reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Cześć dziewczyny, u nas też pogoda piękna a mnie tak głowa boli, że już nie wytrzymuje...już sama nie wiem od czego, może od tej nagłej zmiany pogody. Ubrałam się dziś do pracy jak ostatnio, a tak się zgrzałam jak wyszłam na miasto że myślałam, że wyparuję.

reklama
dzien dobry
my wczoraj zdazylysmy do cyrku, super bylo, oliwia byla zachwycona. dzis obudzila mnie stanbdardowo po 6, jak aj to lubie w weekendy....
super z tym cyrkiem,my bylismy w tamtym roku,szkoda,ze cyrk to nie to samo co my jak bylismy male,wtedy mis ie wydaje bylo wiecej atrakcji

moja wstala jak w weekand ,w tamten tez ok.8

a mama mi powiedzila,ze dzis czy jutro jest cos nad zalewem i szukam co
na razie mi wyskoczylo Bieg Strazaka,ciekawe czy jakies atrakcje tez beda???

AGA wszytko chyba zalezy od cyrku, mitez sie wydaje ze kiedys bylotego wiecej.
mam juz 2 okna umyte i wiecje mi sie nie chce ale trzeba porobic jakies pozadki

reklama
Ja też bym posiedziała w domku, tym bardziej, że Michał teraz taki rozerwany jest bo siedzi u babci a ja tam codziennie po pracy przyjeżdżam i zostaję nan noc, ale to jednak nie to samo co u siebie w domu. Najgorsze jest to, że narazie musi tak byc bo u babci jest remont a nie ma kto majstrów przypilnować:(

Do góry