reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

devil ja sprawdzalam oferty i wiem jak to wyglada cenowo... moze za rok sie zdecydujemy, narazei tutaj tez jestesmy w gorach i mloda jest mega zadowolona...

reklama
Sam pomysł przyda Ci sie ollka22 w przyszłości jak oliwka podrosnie i sama bedzie mogla jechac. Widziałem tam 6-7-8 letnie maluchy.
A jak nie to może innym rodzicom sie przyda info o takich mozliwosciach.

witam w deszczowy dzien

devil w sanatorium dzieci oga zostac same od 7 r zycia, inaczej musi byc opiekun...
mojej malej ogolnie bardzo sluzy gorskie powietrze, zreszta sama rabke tez mamy bliziutko wiec moze w sierpniu chociaz na weekend skoczymy...

Kurde faaaaajnie tam jest :))) .... tymi wywijasami wjechałem 700 m ppm. Aż w uszach trzeszczało. Piękne widoki z góry. Przejechałem też przez samo miasteczko ... drożyzna i wiele, wiele drobnych sklepów ... ale wiadomo ... miejscowość uzdrowiskowa.

Ja sądziłem że widziałem tam młodsze dzieci, ale może faktycznie od 7 roku ... W każdym razie misiek się zaklimatyzował w pełni ... już mu nie przeszkadza niedomowa kuchnia :)

Witaj gosiak1910 miło Cie tu powitać i życzę udanych rozmów abyś została tu na dłużej :D
Ja niestety nie z Łodzi no ale myślę że ktoś się z Twoich okolic znajdzie :)

kurczaki wczoraj pierwszy raz złapałam kapcia podczas jazdy, na szczęście ten grat nie ma tupnięcia, bo jechałam drogą szybkiego ruchu i tylko 100, a zapas jakiś żle dobrany bo trząchało samochodem jak bryczką na bezdrożach :-)
A na mój samochód ciągle czekam 10 miesiąc go robi :-(
ollka22 jak tam imprezka? a znasz niemiecki?
martunia415 skąd ty kobito masz tyle siły, 3 prace? :szok:
gosiak1910 witaj

reklama
Martunia - do czasu, do czasu. ja tak samo.. praca (jedna ale ciągle siedzenie po godzinach, papiery do domu), syn i do tego studia w weekendy (rachunkowość - trochę nauki jest) i dawałam tak radę od września.. a teraz jestem co chwilę chora, osłabiona i ledwo zipie.. pije kawę, za kawę i red bule (ok 15 już na mnie kawa przestaje działać) i ledwo daje radę.

Do góry