reklama
Alonqa
Mój ideał <3Michaś:)
Dobrze - nawet bardzo dobrze - przedwczoraj jak po nią przyszłam to nie chciała wyjść - siedziałam na dole jakieś 20 minut a i tak prawie siłą ją musiałam wyciągać.... Tylko jakiś katar przywlokła więc sezon chorobowy czas już zacząć.
A jak tam twoja pociecha?
To świetnie tylko pozazdrościć takiej chęci do przedszkola:-)
U nas Michał nadal chory;-( katar i biegunka, ale powoli się kuruje, szkoda mi bo ostatnio u nas słońce a on w domu siedzi;-(
U lala Czechow nie wiedziałam, zę takie cudeńka tworzysz:-)
A pewnie najpierw w google - zdjęcia kawa - później wklejam linka i strugam wielce zdolną :-)
To świetnie tylko pozazdrościć takiej chęci do przedszkola:-)
U nas Michał nadal chory;-( katar i biegunka, ale powoli się kuruje, szkoda mi bo ostatnio u nas słońce a on w domu siedzi;-(
Mam nadzieję że już niedługo wyzdrowieje i będziecie mogli korzystać ze słońca.
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
witam i ja
kawa wypita.
od kilku dni boli mnie glowa, za cholere nic nei pomaga, bol nasila sie jak np wstaje.
u nas dzis leje deszcze... kilka dni bez deszczu tozdecydowanie za duzo....
alonga duzo duzo zdrowka dla malego
kawa wypita.
od kilku dni boli mnie glowa, za cholere nic nei pomaga, bol nasila sie jak np wstaje.
u nas dzis leje deszcze... kilka dni bez deszczu tozdecydowanie za duzo....
alonga duzo duzo zdrowka dla malego
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Olla jak na mój gust to ciśnienie.
tylkoze ja nigdy nie mialam problemow z cisnieniem. sama nie wiem...
Alonqa
Mój ideał <3Michaś:)
Dzięki za życzenia zdrowia:-)
Ola Może to migrena? Ja tak miałam jak brałam źle dobrane pigułki anty. okropny ból potrafił mnie obudzić w środku nocy:-(
Ola Może to migrena? Ja tak miałam jak brałam źle dobrane pigułki anty. okropny ból potrafił mnie obudzić w środku nocy:-(
To idź do lekarza niech ci sprawdzi (albo w aptece czasami są ciśnieniomierze)
A to coś do oglądania - podrasowane zdjęcia z folderów reklamowych
Wykop.pl - Zobacz: [zdjęcia] Magia perspektywy i photoshopa
A to coś do oglądania - podrasowane zdjęcia z folderów reklamowych
Wykop.pl - Zobacz: [zdjęcia] Magia perspektywy i photoshopa
reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
wlasnei mierzylam cisnienienie i jestw normie.
wlasnie zastanawiam sie nad tabletkami anty, zmienialam bo zatrzymal mi sie okres... jestemw polowie pierwszego opakowania nowych tabletek i od kilku dni sa te bole.
Alonga chyba masz racje bo bol potrafi obudzic nawet w nocy i jest koszmarny, chyba znow czeka mnie wycieczka do gina...
wlasnie zastanawiam sie nad tabletkami anty, zmienialam bo zatrzymal mi sie okres... jestemw polowie pierwszego opakowania nowych tabletek i od kilku dni sa te bole.
Alonga chyba masz racje bo bol potrafi obudzic nawet w nocy i jest koszmarny, chyba znow czeka mnie wycieczka do gina...