reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Dobry wieczór. :-D

Udało Nam się iść n zakupy i jakoś szczególnie nei zmoknąć! :-D Nawet słonko wyszło,jak wracałyśmy do domku. :-D A jak tylko do niego weszłyśmym,to zaczęło lać. :szok: :-p :-)

Odebrałam wyniki z prześwietlenia kręgosłupa i ... nic z nich nie kumam. :no: :confused2: Muszę czekać na wizytę - 25.czerwca. :sorry: :eek:

A poza tym dziś moja Mamcia odebrała od swojego znajomego - złotnika,Nasze przetopione złotko,czyli obrączki! :-D Ale są cudne... :szok: :sorry: :-D I grawerka - przepiękna!!! :-) :-D :-)

reklama
witam
Agutka super ze juz maciem obraczki:))
wasz wazny dzien coraz blizej:)

u nas dzis srednio, mala wstala z goraczka, caly dzien marudzila.
wazne ze goraczka byla tylko rano.

udalo mi sie dzis kupic prezenty na dzien dziecka i mam spokoj.

a z praca to chyba teraz wszedzie ciezko...

Dzień dobry. :-)

Zuzia zasnęła już przed 11tą. :-) Później obiadek i jedziemy do Auchan`a,bo tam jest organizowany festyn z okazji Dnia Dziecka i atrakcją będzie Noddy. :-p :-D :-) A Zuzia go baaaardzo lubi. :tak: :-) :tak:

Poza tym szaro i buro na dworze. :baffled:

Ola,zostało tylko 9 tygodni! :szok:
Zdrówka dla Was dziewczyny! :tak:

Wczoraj w ogóle wracałam ze spaceru i tak sobie myślałam,że Zuzia niedługo skończy 2latka i 9iesięcy. :-) A za chwilę skojarzyłam,że za 3 miesiące Moja Córcia skończy już 3 latka!!! :szok: :szok: :szok: Ale ten czas leci! :szok: :-D

Hola.hola moje kochanie mamuski:-)
Wracam do was na stale,zakupilam wreszcie laptopka i mam dostep do neta(oczywiscie jak mnie przyjecie spowrotem:-p)

No a tu wiedze Agutka przygotowania pelna para;-)a czas to leci nie samowicie,jeszcze niedawno chodzilam z brzuchem a tu za kilka dni moj synek konczy roczek:szok:no coz a my coraz starsze hehe:-p

boszzzzz Tafojka co to za koleś na tym zdjęciu. Ładniejszych nie było??!!

A tak w ogóle to pozdrowionka dla wszystkich :)

U mnie pada dzis aly czas i pewnie zimno
pogoda jesienna,ale dobrze,ze pada na dzialce b,sucho bylo
mielismy dzis przynajmniej dwa festyny na dzien dziecka
ale przez taka pogode bedziemy siedziec w domu
bo Oli pokasluje i nie chce ja zalatwic gorzej
wczoraj znalazla swoj prezent,
sciognela go z szafki nad szafaza pomoca uchwytu do pozytywki
wczoraj dzien z zakupami i porzadkami jakos zlecial szybko]
dzis chyba bedzie wolniejszy dzien

Tafojka suuuper zdjecie przy suwaczku
Niunia fajnie,ze jestes
Agutka terminy sa fatalne,wizyte powinna byc zaraz po przeswietleniu,a nie czekac miesiac
Majus dzien wyplaty fajny dzien,szkoda,ze ta kasa tylko za szybko znika z konta

reklama
Do góry