reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Raczkowa ja bym przypomniała dawcy o smsie ktorego ci wyslal zebys spier... Jak taki wielce nawrócony to powinien cie za to "całowac po stopach". Ja tez wychodze z załozenia ze lepiej postepowac w zgodzie z własnym sumieniem. Chce przyjezdzac niech przyjezdzac.. chce sie zminic to niech pokaże a nie gada..

jaimis ja tez miewam takie chwile słabosci.. np. teraz walcze z tym czy zapytac go czy chce uczestniczyc w drugich badaniach prenatalnych.. na piewrwszych był i mówił ze chce byc na nastepnych ale teraz cisza..
Sama nie wiem czy pierwsza pisac w takich kwestiach.. czy sam nie powinien sie domyslic- choc faceci podobno tego nie potrafia;/

martttika gratuluje nowej pracy i trzymam kciuki. brzmi ciekawie :) i wszystkiego dobrego dla Fifiego z okazji 5 miesięcy:)

Aga1108 witamy i służymy radą ;)

Dawco inamorate! wstydz sie za swoją rase :wściekła/y::-D

reklama
co do tych zmian...powiem Wam rozdarta troche jestem po jego ostatniej wizycie coraz bardziej sie przekonuje ze to jednak ani nie jest czlowiek z ktorym chcialabym spedzic reszte zycia ani tym bardziej ze byl by dobrym ojcem :baffled:

ostatnio mam tak samo. mi się już nie chce dalej w to brnąć

mysle ze dobrym pomyslem byloby zalozenie takiego forum dla durni :-D mogli by tam opisywac swoje durne zachowania i moze nawet jakies wybory bylyby durnia roku :-D:-D

obawiam się, że mogliby zacząć swoją głupotą się przechwalać i dopiero by było :)

Aga witaj na forum:)

Ostatnia edycja:
dzieki wielkie za takie powitanie:-):tak:

coś o mnie...jestem mamą pracującą, studia skończyłam dawnoooooo temu, można powiedzieć że stara wyga ze mnie:-D:laugh2:
moja córa ma na imię Martyna i za 3 tyg skończy 3 latka, jest okropnie energicznym ruchiwym dzieckiem, strasznym gadułą i najchetniej po całych dniach siedziałaby na placu zabaw:confused2:.....krótką mówiąc aniołek i diabełek w jednym wcieleniu:tak:
w wychowaniu Młodej pomgają mi rodzice, samotną mamą jestem od wrzesnia zeszłego roku, kiedy postanowiłam zakończyć 7-letni związek o przetrwanie którego walczyłam rok czasu,aż w pewnym momencie miałam dość i się poddałam:tak:

emilka, witam krajankę;-)

raczkowa, fantastyczny pomysł z tym forum:-D:-D:-D:-D....humor Ci dopisuje, tak trzymać:tak:

Mozi, mnie się marzy wypad nad morze z Młodą jak trochę podrośnie w okresie jesieni albo wczesną wiosną

Inamorate, pozytywne podejście do życia i tak trzymać:tak:

oki, najwyższy czas zwinąć się do łóżeczka , jestem po dwóch 12-tkach w pracy, a z moim dzieckiem nie ma zmiłuj się 6.00 -6.30 pobudka:baffled:

dobranoc

a ja wierzę że można się zmienić ale tylko jak się chce....
inamorate no co ty poczytuje nasze babskie-gorzkie żale??????? durak?
Raczkowa u Ciebie najlepszy test będzie za około 2 miesiące u mnie były obietnice i wszystko dopóki dziecko siedziało w brzuchu potem wszystko się zaczęło sypać a po 4 miesiącach się spakował, tak że niedługo się przekonasz jak będzie z wami może u niego dzięki dziecku wszystko zaskoczy jak powinno???? ale to ty musisz chcieć z nim być nic na siłę :tak:
emilka87 a chcesz żeby był na tych badaniach? jeśli ci zależy na jego obecności to napisz a jak nie to szkoda kasy na tego smsa;-)
aga1108 miło cię poznać szkoda tylko że w takich okolicznościach :-( ja to już 37 lato będę oglądać tak że możesz mówić mi ciociu :-D:-D:-D

a te wybory duraka roku to by były trudne każdy to taki mocny zawodnik że trudno by było się zdecydować, można by jeszcze zrobić podkategore najbardziej chamski sms, największy lovelas, najgorsze obrażenie własnego dziecka:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D a nagrodą by mógł być np tygodniowy pobyt w domu małego dziecka z opieką nad dziećmi 24 h :-D:-D:-D:-D

emilka dokladnie to mu przypomnialam przeprosil i powiedzial ze to na zlosc bylo i w nerwach :eek: kurde to niech leczy nerwy palant jeden ja nie zajmuje sie psychoterapia :eek: powiedzialam mu ze mam gdzies jego przepraszam duzo mozna mowic i pisac niech pokaze ze sie zmienil a nie tylko o tym mowil :no: a o prenatalnych napisz pozniej bedziesz miala przynajmniej czyste sumienie ze Ty mu mowilas a ze on onal....phii to juz jego sprawa

martika dokladnie tak by bylo zaczeliby rywalizowac kto jest wiekszym palantem :-D ale i tak wiem ze moj zajalby pierwsze 3 miejsca na podjum bo jedno to za malo na jego glupote :-D

aga witasz krajanke emilke czyli tez jestes ze slaska? :-) i to jest wlasnie najlepsze ze Ty na glowie stajesz i walczysz a burak nawet tego nie do ceni :eek: echh :eek: powinni dla takich auschwitz uruchomic albo pod sciane placzu i rozstrzelac :wściekła/y:

jaimis no dokladnie zobaczymy jak to bedzie jak sie dziecko urodzi jakim bedzie tatusiem choc ja juz wiem jakim... i wcale nie takim jakbym chciala :dry: no ale z drugiej strony juz bede miec malenstwo przy sobie takze wtedy to moze sie bujac na drzewo :-D

Ostatnia edycja:
Raczkowa a jak tam się czujesz fizycznie i psychicznie przed wielkim dniem to już tuż tuż, dużo większa się zrobilaś ja byłam gigantem :-D może pochwal nam się brzuszkiem :tak:

roznie sie czuje czasem bardzo boli mnie brzuch lekarz powiedzial ze to takie skurcze zwiastujace porod :eek: i ze jak beda czeste mam zaraz dzwonic do niego i przyjechac do szpitala :szok: jakos przestalam myslec o tym moim wielkim dniu :-D w psychologi to sie chyba jakos tak nazywa wyparcie czy cos :-D:-D licze ze jakos samo sie to wszystko rozwiaze :-D przespie ten moment albo po prostu duchem bede gdzies daleko :-D ojj duuuzo wieksza juz pewnie z 13 kg przytylam boczki mi sie takie zrobily ze tluszcz to mi sie zza majtek wylewa :szok::szok::szok: zdjecie jest na FB dodalam linka na tym prywatnym naszy forum :tak: planuje tez zrobic sobie sesje zdjeciowa wiec jak juz bede po to sie pochwale moim brzucholem :-)

reklama
Raczkowa ja to muszę do książeczki zajrzeć ile dobiłam ale grunt że jak normalnie mam rozmiar 36 tak przeszłam 40 :-D:-D:-D to mnie nie ma chyba na tajnos fb to nie zobaczę :-( a mnie też czasami strasznie bolało brzuszysko, a poród no inaczej to mogła natura wymyśleć ale jakoś się zniesie no i nagroda jest cudowna ;-)
inamorate ale nie widać po twarzy jak by ciebie było za dużo, a brzucho się powciąga w moim starczym wieku skóra na brzuch nie jest już idealna ale jest bardzo duża poprawa w stosunku do tego co było rok temu a czym młodszy organizm tym bardzie się potrafi regenerować

Do góry