reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
dzień dobry wieczór:-)

witam się
w związku z piękną pogodą melduję ze malo czasu jestesmy w domku:sorry: ale widzę ze i panie sie wietrzą:-)
agutka - ładne butki sobie zuzi wybrala - ja dziś wzięłam podobne tylko czarne do biegania za matem:rofl2::confused2:

ola - pieska widziałam - cudny - jak pluszaczek na którym ostatnio zasypiam przy macie:-p a duży on będzie?

a co u reszty?

tafi - jak tam zdrowi jesteście?
phantas - szkołę miałaś teraz? jak się macie z P.?
basia, aga;-) ja tu zaraz liste obecności zapodam
majuś a co u Was - jak karolek?
marta?

idę coś pozreć:-p

Dzien doberek:-)
Za chwile jedziemy na zakupy,Karol juz sie nie moze doczekac jak slyszy ze pojedzie samochodem:-)
Hana u nas wszystko w porzadku,na szczescie remont mamy juz za soba i Karol odzyskal swoje wszystkie zabawki,bo strasznie mu ich brakowalo:-)

reklama
dzień dobry Wam :)))

Ollka psiaczek cudny :)
Super, ze Oliwcia zadowolona.:-)

A my prawie zdrowi, Mela ma nadal katar, już dostała jakiś lek na receptę na ten jej nochalek, mam nadzieję, ze to przejdzie.:sorry:

Do góry