reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Wszystkiego naj Oliwko!!
obys nadal byla taka kochana i madra dziewczynka i dawala wszystkim dookola tyle radosci:-) sto latek od Marty i Nikusia;-)

4thbirthdaygiraffe.jpg

myszkowa gratulacje maniaczko:-p:-D:-D

a u nas bez zmian, dzis zakupowe szalenstwo wiec kupa kasy w plecy a torba peka w szwach:sorry: jutro c.d a zapowiadaja piekna pogode wiec pewnie znow na caly dzien wybedziemy...a w sobote wieczorem POLANDIA:rofl2:

milego wieczorku, zmykam na serial:-p

Dzięki Babki. :-p :-D

Stalówko,jaki tam nałogowiec... Mało,jak na ponad 3 lata. :-p :laugh2: :-D :-p

Kurde. Dzwoniłam dziś w/s pracy. Sprzedaż bielizny. :cool2: Godziny sama sobie ustalam. Babka ma się odezwać po niedzieli. Jak ch*j,że się odezwie! :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
Pytała się,czy się uczę... Nie. Czy pracowałam w handlu... Nie. Czy mam dziecko... TAK! ("Achaaa,ma Pani dziecko..."). Nie miała prawa mnie o to pytać (wiem,bo miałam o tym na kursach)! :wściekła/y: Świnia! :wściekła/y: A ja NIGDY! ŻADNEMU! pracodawcy nie powiem,że nie mam Dziecka! Mam i mieć Je będę całe życie!

Się normalnie wkurzyłam. :dry: :-( :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Witam wieczorem
Agutka z praca to juz tak jest, majac dziecko nie jest latwo...

u nas tez ciagle leje.

ja zaraz zmykam wypic fervex i do lozka.

dobranoc

Kurde. Dzwoniłam dziś w/s pracy. Sprzedaż bielizny. :cool2: Godziny sama sobie ustalam. Babka ma się odezwać po niedzieli. Jak ch*j,że się odezwie! :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
Pytała się,czy się uczę... Nie. Czy pracowałam w handlu... Nie. Czy mam dziecko... TAK! ("Achaaa,ma Pani dziecko..."). Nie miała prawa mnie o to pytać (wiem,bo miałam o tym na kursach)! :wściekła/y: Świnia! :wściekła/y: A ja NIGDY! ŻADNEMU! pracodawcy nie powiem,że nie mam Dziecka! Mam i mieć Je będę całe życie!

Się normalnie wkurzyłam. :dry: :-( :zawstydzona/y:
Agutka to jest na porzadku dziennym,ze pytaja choc nie moga,niektorzy pracowadcy to juz maja obiekcje jak kobieta jest mezatka,bo moze zajsc w ciaze,nie koniecznie musi byc juz dziecko

reklama
Martuchaa u mnie to samo, chłopcy rozjechali się do szkoły i pracy a bliźniaki albo śpią albo zachowują się tak bym myślała, że śpią :rofl2:

Agutka nic się nie denerwuj, widzę,że dosyć emocjonalnie to odbierasz. Nie ma co się denerwować tylko olać babę i już. Ciekawe jak ja znajdę prace jak mam trójkę pod opieką:-D Zacznę jeszcze wymieniac, ze mam dwa koty i psa to mnie nikt nie będzie chciał hihi ;-)
Trzymam kciuki by szukanie pracy nie było aż tak stresujące...

Do góry