reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Raczkowa domyślam się jak musi być Ci ciężko :-( Mi na samą myśl, jak wiem, ze mój gdzieś wychodzi do klubu i pewnie spędza czas z jakimiś wychuchanymi laleczkami robi mi się gorąco... A co dopiero gdybym się dowiedziała, że z kims teraz jest? Nie wiem... Na początku na pewno by mnie to wybiło z rytmu, ale z czasem pogłębiło by tylko moją nienawiść do niego! kobietko zajmij się czymś i zrób coś tylko dla siebie co Ci (chociaż w części) poprawi humor:-) A ta laska? Moim zdaniem jeśli wie jaka jest sytuacja i nadal się z nim spotyka to jakaś niedorajda! Normalna kobieta ma trochę rozumu w głowie i takie rzeczy by zapaliły jej czerwone światełko, ze chyba coś z tym gościem jest nie tak...

inamorate super, że impreza udana :-) mam nadzieję, że mi za tydzień też wszystko wypali po mojej myśli :-) U mnie też ksiądz będzie na imprezie, bo jakby nie patrzeć to mój wujek;-)

mozi mi może jeszcze by tak bardzo nie przeszkadzał fakt mieszkania z rodzicami, gdyby nie to, ze mieszkają ponad 20 km za miastem i za każdym wyjazdem (zakupy, lekarze itp) muszę prosić ich o pomoc :-( Tutaj jest fajnie przyjeżdżając na kilka dni latem, zwłaszcza dla małego, bo większość czasu może spędzać na podwórku, ale żyć to mi tu ciężko, a poza tym nikogo tu nie znam :-(

Ostatnia edycja:
reklama
dziewcyzny sa takie elementy ktorym nie przeszkadza ze facet ma dziecko czy kobiete w ciazy... u nas po roztrstaniu ex poznal takiego elelmenta ktory nie pozwolil muplacic na oliwie, do tego zakazl kontaktu i ten sie jej sluchal....

teraz panna spraowadza go na dno... i niech tak bedzie:tak:

martika fakt, mieszkanie za maiste z dzieckiem nie ejst takim luksusem...

A ja umieram, gardło boli z nosa leci i jeszcze gorączka aaaaaaaa za co :no:

Maleństwo moje kima w najlepsze :tak: tyle dobrze bo mamuśka sobie odpocznie :-D Pogoda okropna leje zimno brrr no nic trzeba się wygrzać :-D

martttika za tydzień czekam na relacje z imprezki:-D

no zdam relacje na pewno :-)
dzisiaj mój były się przyczepił, że jestem niekulturalna i niewychowana, bo jego rodzicom zaproszenia nie przyniosłam. Aaaa i wyszlo na to, że to mój obowiązek!:wściekła/y: No zaprosić i tak miałam zamiar, tym bardziej, że małe szanse, że przybędą:-p Poza tym wiedzą, że chrzciny za tydzień i mówiłam, że jak będę już miała wszystko ustalone to przyniosę zaproszenie. Boshhh szybciej te chrzciny i ostatecznie urwę kontakty...

inamorate zdrowka, kuruj sie kobieto!

martttika bylym sie nie przejmuj... eh oni sa tak kultularni ze sie odechciewa...

moje dziecie odespalo impreze, je obiad i jedziemy odebrac moje okulary... moze jakies zkaupy zaliczymy... przydalo by sie

hej dziewczyny :)
pusto tu dziś wieczorkiem :)
inamorate pewnie się kuruje, a reszta to chyba odpoczywa w najlepsze:)

ja już też zaraz się kładę, bo jutro mam znowu mnóstwo załatwiania. Muszę urząd skarbowy odwiedzić, mam spotkanie z pracy no i do księdza jeszcze jadę powypełniać papiery przed chrztem, zanieść zaproszenia rodzicom chrzestnym, także trochę tego jest :)

witam po weekendowo :-)
martttika dobry pomysł też sobie muszę styrzelić balsam brązujący tylko ja się smaruję na noc i pościel potem trochę brązowa :-D a ostatnio mówiłaś że ojcu dziecka uruchomiło się oprogramowanie żeby wrócić i być szczęśliwą rodziną już się program zawiesił ;-):-D;-) burak/durak..... a z rodzicami zamieszkać po latach nie mieszkania KOSZMAR!!!! no ale tak życie czasami się układa :-( Ja doradzam olewanie :-D I mi też marzy się własne mieszkanko już sobie wymyśliłam 2 pokoje i jedne przechodni wspólny salon.... a co tam marzyć morzna, a jak się roszaleję w marzeniach to nawet widzę domek z basenem :-D:-D:-D:-D A ty jak dasz radę wytrzymaj do czasu aż dzidziole będzie do przedszkola się nadawał zawsze już będzie wygodniej, albo może wcześniej się znajdzie porządny zastępczy tatulek :-) A ja też po iluś latach wróciłam do miasta i prawie nie mam do koga "gęby" otworzyć ale jakoś mam nadzieję że będzie lepiej :-)
Raczkowa nie ty jedna musisz męczyć sie z rodzicami ale niedługo mniej czasu będziesz miała na rozmyślanie :-D ojjjjj jakie podobne te nasze historie :tak: tatulek mojego synka na sprawę o alimenty już z nową panną przyjechał w szkoku niezłym byłam, chyba myślałam że jeszcze tęskni i analizuje.... i wróci, a on już inną obracał :-D Pamiętaj on nie jest warty twoich myśli, jak będziesz się smucić przypomnij sobie ile krzywd zrobił i powtarzaj że nie jest wart nawet sekundy, przed tobą nowy cudowny rodział twojego życia!!!! Zamiast siedzieć i patrzyć na sufit idz na kawę a jak kawy nie pijasz w ciąży na coś nie dołuj się bo dzidzia się z tobą nudzi widzisz szkoda że tak daleko od siebie mieszkamy bo by możnba Ciebie wywlec z domu a nawet nakrzyczeć:-D:-D:-D:-D:-D
inamorate ja tam się księdzu nie dziwię że sie dziwił, już to dziś pisałam nie mogę uwierzyć że te durne chłopy zostawiają takie młode śliczne dziołchy z którymi mają tak cudne dzieci im na mózgi pada o ile jest jeszcze na co :-D:-D:-D:-D:-D
emilka87 ty też staraj się nei myśleć o byłym NIE JEST TEGO WART!!!! a ja Ci powiem kogo on najbardziej kocha siebie samego bo to egoista, nie gra się uczuciami innych nie mówi się takich rzeczy kobiecie która się spodziewa jego dziecka.
A ich nowe baby wiedzą tyle co oni im powiedzą, a jak chcą kolejne wierzyć (jak ja wcześniej) że te poprzednie baby były złe i nie kochały tak bardzo i one ich zmienią..... taka ich karma :-D ja już wiem że nikogo nie zmienię i widzę większy sens powiedzonka "widziały gały co brały" kolejną razą będę bardziej przenikliwie się przyglądać :-D:-D:-D:-D

powiem Wam ze szkoda tego miejsca na pisanie o tych burakach :-D:-D:-D chociaz moj wczoraj przyjechal po prawie miesiacu i mowi ze nic nie zrobil ze kocha i ze bla bla bla ..... standard :-D:-D:-D ale sobie mysle co mi tam chce to niech przyjezdza pozniej mi przynajmniej w sadzie nie powie ze to ja ograniczalam od poczatku kontakt ze mna z dzieckiem burak pierd..... ot co :tak: jakis taki dobry humor dzisiaj mam moze to dlatego ze dzidzia tak mi dzisiaj tak skakala ze caly brzuch mi sie trzasl :-D:-D ciekawe co on tam robi :-D super uczucie jak tak tam cuduje :-)

reklama
Raczkowa oby tak przyjeżdzał i dbał jak dzidziol się pojawi .... może on się naprawdę zmieni, może on jest wyjątkiem? A zobaczysz na koniec naprawdę jest uczucie jak nby już skóry brakowało na brzuchu bo takie wielkie dziecię i jeszcze fika :-D:-D:-D
A ja miałam wczoraj chwilę słabości chciałam do tego duraka wysłać smsa jaki mały jest cudny a on debil że olał syna, ale powiedziałam sobie - dziś nie wyślę jeśli jutro też będę czuła potrzebę jeszcze jutro to wyślę - ale z godzinę po już wcale nie miałam chęci wysyłać :-D

Do góry