reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Bry

Nie wiem jak długo posiedzę na BB ale udaje mi się zaglądać całkiem regularnie.

Co ciekawego Śliwko?

Ale bym wypiła kawy......ech...

cześć czechow. a dziękuję, u nas coraz lepiej, wygrzebaliśmy się z choróbska, Maciej jutro do żłobka a ja wreszcie do konkretnej pracy nad licencjatem. ale Ty lepiej opowiadaj jak tam Twoja córa? jak jej dajesz na imię? poród był ok?

na co chora? my przechodziliśmy z Maćkiem synchronicznie tydzień temu dwie różne choroby: ja zapalenie węzłów chłonnych, a młody wymioty i biegunka. było wesoło ;-).

te choroby by sie mogly juz skonczyc...
ja mam nadzieje ze u nas drugi rok przedszkola bedzie lepszy niz ten.

w tym tyg mala ma bal przebierancow:)

cześć czechow. a dziękuję, u nas coraz lepiej, wygrzebaliśmy się z choróbska, Maciej jutro do żłobka a ja wreszcie do konkretnej pracy nad licencjatem. ale Ty lepiej opowiadaj jak tam Twoja córa? jak jej dajesz na imię? poród był ok?

Mała będzie Laura - dziadkom się nie podoba ale trudno tak postanowiliśmy:tak:
Poród był traumatyczny - kiedyś może umieszczę opis ale muszę się lekko do niego zdystansować. Krótko mówiąc męczyłam się 36 h i nic się nie działo - tzn. szyjka się nie zgładziła, rozwarcie było 1,5 cm macica się nie opuściła, skurcze miałam co 2-3 minuty - skurcze krzyżowe - dodatkowo okazało się że tak mnie boli blizna po poprzednim cc że groziło mi pęknięcie macicy - zdecydowali się na następne cc - bałam się jak cholera ale było okej - wszystko w porządku

Czechow jak coreczki??

ja wlasnie posprzatalam mieszkanie.

Niunia duzo zdrowka

Córa starsza w przedszkolu - bardzo się cieszyła - ostatni tydzień siedziała w domu i chyba trochę jej się z nami nudziło. Mała właśnie zasnęła i sobie śpi... Noc była lekko ciężka bo miała jakieś problemy z brzuszkiem

A tak w ogóle to zdrówka wszystkim chorowitkom

reklama
dziweczyny na temat choroby jak pozbyć się kataru??????mojej olivi 3 dzień daje popalić a żadne leki nie działają:-(już mi jej tak żal bardzo:-(i moich nieprzespanych nocy też:-(pozdrawiam i miłego dnia

Do góry