reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

czesc i czołem
Hana - mam kilka przepisów dla bezglutenowców i innych mogę ci przesłać jak dasz mi swój mail.:-)
dzięki czechow - ale to nie tak ze ja glutenu nie mogę --- tylko w ramach diety nie jem - ziemniaków, chleba i słodyczy:sorry:--- takie moje małe wyrzeczenie:laugh2:----czasami daję radę a czasami skuszę się na kawałek pysznego ciacha:-p

co porabiata?

reklama
Bry... widzę że dzisiaj pustki.... ech nic mi się nie chce... na szczęście nic nie muszę dziś załatwić, cieszę się bardzo że nareszcie mogę trochę odpocząć...

Chyba psychicznie zacznę się przygotowywać do wizyty teściów w ten weekend - po prostu strasznie się cieszę:eek:

Tak na prawdę nie wiem jak to przeżyję.... jak jeszcze raz usłyszę sposoby jak "zrobić" syna a nie tylko córki i jak ona to robiła z teściem to chyba się porzygam....

U nas też szaro i buro..... jeszcze jedna małpka przyszła w nocy i by zwrócić moją uwagę i świadomość położyła mi głowę na twarz i "czule" pociągała nosem - oczywiście kiedy wpuściłam ją do łóżka rozwaliła się w poprzek....

reklama
oj ile się tu działo przez te kilka dni, kiedy mnie nie było... strasznie ciężki okres na uczelni się zaczął i trudno znaleźć czas na coś poza młodym i nauką :-(. no, ale teraz znowu nas chorubsko dopadło, więc siedzimy w domu.

czechow jak już tak Ci wszyscy życzą, to ja też szczęśliwego rozwiązania. jeśli będzie naturalny to może też życzę podobnego do mojego, krótkiego i bez większych komplikacji :tak:. Martuchaa też takiego życzyła, więc widzisz są żywe dowody, że może być całkiem nieźle ;-).

mówię wszystkim dzień dobry i idę zrobić kawkę :-).

Do góry