reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

inamoratte tak wlasnie planuje kupic na allegro lozeczko i wozek mate edukacyjna bujak itd pewnie pieluchy tez tak bede kupowac tylko najpierw musze konto na allegro zalozyc :-D:-D

ollka jak moja taka tez bedzie to pojde do TVN UWAGA i takiej awantury narobie ... :-D:-D

jaimis ja tez wole "pomacac" kupowana rzecz no ale jak mozna zaoszczedzic pare groszy to chyba bede musiala sobie podarowac macanie :-D

reklama
Raczkowa jak założysz dam Ci namiary na sprawdzonych sprzedawców ja jestem naprawdę zadowolona bo ładnie i dobrze wykonane a w sklepie zapłacisz o wiele więcej :-D

my juz po pierwszych urodzinach, dziecie zadowolone, solenizantka tez:)
ja w tym czasie kawke u kolezanki wypilam wiec czas zagospodarowany.

ksiezna juz spi, a ja pranie puscialam i mam czas dla siebie:)

hej, ja niedawno wrocilam,jestem zmeczona, weszlam na kompa,aby poczte sprawdzic i zbieram mloda do spania,bo chce sie sama wczesniej polozyc

u mnie adwokat z urzedu pomogl przy alimentach,a jak chcialal przy rozwodzie to nie dostalam,bo mialam za dobrze pozew napisany, tylko tym sporobem,ze mialam pomoc

ja dzisiaj prawie cały dzień na mieście i jestem wykończona :(

jaimis piorę cały czas w loveli, tylko ostatnio z braku musiałam użyć vizira sensitive, ale nic nie było, więc uważam, że za jakis czas będę mogła zupełnie zmienić proszek

dziewczyny mój dostał uczulenie tylko na czekoladę, (jak jeszcze karmiłam cycem), a tak to póki co jest ok:) z pieluszkami, chusteczkami, itp. rzeczami też nie miałam problemu. Teraz wcina Bebiko, więc na mleko też aż takich kokosów nie wydaję.
a co do wózka, to ja też kupowałam używany. trafił mi sie tako jumper 3w1 za 550 zł:) prawie nie używany :)

inamorate
ja też na początek korzystałam z tych pampków i tez polecam:) Szkoda, że takie drogie :(

ollka
zdrówka dla małej!

jaimis a zabieg mnie nie minie... tyle ze odwlekam go ile sie da, chce zeby mloda jeszcze z wakacji skorzystala, a pozniej sie zbaczy, czuje sie dobrze, kolo czerwca chce powtorzyc badania moze akurat ziolka pomagaja..

mozi w sadzie jakas malo wiedzaca trzeba udawac zeby dostac pelnomocnika... a facet to by pewnie od reki dostal:wściekła/y:

reklama
Raczkowa wcale tak zawsze taniej nie wychodzi na allegro trzeba sprawdzać ile z przesyłką, no ale wózki są super w komisach a ceny takie jak na allegro. No i ja polecam leżaczek super sprawa mojego kładłam do leżaczka wczędzie z sobą nosiłam a on sobie siedział a to sobie nieraz przysnął. Leżaczek też kupiłam w komisie używany fajny taki z taką wkładką dla małego dziecka i dałam taniej niż wtedy na necie były używany ale w bardzo dobrym stanie. Kilka też zabawek używanych kupiłam.
ollka22 nie ładnie tak odwlekać zabieg:wściekła/y:mam nadzieję że w całości przetrzymasz te swoje "wyczekiwanie".
A ja właśnie się zastanawiam czy nie podać ubezpieczyciela do sądu bo nie wypłacił ubezpieczenia bo nie było ważnych badań technicznych a teraz widzę że facet wygrał, co mi szkodzi spróbować. Ciekawe ile płaci się za adwokata i pozew w sądzie....

Do góry