reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

jaimis teraz mam duzo czasu to bede wyszukiwac promocji i fajnych cen :-)

ollka jaimis ma racje nie ma co odwlekac pozniej tylko same komplikacje ztego wychodza

ja wlasnie wybieram sie do kina wiec zycze Wam milego dnia :tak:

reklama
tak tak, ja wiem ze nie powinnam odwlekac... ale zostawiam na po wakacjach... niech dziecko jeszcze z wakacji cos ma... zreszta ja w tym temacie tchorz jestem....

jaimis poczytaj na necie ile zlozenie pozwu itp.

co do komisow, u nas nie ma nawet fajnych. ja obecnie wiekszosc rzeczy potrzebnych na allegro kupuje, chyba ze akurat sie cos w sklepie trafi.
zla jestem bo zapomnialam isc rano do biedronik a dzie leginsy dzieciece byly, jak mi bratowa przypomniala to juz nie bylo tych co chcialam...

jaimis ja mam do Ciebie pytanie, bo gdzieś wcześniej wspominałam, że muszę iść do chirurga z małym z naczyniakiem i pisałaś, żeby się tym nie przejmować, wiesz może coś w tym temacie?

jaimis kurcze ja wybuliłam za leżaczek ponad 200zł a ta mała małpa nawet patrzeć na niego nie chce, za to uwielbia fotelik samochodowy :-D:-D

A kiedy kupić dziecku mate edukacyjną? Ja się narazie wstrzymuje bo mała uwielbia swoją karuzelę i potrafi do niej dyskutować nawet godzinę :-D

Była u mnie położna i stwierdziła, że moja pyza ta na 3 miesięczne dziecko wygląda hehehe no urosła trochę :-D Mała agentka zabawiała połążną swoim a guuu i głośnym śmiechem no myślałam że padnę :-)

Kurcze już za dwa dni chrzest jaaaaaaa już się nie mogę doczekać aż pyzę wystroję hihi :-D

inamorate ja matę dostałam jak mały miał ok 3 miesięcy i powiem Ci, ze to bardzo dobry wynalazek:-) Baaardzo duzo czasu na niej spędza, a ja dzięki temu mam trochę czasu wolnego :-)
A leżak też super sprawa :-)

martttika kumpeli mały miał na brodzie i tak jak pisałam jeżdziła z nim na smarowanie i kontrol, no i jej lekarz powiedział że większość schodzi od tytch maści. Muszę do niej zadzownić to Ci napiszę co i jak.
A kiedy idziesz do lekarza?
inamorate no ja wyczytałam że lepiej leżaczek niż fotelik dla małego dziecka, dla kregosłupka i mój bez pytania został przesadzony do leżaczka, ja w komisie zapłaciłam około 60 zł tak że mniej niż połowę kwoty a był fischera, widać że używany ale nie zniszczony. Mój jako tako nie miał maty tylko dostał używaną matę bez pałąków i mu dokupiłam taki łuk edukacyjny i żałuję wogóle jakoś nie wykazywał zainteresowania, tak jak na szczęście używany kupiłam taki pchacz fischera wogóle go nie używał, kupiłam też zebrę super na poczatku non stop a teraz sporadycznie na niej usiądzie. Tak że kupować używane bo dosyć że krótko tymi zabawkami się bawią to jeszcze jedne dziecko jest czymś zachwycone a inne wcale. I taka ja ci nawciskam jak to mój się super bawi i koniecznie kup a twoja nawet nie sporzy :-D:-):-D No a księżniczka wygląda na kawałek niezły dzidziola, ślicznota:tak:
A na zdołowanie wczoraj kupiłam nowe spodnie w lumpku dla małego i miały jeszcze cenę, kosztowały 4 funty a po przecenie 1, czyli około 5 zł??? gdzie w Polsce kupi się nowe spodnie za 20 zł???? :wściekła/y:

jaimis tak wiem że lepiej ale co zrobić jak w leżaczku są gorzkie żale :-D Teraz główną atrakcją jest karuzela więc grzecznie sobie leży w łóżeczku :-D

reklama
Do góry