reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

ŚLIWECZKO spanie ci się marzy?????nie ma tak dobrze;-(moją przed chwilą wykąpałam i położylam mam nadzieje że bedzie spała do rana dała dziś popis;-(;-(spała w sumie za cały dzień tylko godzine brrrrrrr a tak ogólnie to jutro mam o 12stej rozmowe o prace;-);-)trzymajcie kciuki z Olivką narazie koleżanka będzie zostawać a i o ten żłobek walcze więc może to się wszystko w końcu poukłada

reklama
dzień dobry! witam wszystkie mamy z rana. u nas śnieg sypie gęsto, za to nie jest tak zimno. lecimy do żłobka, a potem na zakupy. odezwę się jak wrócę :tak:.

ollka, a jakiej pracy szukasz?

U nas też gęsto sypie a chciałam dzisiaj iść z maleństwem do sklepu i na pocztę :sorry:... no trudno może się pogoda uspokoi.... tylko pytanie czy odśnieżą:confused2:

witam
u nas sypie od samego rana

witam nowa mame, moze napiszesz nam cos o sobie:)
Sliwka szukam jak narazie czegokolwiek, tylko jak juz cos jest to godizn nie da sie ustawic tak jak by mi pasowalo, a naprawde nie mam co z mala zrobic poza godzinami przedszkola

moje slonce dzis na balu przebierancow, ja spratam i za obiad sie wzielam

reklama
Hmm cos o sobie :) tak jak napisałam mam coreczke z która juz jestem dłuzszy czas sama bo rozstałam sie z jej ojcem gdy mała miała 1,5 roku, na szczescie pracuje bo po waszych postach widac, ze z praca jest ciezko, ale tez niewiem jak to długo potrwa bo jest nas troszke duzo i boje sie , ze beda zwolnienia no ale coz zobaczymy no i mam rodziców którzy pomagaja mi sie opiekowac corka niestety pracuje na dwie zmiany 8-15 lub 13-20 wiec jak mam na popołudniu tak jak dzisiaj to mama odbiera mała i siedzi z nia do wieczora, gorzej jakbym nie miała tej pomocy to tez mogłabym sobie raczej o pracy takiej zapomniec, za poszukjacych pracy trzymam kciuki choc napewno nie jest to łatwe ale badzcie dobrej mysli :)

Do góry