reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Proszę bardzo :-)

kawawhite.jpg

reklama
Dobrze - nawet bardzo dobrze - przedwczoraj jak po nią przyszłam to nie chciała wyjść - siedziałam na dole jakieś 20 minut a i tak prawie siłą ją musiałam wyciągać.... Tylko jakiś katar przywlokła więc sezon chorobowy czas już zacząć.

A jak tam twoja pociecha?

To świetnie tylko pozazdrościć takiej chęci do przedszkola:-)

U nas Michał nadal chory;-( katar i biegunka, ale powoli się kuruje, szkoda mi bo ostatnio u nas słońce a on w domu siedzi;-(

U lala Czechow nie wiedziałam, zę takie cudeńka tworzysz:-)

A pewnie najpierw w google - zdjęcia kawa - później wklejam linka i strugam wielce zdolną :-)

To świetnie tylko pozazdrościć takiej chęci do przedszkola:-)

U nas Michał nadal chory;-( katar i biegunka, ale powoli się kuruje, szkoda mi bo ostatnio u nas słońce a on w domu siedzi;-(

Mam nadzieję że już niedługo wyzdrowieje i będziecie mogli korzystać ze słońca.

witam i ja
kawa wypita.
od kilku dni boli mnie glowa, za cholere nic nei pomaga, bol nasila sie jak np wstaje.
u nas dzis leje deszcze... kilka dni bez deszczu tozdecydowanie za duzo....

alonga duzo duzo zdrowka dla malego

reklama
wlasnei mierzylam cisnienienie i jestw normie.

wlasnie zastanawiam sie nad tabletkami anty, zmienialam bo zatrzymal mi sie okres... jestemw polowie pierwszego opakowania nowych tabletek i od kilku dni sa te bole.
Alonga chyba masz racje bo bol potrafi obudzic nawet w nocy i jest koszmarny, chyba znow czeka mnie wycieczka do gina...

Do góry