reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Cześć dziś. ;-)
Zuzia poszła spać,więc zagląam do Was. :cool2 :-)
Pogoda conajmniej dziwna. Raz słońce,a raz chmurzyska. Ale zaryzykowałam i wywiesiłam pranie - mam nadzieję,że zdąrzy wyschnąć.
Zuzia poszła spać,więc zagląam do Was. :cool2 :-)
Pogoda conajmniej dziwna. Raz słońce,a raz chmurzyska. Ale zaryzykowałam i wywiesiłam pranie - mam nadzieję,że zdąrzy wyschnąć.
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
ja tez mam pranie za oknem, przynajmnij je przewieje.
ja nie mam wogole pomyslu na dzien dziecka... oliwia jak wchodzi do zabawkowego to tylko wozki oglada,a tego akurta to ma pod dostatkiem
ja nie mam wogole pomyslu na dzien dziecka... oliwia jak wchodzi do zabawkowego to tylko wozki oglada,a tego akurta to ma pod dostatkiem
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
U Nas słonko narazie świeci maxymalnie - oby już tak pozostało. :-)
Ale rano było tak zimno,że masakra,brrrrrr.
Ale rano było tak zimno,że masakra,brrrrrr.
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
u nas sloneczko tylko czasemw ychodzi, zimno jest, i wieje, ale pranie nawet fajnie schnie)
sprztac to mi sie juz nie chce nawet, ogolnie jakos humoru nie mam
sprztac to mi sie juz nie chce nawet, ogolnie jakos humoru nie mam
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
My się rano wzięłyśmy za takie sprzątanie,że Zuzia,jak się spać położyła,to od razu padła - tak była wymęczona,haha. Sama chciała pomagać.
I teraz w domku świeci się,jak psu... ;-)
I teraz w domku świeci się,jak psu... ;-)
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
ja mam czesc mieszkania posprztana, ale u nas jest sajgon na maxa...
moje dziecko usiluje szkolic psa ale on sobie zabardzo jej nei slucha
moje dziecko usiluje szkolic psa ale on sobie zabardzo jej nei slucha
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Hehehe,jaka treserka z Oliwii,no proszę. :-) ;-)
Do mnie właśnie dzwoniła kumpela z pytaniem,czy chcę sprzedać rowerek po Zuzi - taki 3kołowy. I nie wiem,co mam zrobić.
Bo w sumie on stoi - Zuzia czasami do niego podejdzie i włączy sobie muzyczkę i tyle z jego używania. A z drugiej strony,szkoda mi,bo jest taki ładny... Kurna.
Do mnie właśnie dzwoniła kumpela z pytaniem,czy chcę sprzedać rowerek po Zuzi - taki 3kołowy. I nie wiem,co mam zrobić.
Bo w sumie on stoi - Zuzia czasami do niego podejdzie i włączy sobie muzyczkę i tyle z jego używania. A z drugiej strony,szkoda mi,bo jest taki ładny... Kurna.
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
posprztane, jeszcze tylko mi prasowanie zostalo...
Agutka ja bym sprzedala bo Zuzia pewnie za duzo zniego juz nie skorzysta.
nasz rowerek stoi bo moze przyda sie Majce, i jak bedzie w dobrym stanie totez go sprzedamy bo narazie to wyglada jak nowy
Agutka ja bym sprzedala bo Zuzia pewnie za duzo zniego juz nie skorzysta.
nasz rowerek stoi bo moze przyda sie Majce, i jak bedzie w dobrym stanie totez go sprzedamy bo narazie to wyglada jak nowy
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Ja mam kilka ciuszków do prasowania,ale czekam,aż pozostałe wyschną. ;-) Wezmę je wszystkie za jednym zamachem.
Rowerek,chyba,sprzedam. Tylko muszę jeszcze tego zabezpieczenia na brzuszek poszukać. ;-) A za pieniążki kupię coś Zuzi.
Rowerek,chyba,sprzedam. Tylko muszę jeszcze tego zabezpieczenia na brzuszek poszukać. ;-) A za pieniążki kupię coś Zuzi.