reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
my wrocilysmy z apteki, eh az sie odechciewa...
kupilysmy prezent na jutro. jeden mamyz glowy do drugiego puzzle musze kupic.

teraz pieczemy ciasto,ciekawe co z niego wyjdzie:)

Hej dziewczyny
moja mala na szczescie caly czas do mnie podobna :)
Marttika super twoja przybiera na wadze 7 kilo z 3 niecalych,moja startowala od rozno 3 kilo,a 7 miala ok 7 miesiaca,a pozniej stanela to magiczna 10-tke przebila na 20 miesiecy

apteka to zrzera kase niezle,ja musze wykupic leki,ale najpierw do pediatry po recepte

Olka jaka znow imprezka wam sie szukuje??

a ja uciekam po mala na dzialke,srednio mi sie chce,ale dziadek z wujkiem jej domek na drzewie zrobili i chciala go zobaczyc, w ogule to i ja jestem ciekawa jak to wyglada
domek stoi na balach na wysokosci gdzies 1 metra, w srodku podloga z palety i obity panelami starymi

Raczkowa taaa w ciąży to wszystko kosztuje ale zobaczysz po urodzeniu. Ja jestem w szoku bo co ide to zawsze mi 100zl pęknie :eek: A zaopatrzyłaś się w jakieś specyfiki na połóg w razie jakby Cie ciachnąć chcieli :-D?

inamorate co masz na mysli piszac specyfiki na polog ? ponoc ta tamtum rosa czy jakos tak jest dobra ale ja to zielojna jestem w tych sprawach chyba wole za wiele nie wiedziec jak to wyglada :-D choc pewnie kazda informacja od Was bedzie dla mnie cenna

ostatnio bylam na zakupach kupilam troche pieluch jakies kremiki oliwki troche ubranek w zasadzie nic konkretnego i 1000zl nie ma :eek: a w aptece jak tak podliczylam to miesiecznie zostawiam 600 zl :eek: wlosy siwieja jak sie na ceny patrzy i jak tu sie od rodzicow wyprowadzic :eek::szok:

Raczkowa dobrze miec tamtum rosa, bo szybciej się wszystko goi a gdyby Cię ciachneli to taka maść jak MAxiBiotic rewelacja 3 dni stosowania i biegałam :-D Warto się zaopatrzyć bo u mnie to po moim porodzie biegali bo ja praktycznie nic nie miałam. A no wyprawka dla dzidzi kooooosztuje i to sporo :tak:

reklama
Do góry