reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

bardzo dobra uwaga. Nasze koleżanki mające mężów narzekają i mówia czasem "ale ja Ci zazdroszczę, jesteś sama a ja z nim mam to a ja mam z nim tamto, a tu mnie zdenerwował" i często im mówię że grzeszą tymi słowami. Że jak by nagle z dnia na dzień zostały same dopiero by doceniły to co miały.

Ja jutro do pracy więc już mnie nie będzie dziś i wpadne jutro wieczorem :) Trzymajcie się ciepło

reklama
chyba zrobiłam głupotę porzuciłam pracę z perspektywą pracy latami i poszłam znowu pracować na kontrakt, za rok znowu będę szukać pracy :-( A bo jak nie było pracy to nie a jak się pojawiła to 2 na raz, i jak ten osioł co mu wybór dali nie mogłam się zdecydować :-(
silva1977 2,5 latek to już panienka :-) a gdzie na wakację?
u mnie zero wakacji nowa praca
wiecie że teraz jak się przyjmowałam musiałam podpisać oświadczenie czy będę brała czy rezygnuję z 2 dni urlopu na dziecko? dziwności, no i chyba będzie szkolenie w Poznaniu albo 2 dni albo z noclegiem, a nie chcę jechać z noclegiem jeszcze nogdy nie zostawiłam mojego misiaka na noc samego. A wogóle wszyscy chorzy i mnie też chyba zaczęło łapać idę do wanienki i gripex

WITAM
U NAS W NOCY ZNOW BYLA GORACZKA... KOSZMAR...
teraz sie dizmyw domu, tate wyslalam na wieksze zakupy.

jaimis napewno wybralas prace odpowiednai dla siebie, w ktorej bedzie ci lepiej:)
tego to ja jestem pewna:)

jaimis a te choroby sa paskudne.... u nas akurat pojawila sie w najmneij oczekiwanym momencie

chyba zrobiłam głupotę porzuciłam pracę z perspektywą pracy latami i poszłam znowu pracować na kontrakt, za rok znowu będę szukać pracy :-( A bo jak nie było pracy to nie a jak się pojawiła to 2 na raz, i jak ten osioł co mu wybór dali nie mogłam się zdecydować :-(
silva1977 2,5 latek to już panienka :-) a gdzie na wakację?
u mnie zero wakacji nowa praca
wiecie że teraz jak się przyjmowałam musiałam podpisać oświadczenie czy będę brała czy rezygnuję z 2 dni urlopu na dziecko? dziwności, no i chyba będzie szkolenie w Poznaniu albo 2 dni albo z noclegiem, a nie chcę jechać z noclegiem jeszcze nogdy nie zostawiłam mojego misiaka na noc samego. A wogóle wszyscy chorzy i mnie też chyba zaczęło łapać idę do wanienki i gripex

Jaimis, całkiem duża i rezolutna :) Wczoraj usłyszałam "Mamo, kocham Ciebie. Kochaj Mankę (tak mówi na siebie)" i łzy zakręciły mi się w oczach :)
A na wakacje do Jastarni już za niecały miesiąc :)

silva to fajne wakacje sie zapowiadaja...

a ja zapowiadam ze mimo iz jutro wyjezdzamy to bede sie odzywac bo net jest:) i wieczorami pewnie czas spokojnie bedzie...

Ja juz za kilka godzin wioze miska do Rabki. Nie bedzie mnie wiec jutro, bo mam przed sobą 12 godzin w aucie ... Ale jak wakacje ... to już od jutra :)
I przy okazji życzę Wam wesołych wakacji.

ollka22 no to tam na zachodzie miłej zabawy, a jak gorączka zdrówko?
A z pracą to tyle myślałam że aż po nocy spać nie mogłam :-( No teraz czas pokaże czy dobra decyzja, ale oby tylko takie mieć problemy którą pracę ;-)
Silva1977 to przede wszystkim życzę trafienia z pogodą u mnie niestety nie będzie wakacji bo w nowej pracy nie dadzą urlopu na dzień dobry :-(
No mój jeszcze tylko w swoim własnym języku mówi, ale nieraz jak jest chory albo śpiący to tak się wtuli, a rano budzi mnie uśmiechnięty, no co prawda potem potrafi mnie walnąć głowę telefonem ale super są te momenty
devil to miłego "Rabkowania" dla młodego!

Są plusy bycia dzieckiem, zwłaszcza w okresie wakacyjnym, ale ja już bym nie chciała być nastolatkiem i mieć te różne problemy, chciałabym już poprostu się nie starzeć :-)

reklama
oliwia spi, o dziwo dzis czuje sie duzo duzo lepiej.
usiluje sie na fb zalogowac ale sie nie da... nie wiem czemu...

jaimis dzieci potrafia byc takie kochane... az milo sie wstaje widzac taki usmiech...

devil syn oddelegowany

Do góry