reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
ja też się witam bo zaraz zasiadamy do obiadku:-)

my dzisiaj w domu, popołudniu robimy pierniki:cool2:
Niko tak się napalił że od rana chodzi z wałkiem i wykrawaczkami:sorry:

czechow a ty poprzednio miałaś cesarkę? chyba lepiej że poród naturalny??

czechow powodzenia na wywiadówce:-) ja już się nie mogę jak też będę chodzić:-p

Ola to u was jednak alergia??

Basia, agutka, śliweczka, fioletka:-)

a gdzie phantas i hana się podziewają? chyba utknęły w porządkach przedświątecznych że nie zaglądają;-)

tafojka ale ci zazdroszczę że trafiłaś, ja polowałam w zeszłym roku i się nie udało:confused2:

czas na kawkę, dziecko śpi po obiadku a naczynia niepozmywane:-p
kto się dołącza? mam jeszcze słodycze z mikołajkowej paczki młodego;-):-D

edit:
kupiłam też :DDDDD

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Martucha - w weekend byłam w szkole, a dzisiaj trochę porządków jakieś gotowanko no i nadrabiałam :-):-):-) ech, widzę że ożywiona syskusja była, niestety się nie wypowiem bo nie wiem jakie było sedno bo Fioletka wykasowała.
W każdym razie, nadrobiłam a teraz spadam po młodą do przedszkola.

Czechow - później Ci podam przepis na pyszne i łatwe ciasteczka które jesli zrobicie teraz to najlepsze będą w święta

Czechow - widzę, że nie uśmiecha się Tobie wizja porodu SN.. mój mały przekręcił się głową w dół w 34 TC i też byłam nie pocieczona.. ale i tak ciąża zakończyła się CC...

Martucha - ja kocham ciasteczka ale piec nie umiem, może jak mały podrośnie to wtedy się naucze :-). A kawka chętnie ale zbożowa bo karmie cyckiem.

Maciek dostał od mikołaja :-D karuzele z latającymi misiami, muzyczką i są na suficie gwiazki. Zadowolony jest :-)powiedziałam, mu że to mikołaj.

Byliśmy dziś na płukanie kanalika i chyba się udało <Jupi>

reklama
ja też się witam bo zaraz zasiadamy do obiadku:-)

my dzisiaj w domu, popołudniu robimy pierniki:cool2:
Niko tak się napalił że od rana chodzi z wałkiem i wykrawaczkami:sorry:

czechow a ty poprzednio miałaś cesarkę? chyba lepiej że poród naturalny??

czechow powodzenia na wywiadówce:-) ja już się nie mogę jak też będę chodzić:-p

Ola to u was jednak alergia??

Basia, agutka, śliweczka, fioletka:-)

a gdzie phantas i hana się podziewają? chyba utknęły w porządkach przedświątecznych że nie zaglądają;-)

Wiesz co to chyba jest na zasadzie co nieznajome to tego się obawiam - boimy się niewiadomego. Miałam cc i bardzo sobie chwalę - świetnie wszystko poszło i byłam na chodzie praktycznie od razu. Jak każda obawiam się bólu i długiego porodu ale zobaczymy co będzie przecież tyle miliardów kobiet sobie poradziło.....:-D

Martucha - w weekend byłam w szkole, a dzisiaj trochę porządków jakieś gotowanko no i nadrabiałam :-):-):-) ech, widzę że ożywiona syskusja była, niestety się nie wypowiem bo nie wiem jakie było sedno bo Fioletka wykasowała.
W każdym razie, nadrobiłam a teraz spadam po młodą do przedszkola.

Czechow - później Ci podam przepis na pyszne i łatwe ciasteczka które jesli zrobicie teraz to najlepsze będą w święta

Dziękuję będę bardzo wdzięczna :tak:

Do góry