reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
wiecie co nawet nie wiedziałam że jeden tel od ex może wyprowadzić mnie tak z równowagi i to na tak długo
nie mogę przestać o tym mysleć :sorry: co za egoista wrrrrr

Ola,ciężko,bo kurde ludzie mają takie ceny wyznaczone za nie,że szok. :baffled: A ogródki są w takim stanie przy okazji,że szkoda gadać. :baffled: Czekam,bo koleżanka ma mi podać jeden nr telefonu do prezesa i będziemy dzwonić,bo nieraz są działki do odstąpienia za darmo bądź za grosze,bo ludzie z nich rezygnują bez słowa. ;-) G. tak się na tę działeczkę napalił,że żyć mi nie daje,hahaha. :-D :-p ;-) Kumpela,tu koło Nas,złapała działkę za 250zł. :-) Tylko musiała od nowa wszystko zrobić - ale dla mnie,to sama przyjemność. :-D

A piesiu na bank jest zdrowy,jakby mogło być inaczej? ;-) A jutro fryzjer go czeka,fiuuu fiuuu,normalnie elegancik mały,hihihi. :-)

wlasny ogrodek, fajna sprawa:))
my mamy zaogrodzony teren za domem i jest super.\

teraz juz powolo sprzatamy,ale pewnie dokonczony bedzie dopiero po swietach.
malej bede tam na lato dawac zjezdzalnie, jeszcze szukam jakies takiej normalnej hustawki

Ola,My też mamy ogródek,bo w domku jednorodzinnym mieszkamy. :-) Ale chcemy mieć taką swoją własną "odskocznię" od wszystkiego i wszystkich. ;-) :-p Mam nadzieję,że uda Nam się coś dostac odpowiedniego. :-)

A huśtawkę,to muszę Zuzi zmienić w tym roku,bo ta,którą miała do tej pory jest już za mała. :sorry: Narazie jesteśmy jednak w trakcie przerabiania ślizgawki. ;-)

reklama
Do góry