reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Dobry wieczór. :-D

Zuzia wybiegana,wymęczona już śpi od prawie godzinki. :-) Byłyśmy dziś w mieście po kredę i blok,bo się Nam pokończyły,na lodach,no,a ja przy okazji kupiłam kilka bratków i je sobie za oknem posadziłam,bo mam taka fajną góreczkę. ;-) Trawkę świeżą posiałam,więc będzie cuuuuudnie! :-) :tak: A Zuzia dzielnie mi pomagała. :-D A później piaskownicowałyśmy. ;-) :-)

Hej...
Ja mam wielkiego minusa u mlodego.
wieczorem u mojej kuzynki była fryzjerka, więc przy okazji obciela mlodemu wlosy... Ryku i krzyku jak by ktos go ciał na żywca ;-/...
Od tamtej pory 3ma sie ode mnie z daleka i patrzy spod byka ;-)...

No i chyba ząb dal mu sie we znaki w nocy... 3 godziny walczyl ze mna i z mama zanim zasnal ;-/... I ciagle sie przebudzal, pchal raczki do buzi i jeczal... Okropnosc :(....

Dzień dobry upalnie! :-D :-D :-D

My już po porannym 2,5 godzinnym spacerku. :-D Byłyśmy w takim dużym centrum handlowym po buty dla Zuzi - kupiłam w CCC takie balerinki cudniusie - Zuzia sama sobie wybrała. :-D Kolor też - bialutki. :-p :-D :tak: :tak: :tak: :-D
Później poszłyśmy na miasto na taki jarmark świąteczny - achh,ile ludzi! A jak tam kolorowo! :-D :-)
Zuzi zachciało się balona,więc pytam się,czy chce takie autko na patyku,a Ona,że nie,że wiatraczek! Ło matko! :szok: Pytam się raz jeszcze,czy na pewno auta nie chce,a Ona,że wiatraczek i kropka! No byłam w szoku,bo to przecież taka auciara,że masakra! :szok: :-D :-D :-D A do tego upatrzyła sobie dmuchanego Teletubisia - PO,że aż panie się podśmiechiwały,jak Zuzia z radości aż piszczała,gdy go dostała. :-D :tak: :-D

Teraz od 12 śpi,a ja zdążyłam już sobie tapicerkę na krzesłach poszorować - zaraz będzie sucha,bo tak słonko daje,że masakra! :-) :-) :-)

A popołudniu mamy w planach rodzinnego grilla,mniam! :-p :-D

Ostatnia edycja:
Agutka udany dzien juz od rana ;-)

My porzadkujemy, tzn, ja i mama ;-)... Faceci skapitulowali i wyszli na spacer...

My z grillowaniem poczekamy jak malemu katar przejdzie do konca, bo mamy zapro do moejj kumpeli ;-) - duze podworko i kilka cioc uwielbiajacych dzieci ;-)...

Ja wieczorem wybiore sie pewnie z malym do kuzynki, tam sie zawsze wyszaleje z kuzynem i pada pozniej jak zabity ;-)... 2 dzieciaki i stos aut - co im trzeba więcej? ;-)... no w sumie trzy dzieciaki, męza kuzynki tez dolicze ;-)

Agutka, Twoja mała wciąż spi w dzien? Ehhh my tego unikamy jak ognia - mlody pozniej spac idzie okolo 24.... Ale moje dziecko pod wzgledem spania to wciaz ewenement ;-)
A jak w dzien nie spi, to po 20 juz pada :-)

Cara,tak,Zuzia śpi po 3h. :-) No,neraz po 2,5. ;-) :-D Ale Ona od urodzenia była ogromnym śpiochem. :-D :tak:
Wieczorem najpóźniej o 20. już śpi. :tak: :-D No,chyba,że jakieś emocje "wezmą górę",ale to wiadomo. ;-)

Cara,tak,Zuzia śpi po 3h. :-) No,neraz po 2,5. ;-) :-D Ale Ona od urodzenia była ogromnym śpiochem. :-D :tak:
Wieczorem najpóźniej o 20. już śpi. :tak: :-D No,chyba,że jakieś emocje "wezmą górę",ale to wiadomo. ;-)

Moj jak raz zrobil sobie drzemke od 12 do 15, to spac szedl o 1.30 ;-)

Ja juz padam od tych porzadkow!!

reklama
dzien dobry:))

my jednak wczoraj niem pojechalysmy do hodowli pieskow bo udalo nam sie znalezc ciekawsze ogloszenie:)
Oliwka jest po prostu zachwycona pieskiem, nie spodziewalam sie takiej super reakcjiz jej strony:)

my juz dzis po sapcerku, teraz bierzemy sie za obiadek

Do góry