reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Oj dziewczynki nie chorujcie nam:-) życzę aby każda wyszła ze swojego chorubska:tak::tak::tak:

Śliwka u nas z nocnikiem to takie przeboje już odchodziły że szkoda gadać:cool2: mam nadzieję że Michaś w końcu łaskawie będzie myślał gdzie tą potrzebę trzeba załatwiać bo momętami to już sił mi brak:-(
Phantas powodzenia na zaliczeniu:-)

Dobry wieczor.

Cholerka lada moment mi nos odleci:-(mam caly czerwony juz nawet chusteczki nie moge przylozyc bo az lzy leca...buuu jak ja nie lubie byc chora:no:

Widze juz nocniczkowo,moj ma jeszcze czas,chociasz raz przez przypadek udalo mu sie zrobic:-Dale pewnie jak przyjdzie co do czego to predzej mnie na niego posadzi niz sam cos zrobi:-p:sorry:maly madrala:cool:

niunia12a nie wiem kochany czy dla Twojego szkraba za wcześni na nocnik;-) mój mądrala jest z nim zapoznany odkąd zaczął siedzieć i jakoś pojąc nie może że to zawsze trzeba na nocnik a nie tylko jak się od czasu do czasu przypomni... :tak:
Woja nocnikowa trwa:-p

Narazie za wczesnie,a wlasciwie to niewiem bo on jest jak na swoj wiek tak madry ze pewnie i by nocnik pojol,ale narazie nie zaczynam,bo zima jest to niech sobie w pampersie lata;-)

dzien dobry dziewczyny
witam sie w tej zimny i sniegowy dzien:)

mloda oddelegowana do przedszkola... ja wypilam fervexik i juz 2 okna umylam...

ide dalej brac sie za pozadki, poznij dowas zajrze...

milego dnia:)

dzień dobry!
u nas -6, śnieg sypie, ale słoneczko się przebija! mroźny, ale miejmy nadzieję nie taki straszny dzień, bo dzisiaj trochę chodzenia po Krakowie mnie czeka.

młody od tygodnia na antybiotyku i nadal kaszle :-(. jutro idziemy do lekarza, ale pewnie będzie to trwało jeszcze tydzień, jak ostatnio...

Alonqa mój Maćko sadza misia na nocnik, daje mu czas na zrobienia co trzeba, a potem zawija go w pieluchę. ale kiedy pytam, czy sam chce zrobić to kręci głową i ucieka, aż się za nim kurzy :dry:.

Sliwka u nas tez na poczatku tylko lalki robily do nocnika, wiec nie martw sie, maly wkoncu sie przelamie do tego:)
ja okna mam skoncozne, teraz juz naprawde znikam bo meble mnie wzywaja...a poznij po Oliwie do przedszkola:)

reklama
Do góry