reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

ŚLIWECZKO spanie ci się marzy?????nie ma tak dobrze;-(moją przed chwilą wykąpałam i położylam mam nadzieje że bedzie spała do rana dała dziś popis;-(;-(spała w sumie za cały dzień tylko godzine brrrrrrr a tak ogólnie to jutro mam o 12stej rozmowe o prace;-);-)trzymajcie kciuki z Olivką narazie koleżanka będzie zostawać a i o ten żłobek walcze więc może to się wszystko w końcu poukłada

reklama
dzień dobry! witam wszystkie mamy z rana. u nas śnieg sypie gęsto, za to nie jest tak zimno. lecimy do żłobka, a potem na zakupy. odezwę się jak wrócę :tak:.

ollka, a jakiej pracy szukasz?

U nas też gęsto sypie a chciałam dzisiaj iść z maleństwem do sklepu i na pocztę :sorry:... no trudno może się pogoda uspokoi.... tylko pytanie czy odśnieżą:confused2:

witam
u nas sypie od samego rana

witam nowa mame, moze napiszesz nam cos o sobie:)
Sliwka szukam jak narazie czegokolwiek, tylko jak juz cos jest to godizn nie da sie ustawic tak jak by mi pasowalo, a naprawde nie mam co z mala zrobic poza godzinami przedszkola

moje slonce dzis na balu przebierancow, ja spratam i za obiad sie wzielam

reklama
Hmm cos o sobie :) tak jak napisałam mam coreczke z która juz jestem dłuzszy czas sama bo rozstałam sie z jej ojcem gdy mała miała 1,5 roku, na szczescie pracuje bo po waszych postach widac, ze z praca jest ciezko, ale tez niewiem jak to długo potrwa bo jest nas troszke duzo i boje sie , ze beda zwolnienia no ale coz zobaczymy no i mam rodziców którzy pomagaja mi sie opiekowac corka niestety pracuje na dwie zmiany 8-15 lub 13-20 wiec jak mam na popołudniu tak jak dzisiaj to mama odbiera mała i siedzi z nia do wieczora, gorzej jakbym nie miała tej pomocy to tez mogłabym sobie raczej o pracy takiej zapomniec, za poszukjacych pracy trzymam kciuki choc napewno nie jest to łatwe ale badzcie dobrej mysli :)

Do góry