reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Witam Wszystkich samotnych rodziców,

pisałam jakiś czas temu, iż urodziłam Synka ;)
Teraz Maciek ma 2 miesiące i 2 dni :-) a ja już ogarnełam troszke co i jak :happy: i mam wiećj czasu na interent. Więc będe mogła więćej pisać.
U nas dobrze Mały jest cudowny.. tatuś nawet go nie widział.. nie wpisałam go jako ojca ... i ciągle się zastanawiam czy wogole składać pozew. Jak na razie ku mojemu zaskoczeniu przesł mi 2 razy pieniądze dla Małego.

Pozdrawiam i życze dużo zdrowa bo czytam, że dzieciaczki wam chorują :-(
Marta

reklama
Cześć kołtunek - kompletnie się na tym nie znam ale powiedz mi czy jeśli nie wpisałaś go jako ojca to czy dostaniesz alimenty? chyba nie... no chyba że uzna dziecko.... jakbyś mnie oświeciła byłabym wdzięczna:-) Fajnie że maluszek jest spokojny i się już "dogadaliście"

Phantas - 3 tatuaże mówisz ---- no ładnie wcześnie zaczyna :-D

Czechow - nie dostane alimentów. Ale jak na razie sytuacja finansowa na szczęście moja jest dobra i nie za bardzo mi zależy na aliemntach. A szkoda mi moich nerwów bo jak bym go wpisał jako ojca to pewnie szarpania by było.
A tak dzwonił po porodzie, że chce zobaczyć małego i żebysmy byli razem to powiedziałam co o tym myśle i już. A gdyby był wpisany to była by inna rozmowa... ciągl;e się zastanwiam czy go wpisać, zawsze moge to zrobić jak by mi się sytuacja pogrszyła i chciałam bym alimenty

Chciałam wkleić link z suwakiem wieku synka ale kurcze nie wem jak wejsc na moj profil :zawstydzona/y: moze jakaś pomoc? bardzo proszę

czechow - chciała na czole ale jej powiedziałam "nie przesadzasz no troszkę" :-D:-D:-D

Cześć kołtunek -pamiętam Twój nick :-):-),
tzn wpisałeś ojciec nieznany?? wiesz, patrząc po sobie to nie wiem co jest lepsze czy nieznany czy znany a mający w d.... swoją dzidzię

Kołtunku - chyba jest jakiś czas na wpisanie ojca ale do końca nie jestem pewna. W sumie rację ma również Phantas nie wiadomo co lepsze ojciec nieznany czy nieinteresujący się ale wpisany do dokumentów....

By wstawić suwak musisz wejść w ustawienia i edytuj sygnaturę - w okienku wstawiasz linka i zapisujesz - powinno wyjść = choć czasami wychodzi dopiero za 2-3 razem

Phantas - na czole powiadasz ---- zależy jaki - może to byłaby dobra lekcja....

Koltunek ja sie wlasnie tez zastanawiam czy lepiej użerać się z ojcem dziecka i wpisać, czy wpisać ze ojciec nieznany... Chociaż ja z pięniędzmi raczej kiepsko, ale z drugiej strony wolalabym świety spokoj niż bieganie po sądach użeranie się z nim...

Ostatnimi dniami było dość ciepło kaloryfery na 1 ustawiłam.. Jak wstalam dziś rano to była lodówka w moim pokoju, zmarzłam strasznie, i wstalam z bólem głowy ;/
Coraz zimniej sie robi a ja się w nic nie mieszczę...

i ja się Witam

u mnie tez na minusie , no ale grudzień w końcu mamy :-p

mi znów cos pralka szwankuje :-( wyczyściłam filtr zobaczymy czy to cos da :-(
czemu ja mam takiego pecha do sprzętów zawsze cos sie musi zepsuc :sorry:

Dzień dobry również słonecznie i równiez mroźno. ;-)

Co do aktu urodzenia,to ja np. w swoim nie chciałabym mieć napisane n/n. :sorry: I z takiego założenia wyszłam wpisując do aktu Zuzi imię Jej ojca biologicznego. :tak: Ale moje nazwisko. :cool: :-)

A dziś mija rok,odkąd G. mi się oświadczył. :cool2:

reklama
Do góry