rase