izabella718
Aktywna w BB
CZECHOW znalazłam dzieki:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzień dobry
ja właśnie wróciłam, odprowadziłam młodego do żłobka. nie wiem czemu, ale boi się sanek i nie ma opcji, żeby na nich usiadł, dlatego też odbywamy co rano pieszą półgodzinną podróż do żłobka. oczywiście z milionem przystanków po drodze, bo wszystko jest takie ciekawe ;-). wczoraj go ostrzygłam, bo już miał takie długie niesforne kłaki na głowie, a do fryzjera wołami się go nie da zaciągnąć. trzeba było użyć maszynki i teraz jest z niego prawie łysa pałka . dziadkom się strasznie podoba.
czechow, i tak Cie podziwiam, dwójka dzieci to już jest wyzwanie. ja ciągle myślę, że chyba bym nie podołała i jakoś drugiego dziecka przez najbliższe 10 lat nie planuję.
biorę się do nauki a potem do jakiegoś sprzątania, miłego dnia życzę.