reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

wlasnei mierzylam cisnienienie i jestw normie.

wlasnie zastanawiam sie nad tabletkami anty, zmienialam bo zatrzymal mi sie okres... jestemw polowie pierwszego opakowania nowych tabletek i od kilku dni sa te bole.
Alonga chyba masz racje bo bol potrafi obudzic nawet w nocy i jest koszmarny, chyba znow czeka mnie wycieczka do gina...

Może rzeczywiście to jest to.

reklama
Idź niech zmieni Ci tabloetki i się okaże, ja miałam takie bóle że ketonal100 nie pomagał, a głowe miałam ochote sobie odrąbać...na samo wspomienie aż mi nie dobrze...pomagało mi leżenie w zacienionym pokoju i zimne okłady na czoło.

Idź niech zmieni Ci tabloetki i się okaże, ja miałam takie bóle że ketonal100 nie pomagał, a głowe miałam ochote sobie odrąbać...na samo wspomienie aż mi nie dobrze...pomagało mi leżenie w zacienionym pokoju i zimne okłady na czoło.

no wlasnie lezenei to by bylo najlepsze wyjscie. bo kazdy ruch powoduje naislenie sie bolu. bralam ketonal na noc, i i tak bol wybijal mnie ze spania. dzis czuje sie tragicznie.
powiedz mi ile czasu po odstawieniu tabletek bylo troche lepiej?

Szczerze to dokładnie nie pamietam i nie chce Cię wprowadzić w błąd, ale szybko może na dwa dni po odstawieniu...
Miałam tak samo, światło sprawiało nawet że wymiotować mi się chciało:-(

Minki po cytrynie są genialne!
Mój syn bardzo lubi cytrynę. Miał 8 miesięcy jak spróbował po raz pierwszy. Nie chciał marchewki ani ziemniaków, zostawiłam go na chwilę w stoliczku, a ten skubaniec złapał cytrynę. Jak go zobaczyłam zajadającego ze smakiem cytrynę to byłam w szoku.
Dopiero wtedy zrozumiałam co to znaczy zmniejszona ilość kubków smakowych... Marchewka i ziemniaki były dla niego po prostu mdłe. Cytryna wreszcie miała smak!

czechow fajny link
a mloda po kolacji,zaraz do mycia i spac
a ja jestem jakas zmeczona
weekand intensywny u kumpeli nocka i spotkanie z dziewczynami jeszcze

Mamuska ty to poszalejesz na tych weselach, az zazdroszcze....

ja dzis troche wczesniej dod omu bo oliwie chce zaraz po 14odebrac, na 16 zebranie i kolo 17 mloda po mnei przyjedzie z dziadkiem i do cyrku. wiemze bardzo jejzalezy zeby isc a pogode mamy piekna

reklama
Do góry