reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
martttika za bardzo się nie przejmuj naczyniakiem, mojej koleżanki syn miał na szyi chodził na jakieś maści i to wkońcu znikać zaczęło
Raczkowa no faktycznie jeśli chodzi o porody to natura się nie popisała mogła inaczej to wykombinować:-D:-D:-D ja miałam cesarkę ale mniej drastyczną niż martttika u mnie znieczulenie działało w pełni, no ja w twoim wieku to dekadę temu byłam :-D dziewczynko;-):tak: ty młoda jesteś jeszcze wieeeele przed tobą
Śliwka węgierka to zdrówka dla babci. A jak mały już doszedł do siebie po zabiegu a jak nowa praca?

Raczkowa no inaczej nawet nie myślimy tylko o dobrym swoje już przeszłyśmy teraz tylko lepiej :-D:-D:-D:-D

a wogóle chciałam się wam pochwalić jaka ze mnie super mama :-D:-D:-D poszliśmy wczoraj do koleżanki i ona dała jajo niespodziankę mojemu dziecku a ja troskliwa mama gdzieś je tam położyłam, a mój synek je znalaz i zjadł ze sreberkiem :szok::-D:-D

oszalałyście kobity co Wy tyle piszecie :-D

Raczkowa nie mów że nie jesteś pierwszej młodości, ale przyznam młodą mamą już nie będziesz tak jak ja :-D:-D za późno się postarałyśmy hihihi :-D A rozstępy kochana, smaruj całe ciało smaruj, bo mi wyszły dopiero po porodzie ale walcze z nimi zawzięcie :-D:-D:-D

W ogóle wymyśliłam sobie ze zaprosze na chrzest dziadków małej których nigdy na oczy nie widziałam:-Daaaaaa taka będę niech wiedzą że mają wnuczkę :-D:-D:-D Tatusia nie zapraszam hihihi:-)

a wracając do nieszczęsnych rozstępów kiedyś już pisałam ten tekst bo mi się spodobał niektóre kobietki zgodziłyby się mieć rozstępy na czole żyeby mić dzidzię, a jak się jest w ciąży smarować może się uda żeby nie było a jak się zrobią smarować to zrobią się jasne, a po za tym gro facetów podobno ich nie zauważa dopóki same babki nie pokażą ;-)
martttika dobra dobra córa :-Dno co zaradne dzieci jakoś trzeba sobie radzić:-D:-D:-D a też im często skąś spada? bardzo mi się podoba że jak dziecko uderzy sie w głowę 6 godzin nie wolno go kłaść spać a jak uderzy się przed samym spaniem?:szok::confused::szok::confused: wczoraj się tak grzmotnął że wieczorem co chwilę go chodziłam podglądać:szok: to ucałuj małego od net-cioteczek ;-)
inamorate ale zleciało co już twoja ślicznota prawie 2 miesiace, a kiedy planujesz chrzest??? w domu robisz czy gdzieś balangę?

reklama
Za tydzień w sobote, skromnie w domu nie ma co szaleć :-D no leci leci jeszcze niedawno tu galotami przed porodem trzęsłam :tak:

Do góry