reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Agutka sliczne buciki Zuzia wybrala.

my juz po spacerku.

Cara ja pierwszego pudla mialam kilkanascie lat i on uwielbial dzieci. ten chodzi caly czas za Oliwka.

tak wogole to u nas jest szaro buro ale cieplo

reklama
Dzien dobry:-)
Agutka balerinki sliczne:-):tak:
Dziewczyny czy wam tez Nk tak wolno dziala?,kilka minut laduje mi sie strona zwariowac mozna:wściekła/y:.
U nas spowrotem ladna pogoda i za chwilke uciekamy na spacerek.

mi NK normalnie dziala.
my gotujemy zupke.
pozniej spacer do zologicznego po jakas inna smycz dla psa i zapisac go na wizyte u fryzjera.

musze pislonwac oliwi bo ona mi ciagle mowi ze piesek jest smutny i chce go dokarmiac:))

czesc
ja sie tylko przywitac,bylam wczesniej,ale ze nikogo nie bylo to sie nie odzywalam tu
u nas po weekandzie super spacerki po 3 godziny,w sobote Oli smigala na nowym rowerku
Agutka butki fajne,terza jakos sukienusie czerwona na swieta i bedzie pieknie wygladac
uciekam dalej pisac
milego dnia

Hej. ;-)

Mnie wczoraj wieczorem rozłożyło wymiotowanie... Całą noc przejęczałam. :-( Rano już 3 razy wisiałam nad kibelkiem,ale już lepiej... Za to dołem ze mnie leci. :wściekła/y: Z każdej strony,bo dodatkowo @ dostałam wczoraj. :wściekła/y: Normalnie koszmar jakiś! :wściekła/y: I brzuch mnie boli. :-(

A Zuzia ma meeeeeega rozwolnienie... Normalnie woda. :-( Takie piekne słonko,a My się tak rozłożyłyśmy. :baffled: :baffled: :-(

Majuś,u mnie też normalnie n-k działa. :tak:

Olciu,powiem Ci,że Zuzia też uwielbia pieski i bardzo chciałaby tu u Nas tez go mieć. :tak: Ale w domku już jest 3letnia suczka,więc to powinno Jej wystarczyć. :-)

Aga,miłej pracy. :tak:
Co do sukienusi,to Zuzia prawdopodobnie będzie w zielono - białym kompleciku na Święta się prezentowała - bardzo ładnie zgrywa się z tymi bucikami. :tak: :-) :tak:

Moja Córcia poszła odwiedzić Babcię,ja posprzątałam i zaraz zmykam po Moją Księżniczkę,bo ma przyjść do Nas babka z MOPSu. ;-)

Później się odezwę. :tak:

reklama
Do góry