singlemoms
www.singlemom.pl
Polecam ponownie : Single Moms
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Polecam ponownie : Single Moms
to jest to
samotni faceci też istnieją
ale pewnie singlemoms nie czyta co się tu pisze więc się nie dowie
choć czy ja powinienem zabierać głos w tej sprawie?
singlemoms my tu mamy swoje forum mniej lub bardziej samotnych rodziców i nigdzie się stąd nie ruszamy. Tak myślę, przynajmniej Ci wierni.
Dziękuje za Twoją reklamę i pozdrawiam.
Oczywiście jeśli znalazłaś tu swoje miejsce to świetnie! Nie uniemożliwia to jednak wsparcie grupy Single Moms czyli formującej się z mozołem grupy samotnych kobiet z całej Polski poprzez dołączenie do niej, do czego zachęcam. Moim celen nie jest oderwanie ludzi od miejsc, w których czują się dobrze, i zachęcanie do korzystania z forum Single Moms. Moim celem jest stworzenie grupy samodzielnych mam tak dużej, że nie da się jej minąć obojętnie. Jest to tylko wstęp...niejako przygotowanie do szerszych działań oraz wspierania działań różnych fundacji wspierających rodziny niepełne. Naszym partnerem jest już Stowarzyszenie "Pozwól żyć" - dzięki temu wzajemnie wspieramy swoje akcje których głównym celem jest udzielanie pomocy.
Single Moms
Wiecie wyznaczyli Juli termin pobytu w senatorium w Karpaczu.Zrezygnowałam z niego i czekamy na nowy.Mieliśmy być tam od 30 marca ,a mieliśmy wyjść w poniedziałek wielkanocny-cały tydzień...cholewka mają w święta wolne terminy bo nikt nie chce tam wtedy być.Przecież święta spędza się z rodziną...
oczywiście że samotni ojcowie istnieją- jednak musisz mi wybaczyć, że jako samotna matka stworzyłam miejsce tylko dla kobiet, gdzie gada sie o babskich sprawach i nie tylko- ale z babskiego punktu widzenia. Samotnych tatusiów wśród prawie dwumilionowej grupy rodzin niepełnych jest tylko kilka procent- poświęcając Waszą obecność na portalu staram się zapewnić komfort paniom, dla których jest on dedykowany.