reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
a po co Ci dowody Twoje słowo przeciw jego słowu
a mi bardziej chodziło o brak zainteresowania dzieckiem , bo teraz to pewnie chce się spotkać bo dostał pozew o alimenty

no ba dostał pozew to odstawia wściekliznę...a w sumie co mi tam składam o ograniczenie władzy ...tylko najgorsze jest to , że ja nie mogę zrozumiec jak tak nagle miłośc przerodziła się w nienawiśc

Olakalisz - po pierwsze nie składaj żadnego wniosku o regulację widzeń, tylko o ograniczenie praw. Po co mu ułatwiać? Jak sam zapragnie to on złoży wniosek o widzenia. Jak będzie chciał zobaczyć dziecko i się bardzo uprze, to przyjedzie z policją, ale nie masz obowiązku dać mu dziecka, może jej jedynie zobaczyć przy Tobie. U mnie jak się dawca spóźniał z odwiezieniem Oliwci to zadzwoniłam na policję (jeszcze wtedy nie miał ograniczonych praw) a policjant sam mi powiedział, że na moim miejscu to by dziecka nie dał, a póki nie ma ograniczonych praw to nic mu zrobić nie mogą.

No ale jeśli on złoży wniosek o regulację widzeń to zapewne tak żeby małą zabierac i wogóle a ja tego nie chcę i jak mają byc widzenia to tylko w mojej obecności u mnie w domu , a tak to nie będzie na jego korzyśc ?? jak on wystąpi z wnioskiem ??

A na czym konkretnie polega ograniczenie władzy ? w jakich kwestiach ?? Kurcze nie chcę żeby za bardzo mieszał się w wychowywanie małej

Dzień dobry przy kawce. :-)
Coś dziś spać,kurde,nie mogłam. :sorry:

Idę ogarnąć chatkę i pomyśleć nad jakimś obiadem - pranie już się pierze. :-)

Do później! ;-)

czesc
a my siedzimy w domku,wyjdziemy dopiero popoludniu jak slonce nie bedzie takie mocne na dzialke lub plac zabaw,ze wzgledu na przeszla chorobe

Olakalisz zgadam sie 100% z tym co powiedezila Basia i Phantas

nie wiem za co sie zwiac,roboty za duzo nie mam -wiec luzik
chyba ide sobie kawke zrobic i zjem to co Oli mi pichci;-)

No ale jeśli on złoży wniosek o regulację widzeń to zapewne tak żeby małą zabierac i wogóle a ja tego nie chcę i jak mają byc widzenia to tylko w mojej obecności u mnie w domu , a tak to nie będzie na jego korzyśc ?? jak on wystąpi z wnioskiem ??

A na czym konkretnie polega ograniczenie władzy ? w jakich kwestiach ?? Kurcze nie chcę żeby za bardzo mieszał się w wychowywanie małej

Jesli on zlozy wniosek i napisze ze chce zabierac dziecko do siebie to w odpowiedzi napiszesz ze zgadzasz sie na widzenia ale u siebie w domu i w twojej obecnosci.

A tak w ogole to dzien dobry wszystkim:-)

reklama
Pranie już wyschło,ja rano zrobiłam jeszcze sałatkę gyrosową,bo za mną "chodziła" od kilku dni,posiedziałam 1,5h na słoneczku i teraz zaglądam na BB. :-)

Ale upał! :szok:

Do góry