reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Hejka dziewczyny,

Mi został tylko jeden prezent dla mojego brata - muszę się za tym rozejrzeć - wymyślił sobie że chciałby skrzynkę na monety dla kolekcjonerów - na allegro tego mnóstwo ale jest już strasznie późno i muszę znaleźć jakiś sklep.... no nie wiem jak to będzie ....

Z tych -25 to też słyszałam ale nie bardzo w to wierzę

reklama
Natka - powodzenia w staraniach
Alonqa - ja zawsze wydaje pieniądze a tak naprawdę nic nie kupię.. a ceny teraz wysokie... . Choć odkąd mam Maciusia jakoś oszczędniejsza się zrobiłam dla Siebie, Sobie mniej kupuje ale jemu wszytsko :zawstydzona/y:
Czechow - rodzeństwo zawsze by chciało, żeby z brzuszka wyskoczył towarzysz do zabaw :-). Gabrysia bardzo mi się podobma imię.
Sliwka Wegierka - jak zwykle zima zaskoczyła drogowców.... choć wstyd się przyznać sama nei zmieniłam opon na zimowe :zawstydzona/y:

U nas ok, Maciek rośnie jak na drożdzach już ponad 6 kg a ur. się nie całe 3. Pół dnia na cycku wisi. Ale coraz więcej się smieje. tylko jest jeden problem coraz mniej chce spać w swoim łóżeczku woli z mamusią. Niby spi odkładam go do łożeczka to minuta i płacz :crazy:. no i przygotowania do chrzczin trwają (w 1 dzień swiąt).
Miłego dnia mamusie w ten śnieżny dzień

Alonqa - eh właśnie nie wiem co mu kupić, naprawdę zabawek ma ogrom, myślałam o takim ładnym drewnianym stoliczku z krzesełkiem. wiem od rodzinki, że i tak kupią mu jakieś zabawki, chociaż starałam się ich w tym stopować, a Maciej jeszcze jest na tyle mały, że nie domaga się prezentów. co będzie za rok jak już skuma o co chodzi, strach pomyśleć;-).

kołtunek - nie chodzi tylko zmianę opon, chociaż na pewno jest to jeden z powodów korków, ci co nie zmienili boją się szybciej jechać. posypało, przymarzło i zrobiła się tzw szklanka no i nie miał kto nawet chodników posypać, a strasznie ślisko. paranoja jak co roku.
też masz Maciusia :-), tylko takie maciupkiego, ojej wydaje mi się tak strasznie dawno to było, kiedy mój miał 2 miesiące. ale to pewnie dlatego, że im starszy tym bardziej daje po garach ;-).

Witam sie i ja:-)chora i zabiegana:sorry:

Zajrze wieczorkiem;-)

Natka ja myslalam ze jako mezataka juz niechcesz nas znac:-p:eek:;-)ale fajnie ze wrocilas:tak:no i powodzonka z dzidzia...

dzien dobry
\i ja sie wkoncu dzisiaj witam:))
strasznie sie czuje... chyba mnie cos rozkada, kupilam sobie fervex wic na noc wypije wkoncu nie ma czasu na chorowanie.

my właśnie siedzimy na nocniku i nic :-(. Maciej potrafi siedzieć, siedzieć i trzymać, że tak powiem, a potem zrobi w gacie. a ja przy nim stękam i próbuję go wprowadzić nastrój :laugh2:.

ollka racja, nie ma czasu na chorowanie. ja się nie mogę pozbyć kaszlu od dłuższego czasu, a młody teraz chory od tygodnia i boję się, że przy mnie to się nie wykuruje na dobre :-(.

Sliwka nie martw sie, moja byla antynocnikowa abrdzo dlugo,a poznij samo przeszlo, praktycznei z nocnika korzystala 2 dni i przeszla na duza ubikacje.
wiec ja tams adze ze wasi chlopcy maja jeszcze czas, sami zechaca to zaczna chodzic do nocnika:))
u mnie mala to nawet nie chciala wczesneij siasc na nocnik.
za kilka minut kapie oliwke i mam nadzieje ze dzis szybciutko zasnie.

cześć

Natka, dobrze, że zajrzałaś, jak znajdziesz więcej czasu to napisz co u Was.

Ja nie mam czasu, po pierwsze przygotowuję się na zaliczenie pedagogiki społecznej w tą sobotę i nie mam czasu na nic, nawet nie sprzątam. Jeszcze dojazdy do lekarza zajmują mi 3 godziny razem z pobytem u niego, a niestety dziś zapomniał bloczka ze zwolnieniami i jutro muszę jeszcze raz do niego jechać :-(

czesc,Ola je kolacje,ja klikam:-D
sasiad zrobil mi porzadki na kompie i zmienilam przegladarke,bardzo sie ciesze,bo teraz jak wejde na bb to jestem caly czas zalogowana,a nie jak wczesniej,co strona mnie wywalalo,a jak chcialam wejsc na zamk to musialam sie logowac 3 razy,bo mnie wywalolo:-D:-D:-D
Phantas milej nauki

reklama
na dzień odpieluchowania czekam z niecierpliwością. młody już zasnął, dziś pierwszy raz w nowej zimowej pościeli pod wieeeeelką pierzyną :-). a teraz nauka... miłego wieczoru życzę! chociaż może jeszcze zajrzę ;-).

Do góry