reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Dzień dobry słonecznie i ciepełkowo. :-)
Tafojka,no to zdrówka dla Amelci już tak na maxa!
Basiu,a co się dzieje?
Tafojka,no to zdrówka dla Amelci już tak na maxa!
Basiu,a co się dzieje?
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Aż tak...?
No w sumie,skoro to egoista,to pewnie sobie nie zdaje sprawy,że Ci zrobił przykrość... Może warto to olać"?
No w sumie,skoro to egoista,to pewnie sobie nie zdaje sprawy,że Ci zrobił przykrość... Może warto to olać"?
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
a ja juz w domku.
Tafi niech Melci szybko przejdzie ten katarek.
Basiu nie przejmuj sie tym tel od exa!
Tafi niech Melci szybko przejdzie ten katarek.
Basiu nie przejmuj sie tym tel od exa!
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Agutka a jak poszukiwania ogrodka??
nas dzis czeka wizyta u weterynarza, idziemy zoabczyc czy piesek napewno jest zdrowy i na szczepienie.
nas dzis czeka wizyta u weterynarza, idziemy zoabczyc czy piesek napewno jest zdrowy i na szczepienie.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Ola,ciężko,bo kurde ludzie mają takie ceny wyznaczone za nie,że szok. A ogródki są w takim stanie przy okazji,że szkoda gadać. Czekam,bo koleżanka ma mi podać jeden nr telefonu do prezesa i będziemy dzwonić,bo nieraz są działki do odstąpienia za darmo bądź za grosze,bo ludzie z nich rezygnują bez słowa. ;-) G. tak się na tę działeczkę napalił,że żyć mi nie daje,hahaha. ;-) Kumpela,tu koło Nas,złapała działkę za 250zł. :-) Tylko musiała od nowa wszystko zrobić - ale dla mnie,to sama przyjemność.
A piesiu na bank jest zdrowy,jakby mogło być inaczej? ;-) A jutro fryzjer go czeka,fiuuu fiuuu,normalnie elegancik mały,hihihi. :-)
A piesiu na bank jest zdrowy,jakby mogło być inaczej? ;-) A jutro fryzjer go czeka,fiuuu fiuuu,normalnie elegancik mały,hihihi. :-)
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
wlasny ogrodek, fajna sprawa)
my mamy zaogrodzony teren za domem i jest super.\
teraz juz powolo sprzatamy,ale pewnie dokonczony bedzie dopiero po swietach.
malej bede tam na lato dawac zjezdzalnie, jeszcze szukam jakies takiej normalnej hustawki
my mamy zaogrodzony teren za domem i jest super.\
teraz juz powolo sprzatamy,ale pewnie dokonczony bedzie dopiero po swietach.
malej bede tam na lato dawac zjezdzalnie, jeszcze szukam jakies takiej normalnej hustawki
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Ola,My też mamy ogródek,bo w domku jednorodzinnym mieszkamy. :-) Ale chcemy mieć taką swoją własną "odskocznię" od wszystkiego i wszystkich. ;-) Mam nadzieję,że uda Nam się coś dostac odpowiedniego. :-)
A huśtawkę,to muszę Zuzi zmienić w tym roku,bo ta,którą miała do tej pory jest już za mała. Narazie jesteśmy jednak w trakcie przerabiania ślizgawki. ;-)
A huśtawkę,to muszę Zuzi zmienić w tym roku,bo ta,którą miała do tej pory jest już za mała. Narazie jesteśmy jednak w trakcie przerabiania ślizgawki. ;-)
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Ok,ja zmykam się malować,bo po obiadku zmykamy z Zuzią do miasta. :-)
Miłego dzionka! ;-)
Miłego dzionka! ;-)