Ewela82
Początkująca w BB
Miłego odpoczynku, odpoczywaj. Ja tydzień temu wrociłam, bylismy nad morzem...Pozdrawiam!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ewela dziecko aby wyjechac zagranice musi miec albo paszport albo dowod,bo musisz okazac jakis dokument,ze to jest twoje dzieckoU mnie tez brzydka pogoda, ale weekend ma byc podobno ładny...
Hmmm o co chodzi z tymi dowodami osobistymi na dzieci? Twoja córcia ma 4 lata, czy chodzi o wyjazd za granice? Ja za rok lub dwa chciałaby wyjechać gdzieś z synkami na wakacje do Europy, czy taki dowód musi być???Bo paszport do krajow Unii chyba nie jest potrzebny? W ogóle to dopiero czeka mnie "sielanka" z mężem jesli chodzi o te sprawy:/, już to widzę jak na wszystko sie zgadza....