ollka22
MAMUSIA OLIWKI
mi tam sie to abrdzoc zesto zdarzalo...o samym zebarniu tez czesto zapominalamSporo dzieciaków "zapomina" - mnie też się zdarzało choć bardzo rzadko.... Mam nadzieję że nic nie wylezie....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi tam sie to abrdzoc zesto zdarzalo...o samym zebarniu tez czesto zapominalamSporo dzieciaków "zapomina" - mnie też się zdarzało choć bardzo rzadko.... Mam nadzieję że nic nie wylezie....
ja też się witam bo zaraz zasiadamy do obiadku:-)
my dzisiaj w domu, popołudniu robimy pierniki
Niko tak się napalił że od rana chodzi z wałkiem i wykrawaczkami
czechow a ty poprzednio miałaś cesarkę? chyba lepiej że poród naturalny??
czechow powodzenia na wywiadówce:-) ja już się nie mogę jak też będę chodzić
Ola to u was jednak alergia??
Basia, agutka, śliweczka, fioletka:-)
a gdzie phantas i hana się podziewają? chyba utknęły w porządkach przedświątecznych że nie zaglądają;-)
Martucha - w weekend byłam w szkole, a dzisiaj trochę porządków jakieś gotowanko no i nadrabiałam :-):-):-) ech, widzę że ożywiona syskusja była, niestety się nie wypowiem bo nie wiem jakie było sedno bo Fioletka wykasowała.
W każdym razie, nadrobiłam a teraz spadam po młodą do przedszkola.
Czechow - później Ci podam przepis na pyszne i łatwe ciasteczka które jesli zrobicie teraz to najlepsze będą w święta