reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
dzień dobry wieczór:-)

witam się
w związku z piękną pogodą melduję ze malo czasu jestesmy w domku:sorry: ale widzę ze i panie sie wietrzą:-)
agutka - ładne butki sobie zuzi wybrala - ja dziś wzięłam podobne tylko czarne do biegania za matem:rofl2::confused2:

ola - pieska widziałam - cudny - jak pluszaczek na którym ostatnio zasypiam przy macie:-p a duży on będzie?

a co u reszty?

tafi - jak tam zdrowi jesteście?
phantas - szkołę miałaś teraz? jak się macie z P.?
basia, aga;-) ja tu zaraz liste obecności zapodam
majuś a co u Was - jak karolek?
marta?

idę coś pozreć:-p

Dzien doberek:-)
Za chwile jedziemy na zakupy,Karol juz sie nie moze doczekac jak slyszy ze pojedzie samochodem:-)
Hana u nas wszystko w porzadku,na szczescie remont mamy juz za soba i Karol odzyskal swoje wszystkie zabawki,bo strasznie mu ich brakowalo:-)

reklama
dzień dobry Wam :)))

Ollka psiaczek cudny :)
Super, ze Oliwcia zadowolona.:-)

A my prawie zdrowi, Mela ma nadal katar, już dostała jakiś lek na receptę na ten jej nochalek, mam nadzieję, ze to przejdzie.:sorry:

Do góry