reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
fakt, dziecko to skarbonka bez dna...
a tatusiuwie to z reguly uwazaja ze dzieci to zadne koszty... ze my ta kase dla siebie chcemy
a tatusiuwie to z reguly uwazaja ze dzieci to zadne koszty... ze my ta kase dla siebie chcemy
KRROPELKA
Fanka BB :)
moj synus po urodzeniu byl caly tata. i to byla opinia rowniez mojej rodziny i moich znajomych. ale im bardziej rosl tym bardziej upodabnial sie do mamusi :-). na dzien dzisiejszy wszyscy co nas widza razem mowia, ze jest taki sam jak ja . i w sumie jakos nikt nie dostrzega, ze jednak ma mala dziurke w brodzie po tacie no bo poza tym to juz przewazaja moje cechy.
a zeby bylo smieszniej to ci, ktorzy nie wiedza, ze M nie jest ojcem Filipka czesto uwazaja, ze jest tez bardzo podobny do niego
a zeby bylo smieszniej to ci, ktorzy nie wiedza, ze M nie jest ojcem Filipka czesto uwazaja, ze jest tez bardzo podobny do niego
Elena
Grudniówka 2010
ja jeszcze jednego nie urodzilama juz bym chciala miec drugie ale chyba na tym jednym zostanie :-(bo nie wiem czy bym chciala miec kazde z innym tatusiem ehh
Jak spotkasz kogoś z kim zechcesz spędzić resztę życia nie będziesz o tym myśleć.
my wrocilysmy z apteki, eh az sie odechciewa...
kupilysmy prezent na jutro. jeden mamyz glowy do drugiego puzzle musze...
W aptece ??? Żartuję oczywiście.
Kropelka - przynajmniej nic nie trzeba tłumaczyć.
A u mnie koszty częściowo po porodzie zwrócił i na tym się zakończyło
tak sam od siebie zwrocil czy przez sad? bo ja to raczej bede musiala w sadzie walczyc o polowe zwrotu kosztow ciazy porodu i wyprawki ale obawiam sie ze i tak nic z tego nie bedzie
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
elena w aptece by bylo za drogo, taniej w zabawkowym wyszlo
raczkowa nie martw sie, ex od placenia sie nie wywinie
raczkowa nie martw sie, ex od placenia sie nie wywinie
olka no wlasnie boje sie ze sie wywinie jak czytam jak dziewczyny pisza ze sedzina uznala ze za duzo wydaly na wyprawke a przeciez kurde nie kupuje pieluch i calej tej potrzebnej reszty od calvina kleina tylko zwykle i to jeszcze szykam promocji tym bardziej ze tamten pracuje na czarno to powie ze nie ma z czego zaplacic doluje mnie cala ta sadowa przeprawa :-(
Raczkowa no tak sam z siebie i sam zaoferowal ze bedzie placil na mala ale narazie echo
moze on mysli ze na dziecko placi sie raz na kwartal ale to i tak fajnie sie zachowal ze oddal polowe moj sie nie kwapi nawet zapytac czy mi zakupow do domu nie przyniesc juz nie mowiac o zaplaceniu za nie
reklama
ollka kupujesz może na kartę mamy i maleństwa w doz? czasami naprawdę się opłaca, tylko trzeba być ocykanym w cenach, bo i ładnie można się nadziać
mozi hehe mój mały i może dlatego, że to chłopczyk to tak goni :-)
mojego brata córka kończąc rok ważyła 9 kg choć wyglądała na kluskę, a później to już jej waga stanęła w miejscu, ale wiadomo więcej ruchu
Raczkowa ja sie przyznaję, że całą ciążę latałam po lumpkach za ubrankami, bo gdybym miała kupic nowe to bym z torbami poszła :-) do tej pory jak mam chwilkę to lecę na ciuszki, chyba jestem uzależniona
inamorate o widzisz:-) ja to nawet o takim specyfiku nie słyszałam:-)
Dziewczyny fajnie Was zobaczyć :-)
Jutro czeka mnie dość intensywny dzień, bo mam mnóstwo spraw do załatwienia
Na szczęście Filipek dzisiaj grzecznie padł, bo krzyczał na mnie cały dzień
mozi hehe mój mały i może dlatego, że to chłopczyk to tak goni :-)
mojego brata córka kończąc rok ważyła 9 kg choć wyglądała na kluskę, a później to już jej waga stanęła w miejscu, ale wiadomo więcej ruchu
Raczkowa ja sie przyznaję, że całą ciążę latałam po lumpkach za ubrankami, bo gdybym miała kupic nowe to bym z torbami poszła :-) do tej pory jak mam chwilkę to lecę na ciuszki, chyba jestem uzależniona
inamorate o widzisz:-) ja to nawet o takim specyfiku nie słyszałam:-)
Dziewczyny fajnie Was zobaczyć :-)
Jutro czeka mnie dość intensywny dzień, bo mam mnóstwo spraw do załatwienia
Na szczęście Filipek dzisiaj grzecznie padł, bo krzyczał na mnie cały dzień