reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

witam wieczornie :happy:

dzisiaj ex zabrał dzieci do kina tylko Paulina została w domu chyba chciała odpocząć od braci :) hehehehe

Tafojka zdjęcie superaśne :) i patrząc na suwaczek miałam mysl ale ten czas szybko leci :tak:

Niunia witaj na stałe :happy:

wszystkich oczywiście serdecznie pozdrawiam :tak:

reklama
Dobry wieczor:-)
Olka masz racje w duzych sklepach mozna trafic super promocje:tak::tak:
Agutka nie dziekuje zeby nie zapeszyc:-),a co do twoich podan o prace sprobowac mozna,a moze akurat cie zatrudnia:tak:
Mamo Julci na pewno wszystko bedzie dobrze:tak::tak:
A do nas zbliza sie burza i pewnia mama zaraz przyleci zebym wszystko wylaczyla.

Mamo Julci napewno bedzie dobrze. i jutro bedziesz juz miala tylko jedna kule.

Agutka to jest dosc duze, one sa chyba w kazdym auchan, bujak krokodyl.
na allegro tego akurat nie ma.
co do ceny to jak dla mnie extra, tymbardziej ze kupowalysmy jeszcze prezent dla Majki, i na akrte skarbonke z auchana z prezentow wrocilo mi spowrotem 20 zl:)

Agutka mam nadzieje ze z jakas praca ci sie uda, ja narazie nie szukam bo i tak nie mam co z mala zrobic do wrzesnia. z mojej pracy na soalrze nic nie wyszlo bo trzeba bylo byc w kazdy poniedzialek na rano a u mnie to nierealne.

Nie dziękuję Dziewczyny. ;-)

Ola,muszę podskoczyć do Auchana i się rozejrzeć. :-) Bo wczoraj,to byliśmy tylko na tym festynie i nawet nie pomyślałam,żeby wejść "na sklep". ;-) Byłam zapatrzona na zafascynowaną Zuzię,hihihi. ;-)

U mnie wchodzi w grę praca do 14tej teraz,bo do wtedy mam z kim Zuzię zostawić. :tak: No,ale znaleźć taką pracę jest baaardzo trudno. :-(

Po niedzieli miała się odezwać ta babka od bielizny - zobaczymy. :dry: :sorry2:

Agutka ogolnie o prace trudno.. a szczegolnie jak nie jest sie dyspozycyjnym, no ale damy rade:))

ja poki nie znajde pracy to bede korzystac z kursow i szkolen z urzedu pracy.
za to tez zawsze jakies pieniazki sie dostaje

reklama
Do góry