reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

a my wlasnie przyszlysmy do domu.
Oliwk nawet nei kompalam bo padla zaraz jakweszlysmy, byla przezadowolona bo tam byla jej kuzynka i kuzyn.
ogolnie wszytkie dzieciaczki prawie w tym samym wieku.
wiec zabawa super.

reklama
Oliwia troche zalowala ze juz idzie ale nie miala sily zostac:))

no ale jutro ma jechac z moim bratem do tej kuzynki co tutaj byla, ciekawe czy pojedzie, oczywiscie beze mnie:)
dzisiaj mowila ze jedzie, ale jak ja znam jutro zmieniz danie

Agutka tylko te dzieci nie mieszkaja kolo nas, i najczesciej Oliwka widuje sie z nimi w wakacje.
ogolnie to wiekszosc moich znajomych albo nie ma dzieci albo ma male. wiec mala i tak nie bardzo ma sie z kim bawic.
dlatego przedszkole jest jej bardzo potrzebne:))

Agutka no ja mam nadzieje ze sie dostana.
zreszta ja innje opcji nie przyjmuje.
w poniedzialek idziemy oddac podanie do pierwszego przedszkola, reszta w kwietniu.

reklama
Do góry