reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Ojej!
Ola,zdrówka dla Oliwii! Oby się ten kaszel bardziej nie rozwinął! :no:
Ja musze się wybrać do Zuzi pediatry po receptę na te szczepienia ochronne przed przedszkolem... :sorry2:

A tak w ogóle,to G. za 2 tygodnie ma te wesele kuzynki w Warszawie i ja nie mam,oczywiście,butów. :-( Potrzebuję czarne lub złote sandałki i nigdzie nie ma! :szok: A jak są,to albo cena taka,że mnie powala na kolana,albo szpila taka,że zabiłabym się w niej przy pierwszym kroku! :szok: :dry:

reklama
Agutka moze jeszcze wyloza w nastepnym tygodniu, w sumie to nie pamietam kiedy w zeszlym roku byly wystawiali sandaly ale moze akurat cos trafisz...
a na allegro nic nie ma??

Pewnie ze trzeba, no najgorzej to z cena, bo tez kupic na raz i wydac kase to nie sztuka:baffled: u nas sa takie fajne sklepy, bardzo tanie buty w nich ale nie maja strony internetowej a nie wiem czy wyrobilysbysmy sie zeby ci porobila zdjecia, wyslala, ty bys wybrala i ja bym je kupila:cool2: ale namieszalam:-D:-D

na boso najwygodniej-pamietaj:-D:-p
a na ile zostajecie w wawie?

Agutka no to problemz butami... moaj kuzynka miala zlote buty na weselu ale szpilki.
wiecie ja mam nadziejze oliwia to zwalczy, ale ogolnei to kiepsko wygalda.
moj tata tez dzis dostal kolejny tydzien L4.

Pewnie ze trzeba, no najgorzej to z cena, bo tez kupic na raz i wydac kase to nie sztuka:baffled: u nas sa takie fajne sklepy, bardzo tanie buty w nich ale nie maja strony internetowej a nie wiem czy wyrobilysbysmy sie zeby ci porobila zdjecia, wyslala, ty bys wybrala i ja bym je kupila:cool2: ale namieszalam:-D:-D

na boso najwygodniej-pamietaj:-D:-p
a na ile zostajecie w wawie?

Ja tak właśnie patrzę,żeby były jeszcze na lato. ;-)
W ZG też jest taki fajny - tani sklep z butami,ale narazie same balerinki są powystawiane. :baffled:. Kupowałam tam ślubne i dałam za nie 19zł! :szok: :-D

img0004wxp.jpg

Do Warszawy jedziemy w piątek w nocy. I wracamy najprawdopodobniej w niedzielę w nocy,bo nie chcę zbytnio mamy obciążać opieką nad Zuzią,bo Ona zostaje w ZG - za długo i za męcząca by to była dla Niej podróż. :-(

Agutka no to problemz butami... moaj kuzynka miala zlote buty na weselu ale szpilki.

Szpilki moga być,ale jakieś nie za wysokie,żeby mi noga właśnie nie latała,heh. :sorry2:
A dla taty też zdrówka!

mi sie takie podobaja ale tez cena+wysylka na raz to sie nie kalkuluje:dry:

..:: Sklep Internetowy z butami Butikk.pl ::.. : ZŁOTE SANDAŁY ANNE MICHELLE

a jaka w ogole masz sukienke??

Śliczne te butki! Ale dla mnie już obcas za wysoki. :baffled:
W ślubnych mam 8cm,ale one sa praktycznie nie do tańczenia,ale do chodzenia,a wiadomo - na wesele musi być wygodniej. ;-)
A sukienkę mam czarną. :tak: Miałam do wyboru czarną,bordową i czarno - złotą,ale w mojej mini :cool2: czuję się najlepiej,hahaha. :-D :-p

agutka super buciki no i faktycznie za taka cene:szok::szok:
a co do tych poprzednich to tez bardzo mi sie podobaja i wydaje mi sie ze bylyby tez fajne na lato:tak:
ja niestety szpilek w ogole nie nosze bo i tak juz jestem wysoka:cool2:
takze tak tylko podpowiadam na chybil trafil ze wygodne:-p

Zuzia zostaje w dobrych rekach wiec sie nie zamartwiaj a tobie przyda sie troche odpoczynku i wybawisz sie porzadnie;-):tak::tak:

reklama
Daaaawno nigdzie sama nie byłam przez cały dzień,a co dopiero przez 2. :szok: Mam nadzieję,że jakoś to przeżyję. :-p ;-)

Ja szpilek też nie noszę,bo sama mam 168cm wzrostu,ale jakieś w zanadrzu mieć muszę,hehehe. ;-) :-p Dobrze,że G. jest wysoki - prawie 190cm wzrostu,więc mogę sobie na nie pozwolić. :-p

Do góry