reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
jaimis dzięki buziaki przekazane :-)
Kaja to taki urwis, że szok i wszędzie jej pełno i kiedy jej nie zobaczę to wiecznie z siniakami. Ona wręcz zachowuje się jak chłopczyk, a nie jak dziewczynka. Niedawno miała etap myć zęby, bo napatrzyła się jak mama myje i tak po parę razy dziennie i skończylo się tym, że ze zlewu zleciała!:szok: A jak tam weszła? Nikt tego nie wie:tak: Wystarczy chwila nie uwagi :-)

z calym szacunkiem ale jakos trudno mi uwierzyc ze to bedzie tylko moment :szok::-D:-D:-D

Raczkowa też myślałam, że to nie możliwe, a powiem Ci, że jak zajechałam na porodówkę to położne od razu do mnie mówiły, że szybko urodzę, bo akcja ładnie postepowała. Niestety skończyło się cesarką, więc wyszło jeszcze szybciej, ale chciałam Ci powiedzieć, że moja budowa ciała nie wskazywała na to, że dam radę rodzic naturalnie :-p Zero bioder, chuda jak patyk:-p

P.S. Znowu chciałam Wam napisać o moim byłym i jego nowych pomysłach i znowu mały się obudził:tak: Chyba nie dane mi ponarzekać dziś na niego :-)

Raczkowa kobito no mówie Ci moment. Ja niby miałam nie urodzić naturalnie a urodziłam i na porodówce spędziłam aż godzine :-D:-D no już nie mówie że to była najdłuższa i najbardziej bolesna godzina w moim życiu :baffled: ale jaki efekt ahhhhhh później jest cudownie :-D

Raczkowa z perspektywy półtorarocznej to było bardzo dawno temu i krótko - ale ja cesarka - ja tam nie wiem co to skurcz:-D:-D

marttika mój taki sam jak wasza Kaja no już wszedł raz na meble i dobrze że mnie tknęło i poszłam go szukać bo by zlądował. Zaczekaj jeszcze chwila i będziesz starała się przewidywać przyszłość non stop ...... co będzie chciał zdemolować, wejść itp :-D refleks się ćwiczy i proces myślowy :-D
inamorate oj są takie kobiety stworzone do porodów, no moja koleżanka też tam od kiedy zczęły się skurcze to tyle co do szpitala, zapisali na salę i urodziła, zaraz po biegała a z 2 tygodnie póżniej już samochodem jeżdziła, nic tylko niektóre dziewczęta dzieci rodzić żeby miał kto na nasze emerytury zarabiać :-)

to mnilego weekendu dziewczęta zawitam w poniedziałek :-)

dzien dobry

sliwka zdrowka dla babci

jak maly sie czuje??

raczkowa nie martw sie, na porodowce czasu liczyc nie bedziesz:tak::tak:
ja rodzilam naturalnie, ale efekt koncowy to proznociag i kleszcze...

wlasnie, raczkowa gdzie palnujesz rodzic??

pol dnia dzis spedzilam w vision express, poszlysmy z kolezanka zobaczyc ta nowa promocje co maja, no i jak juz bylysmy to badanie wzroku i nowe okularki pozamawiane:-D:-D

a jutro planujemy caly dzien na rolkach... oby pogoda dopisala

Ostatnia edycja:
kurcze latwo sie mowi tym co juz maja to za soba :-D ja niby tez jestem stwozona do rodzenia waga ok biodra ze nic tylko produkcje dzieci zalozyc :-D ale jakos i tak nie nastawia mnie to optymistycznie :-D
olka rodzic bede w rudzie slaskiej ciekawe czy zdaze dojechac w razie czego tfu tfu :-D:-D:-D

reklama
Właśnie tez się zastanawiałam jak tam Śliwki mały i jak jej nowa praca :-) Mogłaby napisać coś więcej, ale pewnie teraz to u niej czasu brak :-(

Do góry