reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Dzień dobry niedzielnie. :-D

Wczoraj byliśmy na festynie w Auchan'ie na Noddym. :-D Zuzi baaaaaardzo się podobało. :-D Było rysowanie,ślizgawka,zabawki,duuuuuuży Noddy,tańcowanie z dziećmi - no dla Zuzi bomba! :-D
Jak tylko usłyszała głośniej muzykę,to od razu biegła na parkiet :-p tańczyć i skakać i piszczeć z radości. :-D ;-)
A później cały wieczór śpiewła Nam "hopsa sa" o krasnoludkach,haha. :-D :-p :-D

Agutka terminy sa fatalne,wizyte powinna byc zaraz po przeswietleniu,a nie czekac miesiac

Aguś,nic nie mów. :no: Szczególnie,że mi tam coś o kręgach powypisywali. :baffled: Niefajnie to brzmi,a tu jeszcze muszę czekać,czy to nic poważniejszego. :eek: :baffled: :-( :zawstydzona/y:

ja tylko wpadam sie przywitaz z PL ;-)

Witamy "nawróconą". :-p :-D ;-) Pada dziś u Was? Bo jestem ciekawa Waszych BATÓW :cool2: popołudniowych na stadionie. :-D :-D :-p :eek:

A dziś wybieramy się na miasto,bo od wczoraj do dziś :-p jest jarmark i występy z okazji Dni Ziemi Lubuskiej,czy jakoś tak. :-p ;-)

reklama
dzien dobry

Tafojka super fotka w podpisie:))
czesc Tato:)

Aga moja swoj prezent na dzien dziecka dostala w paitek i ciagle sie nim bawi

Martucha fajnie ze juzn w PL jestes:))

obiadek u mamy, fajnie:) u mnie tez dzis mama gotuje.
Agutka super festyny, u nas moze jutro cos bedzie...
ogolnie to pogoda na dzien dziecka nie dopisuje jak narazie...

O,Ola! Myślałam,że dziś już nikt tu nie zajrzy... :-(
Jak tam Wasze zdrówko? Co Oli dostała na Dzień Dziecka od Ciebie? :-)
My w planach mamy po obiadku ten jarmarczek,ale nie wiem,czy się znowu nie rozpada. :wściekła/y:
Wczoraj miał być super duży festyn,ale odwołali go z powodu pogody. :baffled: A mieliśmy mieć na niego bony,bo G. mama je miała z pracy. :sorry: Mam nadzieję,że w tym tygodniu go jeszcze zrobią. ;-)
A w piątek w nocy do Warszawy... ;-)

Dzien dobry:-)
Olka mam nadzieje ze z waszym zdrowkiem juz lepiej:tak::tak:.
U nas pogoda ladna chociaz wiater troszkie wieje, pozniej mamy w planach spacerek do lasku,cale przedpoludnie Karol biegal po podworku to trzeba zmienic troszkie teren:-D.Ja prezent dla Karola kupie dopiero jutro w Lipuszu ceny zabawek sa powalajace i wole jechac do Koscierzyny duzo wiekszy wybor i ceny nizsze.Dzis odpowiadam na pytania w mimi mini mozna wygrac super nagrody dla dzieci.Jutro beda wyniki konkursu tyko ze ja nie mam szczescia w tego typu zabawach:-(,no ale moze w koncu cos uda sie wygrac:-p

my czujemy sie lepiej, mala sporo odsypia popoludniami.

a na dzien dziecka miala byc jakas gra... no ale jak juz bylysmy w auchan to zdecydowalysmy z mama ze jednak bedzie bujak ktory moze brac na dwor.
Oli uwielbia takie zabawki. ma teraz zjezdzalnie i 3osobowy bujak w domu i nawet na dwor nie ma ochoty wychodzic:))

U nas zero festynow dla dzieci, tylkow kinie jakies abjki beda jutro puszczac.

Majus ja zabawki zdecydowanie wole w duzych sklepach kupowac bo mozna trafic na fajne promocje:)

A My popołudniu poszliśmy na jarmarczek - Zuzia wzgardziła balonem - wolała autobus (zabawkę,oczywiście :-p). :-D ;-)
W drodze powrotnej zahaczyliśmy o plac zabaw,a tam złapał Nas deszcz,a później ogromna ulewa i burza. :szok: Ale żeśmy zmokli! :szok: :szok: :szok: A ile śmiechu było! :-D :-p

Niedługo idę kąpać Zuzię,później kolacyjka i Niunia idzie nyny,a Mamuśka siada do kompa,bo ma do wysłania 2 CV. :-) :tak:

Majuś,a ja nie mam jakoś cierpliwości,chyba,do takich gier. :zawstydzona/y: :sorry: Trzymam kciuki za Ciebie. ;-)

Ola,zabawka super! Zuzia właśnie bujaczka na ogrodzie nie ma - trzeba pomyśleć. :cool2: :-) A drogie było to cacko w Auchanie? ;-)
A co do kina,to ja sobie np. Zuzi nie wyobrażam w takim miejscu. :no: Przynajmniej jeszcze nie. :-p ;-)

Agutka ale to takie male kino u nas, bilety sa po 3 zl, wiec sprobuje, moze akurat oliwi sie spodoba.

ja bujak kupowalam w auchan za 69 zl, wiec nie duzo jak na ten 3 osobowy.
a radosci naprawde duzo sprawia:)
juz nie moge sie doczekac fajnej pogody bo mala weznie sobie go na dwor.
Agutka a gdzie wysylasz CV??

Witamy "nawróconą". :-p :-D ;-) Pada dziś u Was? Bo jestem ciekawa Waszych BATÓW :cool2: popołudniowych na stadionie. :-D :-D :-p :eek:

hahaha:eek::-p:-D
Agutka u nas pogoda w kratke ale przed chwila wracalam z miasta to lało jak cholera, mijalismy auta z flagami wiec nie wiem czy odwolany czy nie..(mial sie zaczac o 19)
ale za to sa tansze bilety po tym meczyku u was wiec jakis plus z tego jest:sorry::happy:

Ola zdrowka a ten bujak faktycznie super sprawa, synek mojej kumpeli ma i fajnie sie razem bawili:tak: oni maja jeszcze jakas opcje podlaczenia weza z woda na srodku ale mowila ze jeszcze nie probowali..

ok laseczki znikam bo siostra dzwonila ze juz jedzie , mamy plan do opracowania odnosnie nadchodzacych dni i jeszcze pewnej sprawy ale o tym napisze wam w wolnej chwili na zamknietym:-)
milego wieczorku;-)

Witam i ja choć dopiero teraz.U nas pogoda nawet dopisała,Całe popołudnie spędzilismy na dworku tzn. w prku na festynie.Ledwo zabraliśmy z tamtąd Julke.Najbardziej podobały jej się kucyki i przejażdzka bryczką no i oczywiście tańce.Była w siódmym niebie.Ja z kolei przeżywam jutrzejszy wyjazd do Wrocławia.Mam nadzieję,że wszystko jest ok. i 1 kula pójdzie w odstawkę- oby/przyznam się po cichu,że od 2 dni próbuję po troche chodddzić w domu na jednej.Nawet mi wychodzi..hehehe

reklama
Agutka ale to takie male kino u nas, bilety sa po 3 zl, wiec sprobuje, moze akurat oliwi sie spodoba.

ja bujak kupowalam w auchan za 69 zl, wiec nie duzo jak na ten 3 osobowy.
a radosci naprawde duzo sprawia:)
juz nie moge sie doczekac fajnej pogody bo mala weznie sobie go na dwor.
Agutka a gdzie wysylasz CV??

Ola,to faktycznie taniutko Was to wyniosło! A dosyć spory i masywny jest i na długo starczy? Cholercia,muszę się też za czymś takim rozglądnąć. :tak: :-)
Z tym kinem fajna sprawa. :-) Ja podejrzewam,że Zuzia MOŻE :-p usiedziałaby w miejscu przy bajce o autach. :sorry: :-p ;-)
A co do CV,to jedno wysyłam w/s pracy w solarium,a drugie w/s kadry i płac na część etatu. :tak:
Podejrzewam,że i tak mnie nie przyjmą,bo mi pasuje teraz praca tylko do 14tej. Jak Zuzia pójdzie do przedszkola,to godzinę dłużej. :sorry:

hahaha:eek::-p:-D
Agutka u nas pogoda w kratke ale przed chwila wracalam z miasta to lało jak cholera, mijalismy auta z flagami wiec nie wiem czy odwolany czy nie..(mial sie zaczac o 19)
ale za to sa tansze bilety po tym meczyku u was wiec jakis plus z tego jest:sorry::happy:

Ciekawe,cóż to za niecny plan. :cool2: :-p ;-)
A meczu u Was nie było. Nasi też we Wrocławiu nie jechali,ale to i lepiej dla nas,ufff! :-D :-p ;-)

Wprzyznam się po cichu,że od 2 dni próbuję po troche chodddzić w domu na jednej.Nawet mi wychodzi..hehehe

Hihihi,raczkująca MamaJulci. ;-) Żartuję. :tak: Powodzonka jutro! :tak:

A tak w ogóle,to dostałam dziś @ i się cieszę z tego powodu,bo przynajmniej w piątek już go mieć nie będę. :-D :-p

Ostatnia edycja:
Do góry