reklama
Czechow a ja ci gratuluje drugiej córeczki !!! Napewno cudowne uczucie miec przy sobie drugie dziecko i byc szczesliwa
Witaj Natko,
Dziękuję za gratulacje
izabella718
Aktywna w BB
DZIEŃ DOBRY:-)NATKA27 witam serdecznie;-)
KOTŁUNEK ja tylko jednego małego pączusia zjadłam;-)ale NAPEWNO jeszcze zjem;-);-)
dzięki za trzymanie kciuków może i bym dostała tą prace ale to kiosk ruchu pierwsza zmiana zaczyna się o 5 rano nie miałabym szans dojeżdzać a w dodatku to drugi koniec krakowa:-(ale nie załamuje się bo to bylaby już klęska:-(tak myśle zbliżają się WALENTYNKI brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nie lubie tego święta dla mnie to smutnee tak samej :-(buziaki dla was i miłego dnia:-)
KOTŁUNEK ja tylko jednego małego pączusia zjadłam;-)ale NAPEWNO jeszcze zjem;-);-)
dzięki za trzymanie kciuków może i bym dostała tą prace ale to kiosk ruchu pierwsza zmiana zaczyna się o 5 rano nie miałabym szans dojeżdzać a w dodatku to drugi koniec krakowa:-(ale nie załamuje się bo to bylaby już klęska:-(tak myśle zbliżają się WALENTYNKI brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nie lubie tego święta dla mnie to smutnee tak samej :-(buziaki dla was i miłego dnia:-)
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
my juz wdomku.
ja sie przyznam ze jeszcze paczka nei jadlam... popoludniu do kawki zjem
ja sie przyznam ze jeszcze paczka nei jadlam... popoludniu do kawki zjem
Ja też jeszcze pączka nie jadłam - i nawet nie wiem czy zjem - mała dzisiaj jakaś płaczliwa jest nie wiem co jej jest (brzusio miękki a kupy brak) sypie śnieg i nawet nie mogę wyjść z nią na spacer.
Wczoraj się zdziwiłam - byliśmy w urzędzie by zrobić akt urodzenia i dostałam od miasta warszawy body z długim rękawem - z nutkami z okazji roku chopinowskiego :-)
Wczoraj się zdziwiłam - byliśmy w urzędzie by zrobić akt urodzenia i dostałam od miasta warszawy body z długim rękawem - z nutkami z okazji roku chopinowskiego :-)
Śliwka_Węgierka
Fanka BB :)
ja zjadłam już trzy:-). przyznaję się, jestem obżartuchem, a kiedy jest taki dzień, że można to robić bez ograniczeń to korzystam .
czechow, to miły gest ze strony urzędu miasta, u nas nic takiego nie było.
witaj natka!
izabella nie łam się, trzeba myśleć pozytywnie, to podobno połowa sukcesu. uda się! trzymam kciuki. za Twoją pracę ollka też.
czechow, to miły gest ze strony urzędu miasta, u nas nic takiego nie było.
witaj natka!
izabella nie łam się, trzeba myśleć pozytywnie, to podobno połowa sukcesu. uda się! trzymam kciuki. za Twoją pracę ollka też.
catedra
Fanka BB :)
cześć dziewczyny jestem samotną mamą z Warszawy... nie udzielam się u Was bo od początku jakoś się zżyłam z październikówkami.
do rzeczy...
szukam samotnej mamy w trudnej sytuacji finansowej która byłaby się w stanie zająć moją córcią w czasie kiedy ja będe mieć zajęcia na uczelni... studiuję dziennie ale mam zajęcia tak poustawiane że musze być na uczelni na 3 godzinki dziennie mniej więcej i to nie każdego dnia...
oczywiście jestem gotowa za to zapłacić... nie będa to może ogromne pieniądze, kwestia dogadania się, ale myślę, że mogłybyśmy sobie jakoś wspólnie pomóc:-) zawsze to jakieś dodatkowe pieniążki a ja będę mogła skończyć studia
bardzo proszę o wiadomość na PW czy któraś z Was byłaby zainteresowana
pozdrawiam wszystkie samotne mamy:-)
do rzeczy...
szukam samotnej mamy w trudnej sytuacji finansowej która byłaby się w stanie zająć moją córcią w czasie kiedy ja będe mieć zajęcia na uczelni... studiuję dziennie ale mam zajęcia tak poustawiane że musze być na uczelni na 3 godzinki dziennie mniej więcej i to nie każdego dnia...
oczywiście jestem gotowa za to zapłacić... nie będa to może ogromne pieniądze, kwestia dogadania się, ale myślę, że mogłybyśmy sobie jakoś wspólnie pomóc:-) zawsze to jakieś dodatkowe pieniążki a ja będę mogła skończyć studia
bardzo proszę o wiadomość na PW czy któraś z Was byłaby zainteresowana
pozdrawiam wszystkie samotne mamy:-)
izabella718
Aktywna w BB
czesć dziewczynki życze miłego dnia pozdrawiam
reklama