reklama
martunia415
Zaangażowana w BB
Martunia - do czasu, do czasu. ja tak samo.. praca (jedna ale ciągle siedzenie po godzinach, papiery do domu), syn i do tego studia w weekendy (rachunkowość - trochę nauki jest) i dawałam tak radę od września.. a teraz jestem co chwilę chora, osłabiona i ledwo zipie.. pije kawę, za kawę i red bule (ok 15 już na mnie kawa przestaje działać) i ledwo daje radę.
Właśnie tak sobie myślę że przyjdzie jesień i z tego przemęczenia, niedosypiania, niedojadania będe łapać każdą infekcję. Chociaż mam nadzieję że się uda do jesieni to wszytko unormować i nie będzie tak źle
martunia415
Zaangażowana w BB
Hej!
Można dołączyc do Was???
Nigdy nie myślałam że zostanę samotnym rodzicem ehhh
Witaj brita. Bardzo serdecznie zapraszamy. Im nas tu więcej tym ciekawiej Co prawda w tym tygodniu może mi być ciężko tu wejść na dłużej ale postaram się zaglądnąć i coś namazać
Mozi
MAMUŚKA BB
zgadzam sie nikt z nas nie przypuszczał,że bedzie sam z dzieckiemBrita, witamy, opowiedz coś o Sobie
Nikt z Nas nie przypuszczał, że zostanie samotnym rodzicem...
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
i ja witam nowe mamy...
jaimis z niemieckiego zanm kilka slow, ale bylamw klubie gdzie sporo polakow bylo i mialam osobistego tlumacza, kuzynke w moim wieku wiec luz... poimprezowalam, dzis troche niewyspana jestem ale bylo warto...
jaimis z niemieckiego zanm kilka slow, ale bylamw klubie gdzie sporo polakow bylo i mialam osobistego tlumacza, kuzynke w moim wieku wiec luz... poimprezowalam, dzis troche niewyspana jestem ale bylo warto...
wiem ze jest wątek Łódź
no wiec mam synka ponad 2,5 letniego i chwilowo sama go wychowuje tzn moj facet jest w zk i jeden Pan Bóg wie czy nam sie ulozy po jego wyjściu, bądź co bądź mozna uznać, że głównie sama wychowuje dziecko. we wrzesniu synek idzie do przedszkola, wiec bede mogla wreszcie iść do pracy.
no wiec mam synka ponad 2,5 letniego i chwilowo sama go wychowuje tzn moj facet jest w zk i jeden Pan Bóg wie czy nam sie ulozy po jego wyjściu, bądź co bądź mozna uznać, że głównie sama wychowuje dziecko. we wrzesniu synek idzie do przedszkola, wiec bede mogla wreszcie iść do pracy.
Witaj brita witaj gosiak1910 . i sie nie przejmuj. Chłop Twoj wyjdzie i znów odbuduje rodzinę. Wiecznie tam nie będzie.
reklama
Elena
Grudniówka 2010
Optymista.
Tak wogle The devil kilka tygodni temu natknęłam się na Twój post i myślałam, że to przejęzyczenie, że był napisany w rodzaju męskim. A avatar - zdziwiłam się czumu jest na nim mężczyzna, ale jakoś nie spodziewałam się, że możesz być tatusiem.
Tak wogle The devil kilka tygodni temu natknęłam się na Twój post i myślałam, że to przejęzyczenie, że był napisany w rodzaju męskim. A avatar - zdziwiłam się czumu jest na nim mężczyzna, ale jakoś nie spodziewałam się, że możesz być tatusiem.