reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

ollka22 taaaaa powinien dostać order, ale chwali się na prawo i lewo jaką to ma śliczną córkę no idiota :-D:-D:-D ale tak to jest jak jakaś siksa jest ważniejsza od własnego dziecka:crazy: kiedys mu mała kopa za to sprzeda ja się nie stresuję, bo mamusia kocha za oboje :-):-)

Mozi faktycznie pominełam devila :-D:-D juz sie poprawiam

Cześć kobitki i DEVIL :-):-):-)

reklama
Raczkowa piekne podejście. Ja całą ciążę byłam sama oj ile ja przepłakałam dni na początku to moje grr:crazy: pózniej było już fajnie cieszyłam się ze jestem sama i wyluzowałam na maxa, ale jak mała się urodziła to się pojawił i stwierdziłam, że to obcy facet, a jak widziałam jakie miał do niej podejście to mnie strzelało. No jak lalke poklepac i oddać mamie jak płacze :wściekła/y: Wiem że nigdy nie bede miała w nim oparcia i lepiej mi samej :)

cześć dziewczyny.
tak tak, oni się tak na chwilę pojawiają, wezmą na ręce, a jakby już na spacer wyszli raz od świętego dzwonu to i tak ich wszyscy okrzykną cudownymi troskliwymi ojcami, za to matkę będą rozliczać z każdego najmniejszego potknięcia. jaka ja jestem wrażliwa na dyskryminację! od ojców zawsze się mniej wymaga niż od matek. za to gorzej jak się taki potem odezwie, jak już dziecko odchowane i najtrudniejsze wysiłki wychowawcze za nami. wtedy to wielu się zgłasza chętnych do nagłego ojcowania. ah mam dzisiaj nastrój mocno feministyczny.

inamorate ja tez praktycznie cala ciaze jestem sama od czasu do czasu tausiowi sie cos przypomni ze ma dziecko w drodze ale w taki sposob ze w piety wchodzi :baffled: i szczerze mowiac tez sie ciesze ze nie ma go obok bo bym go chyba zabila :-D

inamorate i patrz już miesiąc za wami :-) Wiesz gro facetów nie przepada za niemowlakami wolą już takie bardziej kontaktowe, kobiety już w ciąży czuły kontakt z dzidzią facet dopiero oswaja się. A jak dla mnie też już sto razy pisałam lepiej że mi się po życiorysie nie plącze, ja napewno należę do ludzi "co z oczu to z serac" A jak się czujesz jak dochodzisz do siebie?
sliwka_wegierka
ja mam podobny nastrój, kobieta zostaje sama z dzieckiem, wnosi o alimenty a tu tatulek rzuca tekst, bo mi mało:wściekła/y::szok::wściekła/y::szok: ja nie dla siebie chcę tylko jego synowi należy zapewnić jakie takie warunki. Ja mówię jak bym dobrze zarabiała to alimenty bym na konto wrzuciła i nie tknęła tej kasy. Robić było komu a potem zadbać o dziecko to już nie ma komu, ja jak usłyszałam taki tekst to jak bym łopatą w twarz dostała:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Od człowieka którego kochałam najbardziej w życiu.:-:)-( ..........kobiety są jakieś dziwne ............ zadają się z durnymi facetami :-D:-D:-D:-D:-D
ale dziś piątekj weekendu początek;-)
a my dziś ma\ieliśmy pożar w pracy czadzio coś się działo
;-)

reklama
cześć dziewczyny :-)

wczoraj coś mi forum szwankowało i odpisywałam Wam, ale już wysłać mi się nie udało:angry:

ollka ja tez szpitali i lekarzy zawsze unikałam jak ognia, a teraz jak przyszło mi mieć z nimi do czynienia to powiem Ci, że da się przeżyć, a dla własnego zdrowia to nawet trzeba :)
jaimis coś w tej milości rodzicielskiej na odległość jest, bo ja swoją mamę też najbardziej kocham jak nie wisimy sobie na głowie 24h na dobę
inamorate, ale ten czas leci:) Twoja księżniczka już ma ponad miesiąc:) Kiedyś i tak trzeba będzie się tymi dziećmi podzielić (niestety ;-)):-)
mozi brak czasu - chyba wszystkie doskonale to znamy :-)

dzisiaj widzę, że temat "tatusiów" na topie;-) Moim zdaniem nic dodać, nic ująć, sama prawda to co piszecie :-)

A ja z dobrymi wieściami - nie mam już sączków i mogę próbować przystawiać małego :-) Ciekawe tylko czy będzie chciał, ale mam nadzieję, że tak, bo żaden laktator tak elegancko nie opróżni mi tej piersi jak ta mała buźka :-) Zapomniałam Wam powiedzieć, że wczoraj pół dnia przespałam (te niskie ciśnienie jest zabójcze) i za porządki świąteczne nie będę się chyba brała w ogóle, bo lekarka mi powiedziała, żeby uważać i się nie przemęczać, więc chętnie skorzystam z tych rad :-)

jaimis co tam za pożary w pracy??:szok:

Do góry