reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Agutka to moaj kuzynka szybko przeszla z butow na obcasach an balerinki bo nie dalo sie w tym bawic:))
moja bratowa tez kupila tanie buty dos lubu, za 29 zl:))
te sklepyz tanimi butami sa super:)

agutka ja mam 174:cool2: czyli ze szpilkami to tez juz niezle by wyszlo:-D:-D
tez musze jakiegos wysokiego poszukac bo w czym do slubu pojde:ninja2::rolleyes2::-D

a co do wyjazdu to moglas od razu mowic ze chodzi o ciebie a nie o Zuzie:-D
ona sobie poradzi, gorzej z toba:-p musisz odciac pepowine;-)
zreszta ja mam to samo, z Nikusiem poza tym niefortunnym szkoleniem w grudniu nigdy nie rozstalismy sie na noc:cool2:

ja tez uciekam robic obiadek i klasc mlodego spac:cool2:
milego popoludnia!!

Ola a ja wciaz czekam na twoje fotki;-)

MaRTUCHA WKLEIMAL TE CO MIALAM, A POZOSTALYCH DALEJ NIE MAM.

chyab bede musial po nie sama doc zeladiz jechac bo liczac na moja bratowa to sie nei doczekam...

milego popoludnia dziewczyny

Dobry wieczór wszystkim:)
Mały śpi a ja odpoczywam przed kompem po mega frytkach, ale zjadła bym takiego pysznego loda teraz, ale za leniwa jestem żeby do sklepu iść :-D

reklama
czesc
ja jestem z mala w weekend sama,rodzice pojechali do ciotki i wujka
ja tez w trakcie sprzatania,ale wyskakujemy na zakupy
u nas wczoraj przeszla burza wieczorem i sie ochlodzilo
ale wiatr przegania chmury i slonce jest
wiec pogoda sie robi:-D
moze na festyn sie popoludniu wybore,bo jest od 14-18

lody:tak:moja sie wycwanila
kupilismy na taty imieniny rolade i jakos sie o niej zapomnialo
a ola wyczaila i sie domalaga i dawalam jej po dwie lyczeki do miseczki
i teraz codziennie wola aby jej troszke lodow dac z bita smietana

macie pomysly na prezenty na dzien dziecka????
olusia chcialaby spadajace malupki
u kolazanki sa i jej ise bardzo podoba:-D
u

Do góry